prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj RNG.
mam problém so srdcom. asi rok mám bodavú, či pichavú bolesť a nemôžem sa voľne, kľudne nadýchnúť. môžno to nie je srdce, no je to v ľavej časti hrud. koša a skôr ku stredu. stáva sa mi to občas len tak, z nenazdajky, no je to slabé. silné a neznesiteľné to je až pri sexe, ked som aktívna ja a dosahujem druhý-tretí orgazmus. potom musím prestať, lebo nemôžem dýchať. manžel sa už so mnou bojí spať, aby sa mi niečo nestalo. veľmi ma to štve a bojím sa. po pár minútach to prejde, no ja viac nepokračujem. ani on. ked som bola malá, mala som šelesť srdca, no potom to bolo ok.čo mám robiť?
RNG, 2x za sebou ma pichla včela do hlavy, vždy bolesť opuch, ani oči mi neboli vidieť a stav ako pri chripke, bolesti tela, Alergolog v minulosti vylučil alergiu na včely. Teraz ma znova pichla do nosa dala som si na to tea tree olej, aj GSE, vypila dithiaden a týžden pila bromelain, quercetin s vitamin C, a esťe pijem oregano 3x a olivový extrakt, včera ma znova pichla včela do chrbta pri krku. Neviem prečo tie včely tak na mna idu ani sa nezahánam ako príde ku mne hneď idem ticho preč. Susedia majú včely vedľa v záhradke, tak ak idem trhať zelinu, mám problém. Skusim nejaký repelent. Čo by si mi k tomu vedel poradiť? Dakujem
cytometer je pristroj, ktory pocita pocet buniek v roznych tekutych vzorkach.
K comu sa to tu vstahuje, ci mocu, ci krvi, ci roznych inych telesnych tekutinach, to si neuviedla
To druhe neviem co je, napodobnejsie k tomu je difko, co znamena zobrazenie dvoch najvyssich hodnot. Zase tu nie je uvedene, o co sa vlastne jedna.
Takze ti asi nepomozem velmi.
karioll: omg, vy by ste mi teda dali... :-P ale vazne... to co papam je polovicka tabletky CoAprovelu 300/12,5 mg a ta nova Moxogamma. Ja som uz vyskusala Concor, Amlodipin, Valsartan...
Kazdy svojpravny clovek ma podla mna moznost volby; a ja som si tu svoju evidentne uz vybrala. Ale aj tak dakujem za ukazkovy prispevok hodny minimalne urcite kvalifikovaneho internistu. Skoro ako z ucebnice. Prajeme si pekny vecer, a hlavne silnu pecen a oblicky na vsetku tu chemiu... ;)
nuz osobne som za prirodne doplnky na riesenie zdravotnych problemov v prvom rade, lebo chemikalie prinasaju zo sebou neziaduce ucinky, hlavne tazke drogy, ako xanax, lexaurin a ine, ktore obcas nazyvam navykove oblbovaky, lebo to v skutku aj su, zialbohu.
Staci si na ne precitat pribalovu listinu.
A ta pise co najmenej, aby ten liek nemal zlu povest, len tolko, kolko je vyrobca nuteny priznat.
vselka, diazepam to len utlmuje.
Daj si do vyhladavania "vestibularny syndrom", tam som mal minimum 3 prispevky, kde som naznacil ze casto je to zla diagnoza, lebo tam nie je mozno vidiet a ze je to zalezitost povacsine zapalov, ktore sa daju adresovat, aj ich priiciny, a oblast kanalikov precistit enzymami.
anne
ak ti mozem doporucit,neber ziadne volnopredajne lieky,pokial mas v norme laboratorne vysledky.nechapem preco beries iba 1/4 hydrochlorothiazidu,ked v trojkombinacii aku mas ty by si mala brat aspon 1/2 a okrem toho ti aj zvysuje ucinok toho sartanu.nezabudni,ze sa nemozes opalovat a pit alkohol ked ho beries.tlak 140/90 je pekne vysoky,skus sa porozpravat s lekarom o pridani malej davky blokatora kalcioveho kanala,napr.isoptin,zvyknu mat lepsi ucinok,ako centralne posobiaci moxonidin,treba skusat,na kazdeho ine zabera.a este je niekedy vhodne skusit prechodne lexaurin,xanax a podobne tlmive lieky,lebo ked mas tlak z "nervov"nepomozu antihypertenziva.a velmi dolezity je dobry lekar.ak mas problem s travenim,treba zvazit uzivanie hydrochlorothiazidu,pozri si na nobelplus,info o liekoch,je tam podstatne viac ako na letaku v skatule.ak sa stravujes zdravo,treba zvazit obcasne rozumne solenie,lebo ked ti klesne hladina sodika a draslika,mozes zomriet.ked beries sartany a hyrochlorothiazid mas narok na pravidelne kontroly krvi a mocu,aj kvoli fungovaniu obliciek,kedze sartany blokuju angiotenzin 2.
Vazeny pan RNG, prosim poradte mi, co robit. Trpim na vestibularne migreny, co sa prejavuje krutenim hlavy a obcasnymi miernymi bolestami hlavami, stratou balansu - so zatvorenymi ocami ani neviem stat na jednej nohe a pod. Diazepam je jediny liek, ktory mi pomaha (beriem 1-2 mg denne, niekedy sa podari aj nebrat ho cely den). Okrem toho robim aj cviky, aby som si balans vycibrila a aj na vertigo. Diazepam sa nesmie brat pocas tehotenstva a kojenia. Mozete mi poradit, co brat, ked budeme chciet mat s manzelom dieta? Neviem si predstavit byt 9 mesiacov bez Diazepamu...Dakujem.
prosim poradte mi niekto, kde sada zohnat to koloidne striebro a citricidal