Otázky na RNG

milanmilan

ahoj rng chcel by som sa ta opytat ci si myslis ze maju kortikoidy a samento kontrindikaciu...ci samentom neposilujem imunitu...a potom neni reakcia kortikoidov este vacsia..lebo pokial som to spravne pochopil..kortikoidy by mali potlaci akukolvek imunitnu cinnost..cize cim viac sa snazim imunitu vylepsit tym viacej idu tieto dve veci proti sebe. este by som sa chcel opytat ako dlho treba samento uzivat..mam autoimunitne ochorenie (nikdo nevie ake). popripade keby si niaky dalsi pripravok este vedel poradit. ja som pocul este o rastline kalina... dakujem

viktorka37

RNG dakujem. mohla by som s takými zdravotnými trampotami ísť na narkozu. chcem ísť na plastiskú operáciu - korekciu prs.nebude to riskantné?

RNG

mata, hydrokortizon nepotlaca plesne, len tlmi svrbenie.Naviac neviem zlozenie, ale ked nie je navrhnuty do oci, davaj pozor!

Skus koloidnu striebornu vodu kvapkat do oci alebo roztok citricidalu(4 kvapky na deci vody)

Plesne potlacaju len antimykoticke prostriedky

RNG

j3esica, ked je telo zamorene, treba ho cistit. A na to su silne enzymaticke zmesy, absorbenty, voda, pripadne niektore rozpustidla, ako MSM
Na enzymi som pisal daco na -odkaz odstránený-
Absorbenty su hlavne vlakniny(psylium, pektiny)aktivne uhlie, bentonity, zeolity.
Specialna kategoria je cistenie pecene, na to je protikol dr Berksona, viackrat tu na fore spomenuty.Odporucam ho spolu s vlakninami, ktore tu zamorenu zlc vynesu z tela a nedovolia sa jej reabsorbovat spat v crevach do krvi.

RNG

viktorka 37, zda sa to ako nedostatok kyslika , co moze byt sposobene zlou cirkulaciou. Odporucam brat niekolkokrat do tyzdna lyzicu lecitinu(prasok, da sa dat do vselicoho, v zeleninovej polievke sa rozvari, nemiesaj s nicim mastnym alebo olejovym).
Tiez by som bral nattokinazu(minimum 2x1000FU az do 3x2000FU, podla potreby), lebo v Europe je dost casty
Syndrom prilisnej zrazanlivosti krvi, ktori sposobi pokrytie ciev fibrinmi, co spomali prestup kyslika cez steny velmi znacne. Tiez to vedie ku krvnym zrazeninam, porazkam a infarktom.
A samozrejme k slabosti, nedostatku energie atd.
Ale moze to byt aj tetania=nedostatok mineralov sposobeny zlym travenim alebo hormonalnymi vykyvami. Pozri aj hyperventilacna tetania, to je tiez nervove sposobena tetania s prirychleho dychania.

RNG

nina 26, zialbohu na vceli jed nemam ziadne protilatky. Ziadny z tych prostriedkov, co si pouzila nema na to ucinok. Mozno snat ked si na to das medennu mincu....To je ludova medicina z USA...

maťa25

Ahoj RNG! prosím ťa nevedel by si mi poradiť či môžem použiť očnú masť opthalmo hydrocortison do vnútorného kútika oka - mám tam pleseň. Pretože v letáku čítam že by sa nemal používať na plesňové ochorenia oka a ucha, ale mne ho na to odporučila sestrička u kožnej (lekárka tam nebola - má dovolenku). Tak teraz neviem...Ďakujem za odpoveď.

jesicca

*RNG prosim o radu:
mam 8 rocneho synovca ktory je castejsie chorlavy, braval antibiotika a tak. jeden cas sa mu na tvari vyhodilo zopar cervenych vyrazok..nie hnisave ale take akoby ustipnutie od komara..ale take dronejsie..mysleli sme si ze to nic nieje..ze je to len nejake podrazdenie..

ale casom sa mu vysypali vyrazky od halvy az po paty..a bojuje s tym uz niekolko mesiacov...a stale mu nic nezabera..chodi po lekaroch..lekarka povedala ze to mohlo byt z antibiotik.a predpisala mu uz niekolko masti...na chvilocku je vidiet malinky pokrok k lepsiemu ale za par dni sa to zhorsi..

z celeho srdca vas prosim o radu..pretoze je celej rodine strasne luto pozerat na nevinneho chlapceka aky je cely obsypany...