prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rng: nemas prosim ta skusenosti s objednanim doplnkov od swansowu do europy? s podmienok na stranke mi to nie je celkom jasne co ma bude stat postovne.....dakujem
kariol len si zabudol na jednu malickost: uz v samotnych tobolkach sa ten olej nachadza ;)
nie som rng ale bolo by dobre si uvedomit,ze vitaminy d,e,k,a, su rozpustne iba v tukoch,cize na lacno bez efektu
RNG ako by som si mohla pomoct? od nedele mam zablokovanu krcnu chrbticu, mam bolesti hlavy. pulzujuca bolest vystreluje do pravej polovice hlavy - do oka, dutin a zubov. chodim na rehabilitaciu na elektroliecbu, teple obklady a masaze. zatial ziadny efekt (sice bola som zatial len 3x). bola som aj na neurologii a ocnom, nastastie nalez nemam. mam naordinovany Dorsiflex t.j myorelaxans a Coxtral- co je velke svinstvo s vedlajsimi ucinkami ako je srdcovy infarkt, krvacanie do mozgu,... takze radsej som z neho neuzila ani tabletu a trpim tie bolesti bez analgetika. doma si krk vyhrievam soluxom. ako si mozem este pomoct? dakujem
RNG, tak nevadi, ked tu serapeptazu dam v davke 1x90 000 IU?
mirka23, dakujem, vyskusam :-)
Dakujem, na ten ananas pojdem pekne pomaly... to moje travenie je predsa len znacne rozhadzane.
RNG protokol je len také "familiarne" pomenovanie liecby doplnkami ;)
Ked moze mat Wheldon... :-D
Liečim sa aj na vysoky tlak, dnes som si prvykrat dala Hloh, L - Arginine a Lecithin - vsetko od Swansona, a nejako mi je tazko od zaludka, nedala som si ich samozrejme naraz, ale s odstupom času a s jedlom a aj tak. Asi ten prvotny šok...
Som zvedava, čo to spravi, ked zacnem brat poctivo vsetko - aj protiplesnove, protizapalove, antiviralne ai, ktore doporucujete pri kompletnom zamoreni tela.
pri probiotikach castejsie spominas prave lactobacillus bulgaricus. chcem sa spytat, ci aj probiotika s inym zlozenim su vhodne. napriklad lactobacillus reuteri.
ja som reagovala na lactobacillus bulgaricus alergicky, ak sa to da tak povedat- svrbenie celeho tela, krce v bruchu...
dakujem:-)
Na regeneraciu pecene je protokol dr Berksona:
Protokol dr Berksona na liecenie pecene z poskodenia toxinmi alebo virusami ma tri zlozky:
...
selen(400 mcg) je antiviralny
....
sylimarin(900 mg)=vytazok z ostropestreca marianskeho=bodliak, sylibum marianum, v anglictine Milk thistle.
Tento stimuluje tvorbu zlce, cim sa pecen cisti(odmoruje, detoxifikuje) a zaroven stimuluje tvorbu novych zdravych pecenovych buniek.
....
alfa lipoicka kyselina (600 mg) je univerzalny antioxidant a regenerator, telo si ho tvori v mensich mnozstvach.
.....
Zaroven odporucam brat viacej vlaknin(zeleniny, pektiny, psylium, varene plevy, celozrnne produkty) lebo vylucenu zlc plnu toxinov je treba do niecoho nasiaknut a vyniest z tela, inac sa v crevach znovu absorbuje do krvneho obehu.
Danu dennu davku si treba rozdelit zhruba na tri casti
ahoj RNG, co je vhodne na regeneraciu pecene, ktora je poskodena toxocarozou? v jednom starsom prispevku si tu spominal zentel.