Otázky na RNG

RNG

lili 711, ako chlap ti velmi nepomozem na to, kolko treba roztoku na vaginalny vyplach. Koloidne striebro sa neriedi na pouzitie., a ked tak len tesne pred pouzitim(2-3 minuty) a to len destilovanou vodou.

RNG

KOstrc, mne na rtg snimke nic nevidiet.Vsetko vyzera uplne v poriadku. A predsa, ked sedim dlhsie na plochej stolicke alebo tvrdom sedadle(napr v lietadle) takmpo case ma zacne kostrc boliet. V robote mam len same dobre vysoko vypchate stolicky(7.5 cm penovky +)
Samozrejme si treba tu oblast udrzovat v teple, mozno niektore doplnky na kosti a klby pomozu, ja si to obcas natriem MSM kremom, ktory prenika cez kozu do tela.

RNG

matej 124, ja radim doplnky potravy, nie lieky, takze asi ich v lekarni nenajdes(lekaren=lieky??)
Ja sam kupujem prakticky vsetky doplnky cez internet.

LiLi711

RNG pls, beriem Azitrox na "vyliecenie" ureaplazmy. Dnes mi prislo koloidne striebro z Lucenca a chcem sa spytat ake mnozstvo mozem pouzit na vyplach posvy. Mam aj syndrom PCO, HPV virus a cytologiu III. Vdaka!

kostrcc

RNG,pisete,ze ste mali narazenu kostrc a boli vas to dodnes. To chapem,ale ja som si ju nenarazila. Je mozne,ze zacne boliet z nicoho nic? A ked by bol tam zapal,ukazalo by sa to aj na snimke rontgenu? Alebo tam zapal nevidno?

matej124

ENG: v prvom rade dakujem za odpoved. este by som sa chcel opytat ake by si poradil z tych ktore dostanem v beznej slvoenskej lekarni...myslim ze Swanson asi nie. inac ja som uzival swiss laktobacily "5"...a hlavne na davkovanie....myslis si ze sa moze prekrocit odporucane davkovanie?

amika

ahoj RNG,how are u? :-) chcem sa ta spytat,ze ktore z toho mnozstva enzymov si mam objednat cez ten puritan? je tam toho moc a ja neviem v com je okrem chuti rozdiel,thx

RNG

mo25, nikto z nas nedostava z niektorych materialov pre telo potrebnych, lebo chybaju v nasej potrave. Preto skor nez zacnem o inom hovorit, zdoraznim, ze kazdenu sa zide selen, zinok,jod, probiotika,viac vitaminu C a E, a cistit si cievy lecitinom.
Tiez pravidelne branie rybacieho oleja je na nervove procesy a riedenie krvi velmi dobre.
Tam je aj plno vitaminu D, ktory zrejme tiez potrebujeme vo ovela vacsich davkach, ako tie, co boli doslova odhadnute v roku 1948 a dodnes publikovane ako odporucene denne davky, davno prekonane s tisicami vyskumov lekarov a mikrobiologov dokazane ako nedostatocne.

mo25

Ešte posledná otázka RNG. Možno to vyznie divne, ale ako viem zistiť v akom stave je moja imunita, pokiaľ nejdem na kontrolu k imunologovi ( tam som nebola už pol roka a ani sa mi nechce, lebo nas pchaju vseliakymi praškami ). Dá sa to nejak podomácky pokiaľ sa necítim byť chorá?Ďakujem