prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG co by si mi poradil. Trpim panickou poruchou a s tym je spojena aj moja arytmia srdca. Beriem na noc zmes mineralov od Swansonu Bone Essentials spolu so spirulinou a rybacim olejom, cez den vacsie davky rybacieho oleja, 5HTP, B6, B12, GABA. Beriem tieto doplnky uz dlhsi cas ale arytmia je stale rovnaka. Poradil by si mi este nieco z doplnkov? Dakujem a prajem pekny den.
enalisa vyskusaj tento test na kvasinky rano ked vstanes tak nalacno ani sa nenapi nalej do pohara vodu a napluj do nej ak mas kvasinky tak slina by sa mala do polhodiny tahat ku dnu ako nit ak nemas tak by mala ostat na povrchu.moja sestra ma kvasinky a sa jej to potvrdilo aj pri tomto teste.ja som to skusal a bolo to o.k.podla mna biely jazyk nemusi hned znamenat kvasinky moze to byt aj zo zleho travenia v zaludku.aspon co som videl obrazky bieleho jazyka u ludi co mali kandidu tak ten povlak bol taky hrubsi pokial je to len taky film tak to je skor to travenie.ja ked rano vstanem tak mam tiez taky jemny film na jazyku. robil som si test na kyselinu a ani pri maximalnej davke som nemal potiaze co znamena ze jej mam nedostatok zvysil som si davky betainu hcl a povlak hned po ranajkach zmizne.samozrejme ze ten test nemusi byt 100%ked sa ti nepotvrdi ale ak ano tak tie kvasinky mas naisto.
enalisa, ked tu dietu dodrzis 2 tyzdne, kandida by mala byt v crevach vyhubena a nahradena probiotikami.
Kava a caje, pokial ich nesladis su samozrejme OK pri tejto diete.
RNG
z toho co mi radite som este o nicom nepocula,tak chcem este radu ,kde sa da taketo zohnat a aku probioticku zmes,okrem potravin ktore spominate sa nesmie nic jest?a kava?a ako dlho sa tato dieta drzi?
kupila som si probioticke kapsule,citala som ,ze do lyzicky bieleho jogurtu vysypat kapsulu a dvakrat denne uzivat,ze by mohlo pomoct
dakujem
Pomocne pri protikandidovej diete(nevyhnutne) je brat oreganovy olej(2-3x2 kvapky candiminu), roztok GSE/citricidal(60/35 kvapiek do litra vody, postupne vypit po malickych glgoch pocas dna) a niekolko lyzic kokosoveho oleja denne. Na noc treba zobrat silnu PROBIOTICKU ZMES
enalisa, kvasinky su vzdy v tele a ustach pritomne.Ked je ich privela, povlak na jazyku je hruby, zamorenie creiv plesnami a kandidami privelke, probiotik primalo. Vtedy odporucam protikandidovu dietu
Protikandidova dieta nesmie obsahovat volne cukry ani sacharidy, ktore candida vie pouzit na svoje prezitie.Vcitane komplexnych sacharidov, ktore nase telo rozlozi v zaludku na jednoduche, ktore vie candida potom dalej v crevach pouzit.
Tj zakladom protikandidovej diety je ju VYHLADOVAT.
Pomocne pri protikandidovej diete(nevyhnutne) je brat oreganovy olej(2-3x2 kvapky candiminu), roztok GSE/citricidal(60/35 kvapiek do litra vody, postupne vypit po malickych glgoch pocas dna) a niekolko lyzic kokosoveho oleja denne. Na noc treba zobrat silnu PROBIOTICKU ZMES s kuskom jablka, aby sa mohla rozmnozit v crevach cez noc.
Jedlo by sa malo skladat LEN z masa, ryb, vajec, vela zelenin(okrem zemiakov!!!)orechov a neskrobovitych olejnatych semien. Nic ine!!!.
Extra celuloza/vlakniny, ako pektiny, psylium a kokosova mucka pomozu oslabenu kandidu VYMIEST von z criev.
