Otázky na RNG

RNG

quenta, nikto nehovori, ze kady musi hned utrpiet tie najhorsie postranne ucinky, ale primnohi na to doplatili, takze je to nie prilis vhodny prostriedok.

Quenta

ja som brala Roaccutane a ziadne cibulky mi neznicil. Ani vlasy mi nepadali, nic, len suche pery som mala, ale balzam to spravil. A akne je vtahu.

Lenuskaaa

Rng a nemohli by ste sa mi pozriet,ci roaccutane nici vlasove cibulky na nejakom anglickom fore, zadat do google, pretoze ja nemam ponatie ako sa to povie a nerozumiem az tak dobre. to tu pozeram, ani spat nemozem.

RNG

lenukaaa, roacutane nie je vitamin A, len jeho zla synteticka ciastocne podobna forma.
Kedze je to tukorozpustne, treba adresovat emulzifikaciu tukov(lecitin, lipaza) a jedenie lahkych tukov, ktore zabudovane tuky s roacutanom postupne nahradia.
Z peceni sa tuky odstranuju tiez lecitinom , ale najucinnejsi je Calcium-D Glucarate, tiez pomocny je Sylimarin, ktory zvysuje tok zlci.
Tuky z criev tiez absorbuju vlakniny, takze odporucam brat extra psylium alebo pektiny

Lenuskaaa

A neviete mi este poradit ako je to s tym rastom ochlpenia( kde patria aj mihalnice a obocie)? Aky to ma vlastne na to vplyv. Co sa vlastne udialo a ako sa co najrychlejsie zbavit vitaminu A v tele, nie je nejaka "protilatka". Staci mi vas osobny nazor, ci si myslite, ze to casom dorastie.

RNG

vred je nakaza, obvykle sa dostava prienikom z povrchu koze. Koza sa da velmi pekne sterilizovat napr zmesoun kokosoveho oleja s pridanymi par kvapkami GSE alebo citricidalu.
Este lepsie na hnisave zapaly je zmes kokosoveho oleja, jemneho praskoveho cukru a citricidalu(lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru a 5 kvapiek citricidalu.

Mikroby vo vrede sa daju znicit za niekolko minut aj iontoforezou striebra pod kozu, pripajam:
-odkaz odstránený-

RNG

roman 08 saamozrejme ten test na potrebu kyseliny mozes urobit s tou zmesou, kde je 600 mg Betainu a pepsinu HCl. ta troska enzymov na nicom nezmeni.

Lenuskaaa

RNG mam pre vas asi atypicku otazku, ale neviem, kto by mi to mohol polopate zodpovedat. Ale som paradne na dne. Najprv mi jeden dermatolog tak dokafril tvar, ze som si necitila uz vobec bradu a bol to jeden velky vred. Musel mi byt nasadeny roaccutane. Ale. Mne neuveritelne padaju mihalnice. Ja neviem, co mam robit. Liek som po 20 dnoch vysadila!!! Ale presli tri tyzdne a mne vsetko pada,mihalnice aj obocie. Co mam robit? Neviete mi nejako poradit. Ja som nikdy na ten Roac. nechcela ist, ale na infekcnom si uz nevedeli rady. A teraz pridem este aj o mihalnice a obocie? Neviete mi niekde zistit ako to je, ja si neviem tu zahran. literaturu prelozit:(. Myslite, ze mi to este dorastie? A lekari sa na mna divaju ako keby som im hovorila nejaky vtip.