Otázky na RNG

RNG

matej 124, preboha na co ti bude 10 baleni toho probiotika!!!. Ved ked zoberies 2 kapsule na noc, na druhy den mas creva kompletne osidlene a nepotrebujes viac az pokial nedostanes hnacku alebo nepouzijes antibiotika. Probiotika sa sami v crevach rozmnozuje predsa.
Ja osobne pouzivam obcas -snad raz za dva tyzdne pre istotu Swansonov Soil Based Cultures s pridanymi 72 stopovymi mineralmi a to ma 15 roznych probiotik ale len asi 6 miliard dokopy.
Nie ze by som neodporucal Ultimate probiotics, ale to hlavne pre tych co su na protikandidovej diete

RNG

Lili, ked sa pozries na obsahy, okrem zinku, ktory je aj v Megavitamins for Hair sa ziadny z menovanych neprekryva. Mozno sa ti to bude zdat divne, ale ja vsetky menovane mam doma a podla potreby pouzivam.
Plus moje specialne na cukrovku a reumu(gymnena sylvestris, alfa lipoicka kyselina, sylimarin, MSM, curcumin bromelain, )
Ta eclonia cava(vlastne seanol, lepsie povedane) a resveratrol su najnovsie, na "omladenie" udajne. A v odporucenych davkach1.5 resp 1 gram denne, co je besne drahe!

Len tie slivky umebosky som este neskusil. Ale do joghurtu kazdy druhy den pouzivam dve lyzicky zelenej zmesy(Good and Green)

matej124

ludia neviete ako je to s tymi clami, ja som nasiel ze swanson vyraba probiotika s 11druhmi kultur obsahujuce 66miliard kultur, chcel som si objednat cca 10 baleni. ale zda sa mi velke postovne ako pisala anne 60 dolarov. a ako to je stym clom. zda sa mi blbe dopredu ani nevedet kolko zaplatim.a zaplatit 150dolarov za tovar..a ktomu postovne 60dolarov a clo 80euro je dost komicke. clo sa plati az ked sa dovaza tovar nad urcitu ciastku?neviete nad aku? a ci sa do toho zaratava aj postovne? a co sa tyka toho postovneho kolko si mala bbalikov...pisu tam tusim zepostovne by malo byt 25dolarov

karioll

delphia to je dobre viem,ved ma to zivi,ale sa mi nechcelo vypisovat o synergickom efekte,aj tak by to tu ostalo nepochopene:(

LiLi711

RNG, pls. Planujem si objednat vela doplnkov z USA na moje tazkosti, a chela by som sa spytat ci je nevyhnutne kupovat vsetky, alebo maju niektore ten isty efekt, alebo sa neznasaju. Dakujem!! Doplnky?
Eclonia cava, slivky umebosky, super-multi enzyme, zinok, selen, probiotika, vitamin C, GSE, oraganovy, kokosovy olej, collostrum, lapacho, omega 3-6-9, easy iron, aloe vera gel, mega vitamins for hair, extrakt z oliv. listov, wild yam, quercitin, samento, resveratnol, tekute zeloity, chelated zinc. Dakujem!!

RNG

evcca, lactobacilus bulgaricus mozes dostat v kapsuli bez mlieka alebo lepky.
Vobec doplnky by nemali obsahovat ziadne bezne caste alergeny

evcca

RNG, mam alergiu na mliecne produkty, na to som po uziti lactobacillus bulgaricus nejak pozabudla a vysledok bol hnacky, svrbenie, krce,...

RNG

Clovek dnes musi byt opatrny na vsetko, lebo celunsvet je riadeny peniazmi, nie svedomim a cestnostou.
Ja sa branim tym, ze poznam ucinne zlozky a ich klinicky ucinne davky, a podla toho posudzujem, ci je nieco uzitocne a ucinne, alebo len klamanie zakaznikov. Na reci vyrobcov a na ich popisy samozrejme nemozno dat nic. Jedine na presne uvedene garantovane zlozenie.
Ti, co to nepisu skoro na 100% vsetci klamu dnes.
Takze to je dostatocny dovod na to, aby som nepouzival tradicnu medicinu, ale len z nej odvodene ucinne doplnky.

kosa

na tradicnu cinsku medicinu pozor:
vetsinou sa im jedna o peniaze. zial aj cinanja sa naucili SIDIT.To co sa ich naucilo ( klamanje a chamtivost) sa nam raz vrati aj z urokami.

tradicna cinska medicina je nepochybne ucina ale za nou treba cestovat do ciny

RNG

delphia, natahovanie(trakcia, skripec) je metoda, co na to pomaha. Zialbohu sa malokedy pouziva.
Tlacenie(korzety) nie su natolko ucinne.
A pilulku akekolvek to prakticky vobec neadresuju. To je ciste mechanicka zalezitost zvacsa.