Otázky na RNG

poliewoocka

RNG, prosim Vas poradili by ste mi, ako si doplnkami zvysim a udrzim prirodzenu hladinu zenskych hormonov? Som strasne hypohormonalna..beriem len HAK. Pisali ste nieco o akychsi doplnkoch, kde by som si ich mohla kupit?
Dakujem:)

roman08

RNG ja som nenapisal ze betainu je tam 10mg betainu je tam 600mg.tych 10mg to je tam bromelainu a papainu.ja vam sem napisem presne zlozenie :calcium 103mg,Betaine 912mg v zatvorke je napisane from 1200mg betaine hcl,pepsin 36,4mg v zatvorke je napisane USP 1:10000,papain10mg v zatvorke je 2000USP units/mg,bromelain10mg v zatvorke je napisane 2000GDU/g toto zlozenie je v dvoch tab.aspon tak pisu ze serving size 2 tablets.no a mna zaujima ze ked tam je ten bromelain a papain ci mozem s tym urobit ten test na kyselinu lebo damian pisal ze to musi byt cisty betain hcl bez enzymov a tu v tej tablete je sice male mnozstvo ale je. vdaka. dufam ze teraz som to napisal zrozumitelne.

RNG

anetol zena musi mat nizku hladinu prolaktinu, na to pomoze yam a pripadne Dong Quai, ktory vseobecne posilnuje sexualnu cinnost.
Pre chlapv je zvysovanie hlavne libida(Saw palmetto, tribulus terestris, forskolin, zinok, avena sativa, macca, horny golat, erycoma long jack...)

RNG

Nejasne napisane, tak alebo tam je 10 mg betainu HCl alebo nie. Ak je tam 10 mg, tak tam nie je prakticky nic. To bez ohladu na enzymi, co tam su.
Betain HCl nie je enzym, len dobry zdroj kyseliny.
Neviem , o ktory produkt sa jedna, Country Life ma velke mnozstvo produktov, viacero aj s enzymami a kyselinami.

RNG

este raz, v menovanom enzymatickom prostriedku je len 10 mg betainu HCl, tj prakticky NIC.
Na znacke nezalezi velmi, kohokolvek betain HCl je dobry na dodanie kyselin, len ho musi byt DOST.
Test hovori o mnozstvach 650 do 1950 mg. Ja osobne som pracoval s 400 mg tabletkami, teraz som presiel na Coutrylife 600 mg tabletky, kde je 575 mg betainu HCl a 25 Mg Pepsinu HCl, co je ekcivalent asi 22 kvapiek kyseliny na tabletku.

roman08

rng nepochopil ste ma v tablete nie je 10 mg betainu hcl ale bromelainu a papainu betainu je 600mg ved vy ste pisal niekde ze tiez uzivate ten betain hcl od countrylife ale mna zaujima insie damian pisal v clanku o kyseline ze ako sa da zistit ci jej mame malo alebo dost test spociva v tom ze rano nalacno si date 600mg betainu hcl a ked nemate ziadne potiaze tak na druhy den zvysite az potedy pokial sa neobjyvia problemy palenie zahy atd.ale musi to byt zevraj cisty betain bez enzymov no a mna zaujima ze preco lebo ten od countrylife ma 10mg bromelainu a 10mg papainu aj to tusim az v dvoch tab.takze ci mozem aj s nim urobit ten test ked su tam enzymy aj ked vo velmi malom mnozstve.a este ste mi neodpovedal,ze co je dobre na blato v zlcniku tu v temach som nasiel caj chanca piedra ale ten je na kamene takze ma zaujima ci moze byt aj na to blato.

anetol

RNG,mám na teba takú všeobecnejšiu otázku.Aké doplny by si odporučil páru ktorý sa snaží o potomka (aké žene a aké mužovi).

RNG

milan .ke
Ked hovorim o kyslosti v zaludku, nehovorim o kyslosti v krvi a tele. V zaludku musi byt velmi silna kyselina, aby rozlozila na tekutinu maso, syry a ine tvrde latky., Pepsicola neobsahuje ziadny pepsin.
Betain HCl je potrebny hlavne pre to HCl, tj kyselinu.A musi ho byt dost, lebo 400 mg je asi 15 kvapiek kyseliny a zaludok potrebuje na travenie vylucit mezdi 40 az 80 kvapiek HCl , podla velkosti jedla, a ked to nevyluci, treba to doplnit, inac su jedla nedokonale stravene a doslova hniju v traviacom trakte.
Takze nielen nedostanes dost zivin, ale hniloba naviac zamori telo toxinami.

RNG

lili711, ja pouzivam na rany zmes kokosoveho oleja, cukru a citricidal(1 lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice praskoveho jemneho cukru a 5 kvapiek citricidalu.
Mam tiez DM2, a jedine tak sa mi hoja rany na nohach normalne, inac by to trvalo doslova mesiace.
Na steviu skus Google.sk, Google.cz a prinajhorsom Google.com, kde najdes stovky dodavatelov.
Ja pouzivam produkt firmu NOW, kde je vytazok stevie vo forme roztoku,v rastlinnom glycerine(zhruba 25 % stevisidov a rebaudianosidov), kde 2 kvapky nahradia lyzicku cukru.