Otázky na RNG

RNG

serrapeptaza je silny bielkovinny enzym. Davkovanie je ale dost drahe, lebo ucinna davka je 3x30 tisic jednotiek.
Je vyborna na odstranovanie zamorenia vyvolavajuceho reumaticke zapaly, na riedenie krvi a predchadzanie krvnym zrazeninam.
Iste pomaha aj pri cystach a myomoch, lebo odmoruje telo od bielkovinnych zhlukov.

RNG

lekar by mal vediet, ze na vytvaranie hormonov treba materialy a "polotovary" su ucinnejsie, nez komplikovane syntezu zo zakldnych latok v jedlach.Takze yam silne odporucam a enzymi tak isto, ked k nicomu inemu, tak k urychlenemu hojeniu a lepsiemu straveniu jediel. Vela zamorenia je totiz z nedokonaleho rozlozenia potravin, hlavne u ludi, co maju creva poskodene kandidou(leaky gut syndrom)a absorbuju sa im aj vacsie bielkovinne zhluky do tela, ktore nevie telo pouzit a pri nedostatku enzymov rozlozit=musi vytvarat rozne "smetne kose" ako cysty, myomy, polypy, hrcky, tumory, granuly...

RNG

dragonfly, tak ako sa ti vytvorila prva cysta sa ti vytvoria aj dalsie, pokial nezmenis hormonalne hladiny a nebudes si cistit telo. Takze yam, silne enzymi a jod by si mala pouzivat stale, pokial to nebezpecensto mas.
Pod silnymi enzymami si pozri porovnanie roznych na -odkaz odstránený-
Slabe zmesy samozrejme nepracuju....
Yam zvysuje hladinu progesteronu(2x1 gram denne), DIM a I3C(indonal)znizuju hladinu estrogenu, co pracuje proti endometrioze. Davky jodu by mali byt aspon 3 mg denne.

RNG

sony, ak nepouzivas kvalitne koloidne striebra vyrobene z ultracistej deionizovanej vody nizkonapatovou metodou(pod 6 voltov)a intenzivnou cirkulaciou, ciastocky striebra su velmi velke, velmi malo ucinne a mozes sa predavkovat(zamorit) striebrom.
Takze takuto metodu neodporucam, snad len v pripade jednorazovej nevyhnutnosti, ked nemas nic ine k dispozicii.
Ja som si sam spravil viacero generatorov koloidneho striebra, ale vsetky priodukuju krystalovo cistu tekutinu(inzinier, fyzik), kde meranie pristrojom potvrdzuje pritomnost striebornych ionov(TDS meraci pristroj)
To samozrejme nejde lacno, lebo len ta ultracista deionizovana voda nie je lacna(musi merat pod 0.5 ppm) a casto nestaci ani obycajna destilovana , musi byt produkovana alebo destilaciou(ultradestilacka) alebo reverznou osmozozu a nasledovnym prehnatim cez deionizacny filter.
Obycajna voda vyprodukuje popisanym sposobom sedu zbrndu, ktora je sice plna striebra, ale vo velkych(viditelnych) neucinnych ciastockach, ktora ma prakticky primaly prienik do tela(ciastocky nad 15000 dalton sa neabsorbuju v crevach) a co sa v zaludku premeni na chlorid strieborny, viac zamori, nez je uzitocny ucinok na sterilizaciu mikrobov.
Najucinnejsie ciastocky su alebo iony alebo len niekolko atomov dokopu, tj velkosti pod 2-3 mikrony(vaha pod 5000 dalton), ktore vedia prenikat dokonca bunecnymi stenami a absoirbuju sa uz v ustach cez sliznice rovno do krvi.

mirka 23

Dragonfly, na hemoglobin ja beriem Easy iron a velmi pomohol. Ja som mala sice len 119, ale teraz mam 145 a to ho už neberiem každý deň.

dragonfly53

este som zabudla sa opytat na serapeptazu, ci mozem. Okrem toho, doktor mi hovoril, ze nech este neuzivam prirodne hormony, ze ako sa mi telo rozbehne, len by som nechcela brat chemiu. diky moc

dragonfly53

RNG, ahoj, po dlhsom case su u mna tieto zmeny:
- prvykrat som sa ozvala, lebo mi diagnostikovali endometriozu, potom aj cystu, podla rad som uzivala multistrength enzymy, wild yam, pupalku, jodovu tinkturu. sice mi cysta nezmizla, ale asi to predsa len nejak pomohlo, klesol mi cholesterol.
- po polroku skusania s doplnkami som predsa len isla na operaciu, lebo cysta rastla. teraz som 8 dni po operacii rezom, zostala mi maternica a cast vajecnika. mala som tenke crevo prirastene k uteru, aj ine zrasty. teraz sa chcem opytat, ci mozem uzivat enzymy, yam, pupalku, vit.E, kys. hyaluronovu, a ak tak odkedy po operacii a v akom mnozstve, myslim tym, ci predpisane davky alebo vyssie. este neviem presne, ci mi zvysok vajecnika funguje, teda ci vytvara vajicka, lebo ak nie, tak by som mala brat antikoncepciu.
- pocas vysetreni mi zistili, ze mam velmi nizku hladinu hemoglobinu (87), cim by som si to mohla zvysit?
Dakujem za odpoved

RNG

lili711, na cysty su enzymi a jod
na virusy pozri na temu herpes a zvysovanie viralnej imunity,
na cin 3 treba brat protirakovinne, ako DIM, I3C(Indonal) no a samozrejme potlacat virusy.
A muslim ze sem predsalen dam ten clanok z herpesov, lebo sa zda, ze ludia akosi nechcu si uvedomit, ze zijeme v case viralnych epidemii, ktore si lekari viacmenej nechcu uvedomit a nerobia ziadny prevenciu proti nim az ked je telo tazko poskodene.
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym,
vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky
mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a
objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa
mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti,
depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej
sliznice,oci, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych
chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat
aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj
castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar,genitalny herpes,
bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych
zhruba podla ucinnosti:
Zinok, selen ,Lactobacilus Bulgaricus
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym),
l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE,
oreganovy olej,collostrum,citral, lapacho, extrakt z olivovych listov a velmi ucinny
chaparal(larrea tridentata).
Su aj ine silne zname ako betulin a huba chaga, ale zatial su
prakticky nepristupne, lebo ich vyroba a rozsirovanie sa znacne blokuje.
Su to alkoholicky vytazok z brezovej kory a parazitna huba rastuca na breze.
Tinktura, obsahujuca 2 az 5 % betulinu sa da pripravit zmiesanim 3 vahovych dielov alkoholu(96% etylalkohol=lieh) a 1 dielu mletej vrchnej brezovej kory. Pretriasat dobre denne v uzavretej flasi(zavareninova) za 3 tyzdne zliat, nefiltrovat a brat 3x2 lyzicky , najlepsie do mlieka
Klinicky ucinna davka chagy, praskovej je 7 az 10 gramov denne, pouzivane pri viralnych a rakovinach (inonotuus obliquus, rezavec sikmy, cierna huba vyzerajuca ako hruda cierneho blata na brezach). Pravdepodobne sa da najst aj na Slovensku v brezovych lesoch na vychode.