Realisticky cas na znicenie kandidy v crevach je okolo 2 tyzdnov.
Akekolvek porusenie ci uz diety alebo daviek doplnkov znehodnocuje tuto dietu.
Kandida inde sa da tiez potlacit vyplachom koloidnou striebornou vodou alebo popisanym roztokom citricidalu.
Ale zakladna podmienka na zbavenie sa kandidy je ju vynicit v prvom rade v crevach a nahradit probiotikami
milanmilan, autoimunnych chorob je plno, poddiagnozovanych mikrobov tiez plno. Keby bol za kazdou autoimunnou jeden mikrob, uz bu to davno lekari vedeli. Ale zrejme sa jedna o spolupracu viacerych poddiagnozovanych,mozno "latentnych" zamorenie tela toxinami a pod, takze jeden prostriedok antimikrobialny na to nestaci.
Samento bolo spomenute prve len pre to, ze to je prvy prostriedok, ktory sam o sebe bol ucinny na reumaticku artritidu a jeho ucinnost je pripisovana hlavne schopnosti odmaskovat vnutrobunecne parazity(mikroby ako mykoplazmy, viralne infekcie a pod) pricom je zaroven aj antimikrobialny prostriedok.
Dalsie mozne su
extrakt z olivovych listov(bakterie, virusy, mykoplazmy)
citricidal(bakterie plesne),
lapacho( ciastocne bakterie, plesne a virusy)
collostrum(bakterie, virusy)
Graviola(bakterie virusy a ine?)
chaparal(silne virusy)
atd. a hlavne ich kombinacie.
Priroda ma prostriedkov hromady, inac by rozne druhy museli vyhynut a zrejme sa vedia ubranit uz dlhe miliony rokov.
Na zvysenie odolnosti buniek proti prieniku roznych mikrobov pomaha pit pravidelne dlhsi cas aloe vera, ktore postupne zosilni bunkove steny. Viaceri s autoimunnymi chorobami zistili, ze im to zlepsilo situaciu.
Odporucam tiez brat selen, zinok, jod, probiotika, vitamin C a E,protizapalovy curcumin, a enzymi na cistenie tela od roznych toxinov, ktore sposobuju autoimunne symptomy.
prosim o radu
cim sa da odstranit povlak na jazyku?
rano vydrhnem zuby,kefkou vydrhnem jazyk,ale akonahle vypijem kavu alebo nieco zjem, uz ten jazyk nie je ruzovy,ale zostane na nom povlak?
mal by jazyk byt ruzovy aj po jedle,stale?
tvoje prispevky ohladne autoimunitnej choroby som cital ale nenasiel som konkretnejsie odporucania pre niake doplnky k tejto chorobe okrem toho samenta. a ani som nikde nezistil kolko sa odporuca uzivat. a na kontraindikaciu samenta a kortikoidov som sa pytal pretoze som po hospitalizacii tak sa trosku bojim vyhodit kortikoidy..tak chcem najprv znizovat davku a neviem ci mam hned nasadit samento alebo az ked zahodim kortikoidy uplne.
molanmilan, kortikoidy neadresuju chorobu, len symptomy. A kedze potlacaju imunitu, dorazia ta skor ci neskor nejake mikrobialne nakazy.
Podla mojich lekarskych zdrojov informacii, to rozhodne nie je ziadne dobre riesenie.Ja som toho nazoru, ze prave rozne poddiagnozovane mikroby vyvolavaju autoimunne choroby.
napisal som na tu temu hromadu prispevkov, pozri na
www.zdravie.sk
viktorka, ja by som sa neponahlal. Najprv si vyries jeden problem, nez by si mala riskovat iny.Uz som pocul o pripadoch, c mali problemy s kyslikom a po narkoze sa neprebudili....
Nechcem strasit, nakoniec to nie je velmi caste, ale trochu mozes pockat, ved plasticke operacie nie su nutne okamzite.