Otázky na RNG

RNG

Chlorella, 35 kvapiek na liter vody, alebo 4 kvapky na deci vody.Ta ista koncentracia, ako odporucam pit pri roznych bakterialnych infekciach rozlezenych po tele.

chlorella

probiotika jem uz roky vkuse ale skusim aj tie vyplachy..este ak sa mozem opytat aka ma byt koncentracia toho citricidalu?mam ho doma tak ho aspon vyuzijem :)

RNG

inac skodlivost neustalych zapalov je casom sa zvacsujuca, moze viest k deformaciam vo vagine, nizkych vahach deti, predcasne porody a tiez PID(zapal pelvisu)
Takze na zanedbavanie niektore zeny doplatia.

RNG

Chlorella, niektore bakterie v crevach, ktore tam obzvlast neskodia sa mozu s posunom pradla dostat do vaginy a tam skodia.
Priklad je napr niektore druhy escherichia coli , gardenella vaginosis a ine.
Oboje sa da potlacit antibakterialnym vyplachom , napr koloidnej striebornej vody alebo roztokom citricidalu
Vaginalna flora, ked je zdrava, tak podobne ako crevna obsahuje hlavne lactobacily.
Pri zlej flore v crevach cele telo trpi na nedostatok protilatok proti roznym infekciam, preto napravenie crevnej flory casto vylieci aj floru inde v tele(vaginalna, na roznych slizniciach atd.)
Takze probiotika a precistenie criev, pripadne pitie roztoku citricidalu, ked je infekcia hodne rozlezena po tele.
No a samozrejme nasadenie probiotickej flory silnymi probiotickymi zmesami.

RNG

lenusska, , sanca, ze ti nedorastu mihalnice a obocie je dost mala. Ze bude redsie, sanca je dost velka.
Ten anglicky text hovori:
"Okrem vysusenia pokozky zvysuje pravdepodobnost na zjazvenie, a moze sposobit vaskulitis(zapal ciev) a poskodit bunky v kozi a vlasovych cibulkach."

Vyraz "poskodit" neznamena "znicit", takze nezufaj.

chlorella

dobry den RNG, chcela by som vas poprosit o radu...uz par rokov ma trapia gynekologicke zapaly a dlho sme patrali s doktorom co ich sposobuje...teraz konecne zistil ze vraj mam premnozenu nejaku anaerobnu bakteriu(presny nazov nepovedal ) a ta mi sposobuje vytoky pretoze zvacsa nosim jeansy a obtiahnute veci.inak ma ale neobtazuje a doktor sa rozhodol nijak ju neliecit pretoze to vraj neni skodlive...no aj tak,nemam rada v tele nic co tam nema byt..vedeli by ste mi poradit ako sa jej zbavit...dakujem.

Quenta

Ja som plne za Roaccutane. Poznam viacero pacientov, co sa liecili so mnou a vsetci su spokojni a nikto ani neoplesivel, ani sa mu nic ine nestalo.

Lenuskaaa

nakoniec som sa este docitala, ze mihlanice a obocie su najsensitivnejsie, cize uz dorast nemusia. to teraz budem bez vsetkeho:(. dakujem za rady, je to v haji.

Lenuskaaa

a mohol by mi toto niekto prelozit?

In addition to causing dry skin and susceptibility to scarring, Accutane can also cause vasculitis (inflammation of blood vessels), and changes in cells that provide structure to the skin and hair.