Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

boba77

Chcem sa opýtať na problematiku endometriózy, ktorá je spôsobená akrem i. (ak som to dobre pochopila)keď je vysoká hladina estrogénu a nízka hladina progesterónu.Ak teda užívam progesterónový krém na zvýšenie tohoto hormónu, nie je potrebné užívať nejaké doplnky aj na zníženie estrogénu?!Alebo si to potom telo podľa potreby vyrovná samo?!Ďakujem (a keď tak aká zelenina či doplnky znižujú hladinu estrogénu.)

matej124

co sa tyka ceny pri dovoze pokial so to spravne zistil..do 22eur sa neplati ani dph ani clo...od 22eur do 150 sa plati dph a nad 150eur aj clo aj dph......dph je asi 19percent a clo tak 4..este neviem ci sa ta cenova hranica je vratane postovneho alebo cista cena vyrobkov....kazdopadne je to pekna zlodejina od nasho akoze socialneho statu

matej124

rng, 10pretoze ich planujem uzivat dlhodobo (ccs pol roka), pretoze kazdorocne mam zapaly a berem antibiotika, napriklad aj teraz som pod dvojkombinacii antibiotik na infuziach. inac na jednom alternativnom vysetreni mi povedali ze mozem tak tretinu bezneho poctu crevnej mikroflory. len sa neviem rozhodnut ze ci stavit viac na pocet druhov kultur alebo pozerat aj na celkovy pocet kultur. este rozmyslam o kombinacii 1tab Soil Based Culture a jedna ultimate probiotic. inac chcel by som sa ta opytat na tvoj nazor...trpim alergiou na kravsky bielok...dlhe roky som o nej nevedel....myslis ze ked som s touto alergiou uzival mliecne vyrobky mohlo dojst k zlemu osidlovaniu crevnych kultur? pretoze odvtedy sa mi tahaju same zdravotne problemy

RNG

vsetku jedle oleje su dobre na kozu, kokosovy je mimoriadne dobry.
Prva vec, ked sa babatko narodi ho poumyvaju a natru olejom, povacsine olivovym, v lepsich nemocniciach.
Kokosovy je ale lepsi ako mnohe ine, lebo prestupuje cez kozu a priamo vyzivuje a ochranuje podkozne vazivo.

RNG

Co sa tyka tych Slovensky ciel, tam si colnici kludne safaria, ako v minulosti, nikto poriadne nevie, do akych hodnot maju baliky byt posielane bez cla. V podstate by to malo byt predsa jednotne pre cele EU si myslim.
Napr drobne darceky v USA sa do 200 dolarov neclia...

mirka 23

Liliena, jasne že môžeš. Podla mňa je to najlepšie. veď tie detské oleje z drogerky obsahuju plno chemie, kokosvy olej je čistý a dá sa jesť, takže aj na pokožku je super.

RNG

eclonia cava a resveratrol su uzasne antioxidanty, eclonia cava obsaahuje aj rozne protizapalove latky atd
Ale nie je antimikrobialna ani resveratrol

Na streptokoky je citricidal,
na ureaplazmy a mykoplazmy vytazok z olivovych listov a Samento,
na mykoplazmy, candidy a plesne oreganovy olej.
Na zvysenie poctu bielych krviniek, nasej obrannej armady su betaglukany

Ostatne su na posilnenie roznych procesov v tele hlavne, co samozrejme zvysuje obranyschopnost tela

LiLi711

RNG, dakujem. Ja potrebujem doplnky hlavne na streptokoky, stafylokoky, ureaplazmu. Takze ta eclonia chava nie je taky univerzalny pomocnik? Je len na omladenie? Takze nema vyznam si ju kopovat aj spolu s resveratnolom?