Otázky na RNG

matej124

rng: nemas prosim ta skusenosti s objednanim doplnkov od swansowu do europy? s podmienok na stranke mi to nie je celkom jasne co ma bude stat postovne.....dakujem

karioll

nie som rng ale bolo by dobre si uvedomit,ze vitaminy d,e,k,a, su rozpustne iba v tukoch,cize na lacno bez efektu

delphia

RNG ako by som si mohla pomoct? od nedele mam zablokovanu krcnu chrbticu, mam bolesti hlavy. pulzujuca bolest vystreluje do pravej polovice hlavy - do oka, dutin a zubov. chodim na rehabilitaciu na elektroliecbu, teple obklady a masaze. zatial ziadny efekt (sice bola som zatial len 3x). bola som aj na neurologii a ocnom, nastastie nalez nemam. mam naordinovany Dorsiflex t.j myorelaxans a Coxtral- co je velke svinstvo s vedlajsimi ucinkami ako je srdcovy infarkt, krvacanie do mozgu,... takze radsej som z neho neuzila ani tabletu a trpim tie bolesti bez analgetika. doma si krk vyhrievam soluxom. ako si mozem este pomoct? dakujem

Anne

Dakujem, na ten ananas pojdem pekne pomaly... to moje travenie je predsa len znacne rozhadzane.

RNG protokol je len také "familiarne" pomenovanie liecby doplnkami ;)
Ked moze mat Wheldon... :-D

Liečim sa aj na vysoky tlak, dnes som si prvykrat dala Hloh, L - Arginine a Lecithin - vsetko od Swansona, a nejako mi je tazko od zaludka, nedala som si ich samozrejme naraz, ale s odstupom času a s jedlom a aj tak. Asi ten prvotny šok...
Som zvedava, čo to spravi, ked zacnem brat poctivo vsetko - aj protiplesnove, protizapalove, antiviralne ai, ktore doporucujete pri kompletnom zamoreni tela.

evcca

pri probiotikach castejsie spominas prave lactobacillus bulgaricus. chcem sa spytat, ci aj probiotika s inym zlozenim su vhodne. napriklad lactobacillus reuteri.
ja som reagovala na lactobacillus bulgaricus alergicky, ak sa to da tak povedat- svrbenie celeho tela, krce v bruchu...

RNG

Na regeneraciu pecene je protokol dr Berksona:

Protokol dr Berksona na liecenie pecene z poskodenia toxinmi alebo virusami ma tri zlozky:
...
selen(400 mcg) je antiviralny
....
sylimarin(900 mg)=vytazok z ostropestreca marianskeho=bodliak, sylibum marianum, v anglictine Milk thistle.
Tento stimuluje tvorbu zlce, cim sa pecen cisti(odmoruje, detoxifikuje) a zaroven stimuluje tvorbu novych zdravych pecenovych buniek.
....
alfa lipoicka kyselina (600 mg) je univerzalny antioxidant a regenerator, telo si ho tvori v mensich mnozstvach.
.....
Zaroven odporucam brat viacej vlaknin(zeleniny, pektiny, psylium, varene plevy, celozrnne produkty) lebo vylucenu zlc plnu toxinov je treba do niecoho nasiaknut a vyniest z tela, inac sa v crevach znovu absorbuje do krvneho obehu.

Danu dennu davku si treba rozdelit zhruba na tri casti

evcca

ahoj RNG, co je vhodne na regeneraciu pecene, ktora je poskodena toxocarozou? v jednom starsom prispevku si tu spominal zentel.