prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Prebytok hormonu DHT vyvolava zvysene vylucovanie mazu, preto prostriedky na znizovanie DHT tu pomahaju(zinok, rozne streoly, silny caj z korenov zihlavy...)
dobry den ja mam taky problem ze okolo korienka vlasu sa mi vytvori taky tukovy (mazovy ) obal a ku korienku sa pravdepodobne nedostavaju ziviny korienok sa zmensi a nasledne vypadne chcela som sa vas spytat co by ste mi poradili aby sa mi netvoril ten obal okolo korienkov nejaky pripravok sampon alebo to je jedno hocico co by mohlo pomoct a preco to vlastne vznika ? dakujem
Inac pre tych co sa zaujimaju o prirodne latky a hlavne liecenie rakovin , chysta sa 37 konferencia na pouzivanie prirodnych alternativnych latok , hlavne zamerana na rakoviny, ale aj ine choroby. Organizuje ju
www.cancercontrolsociety.com
selen 200 mcg(ja pouzivam chelated, Albion, zo Swansonvitamins.com)
zinok, 25-50 mg, tiez chelated alebo citrat, askorbat, bis glycinat, glukonat....
Probiotika pouzivam len obcas, pre istotu, aby sa nahodou moja crevna flora nezmenila.
Samozrejme po hnackach, ked je vacsina probiotik vyhodena z tela a pravdepodobne tie hnacky su odpoved na to, ze sa tam mozno nachytala neziaduca kultura a telo sa ju snazi vyhodit.
Dbre probiotika obsahuju vela kultur,,az 15 roznych a mnozstvo mnoho miliard(bilions) na kapsulu
Priklad velmi silneho je napr Ultimate Probiotic firmy Swansonvitamins. Ja osobne pouzivam ich vyrobok Soil Based Organizms, ktory ma sice menej poctom, ale 15 roznych druhov, len niekolko miliard dokopy, ale ma plus 72 stopovych mineralov
Ahoj RNG.
Na zvysenie imunity odporucas brat selen, zinok a probiotika. Vies mi prosim napisat dennu davku a aj ktore produkty (ziadna chemia) odporucas? Kedze tvoje obchody uz nefunguju, neviem ani kde to kupit alebo objednat. Dakujem.
na Betain hydrochlorid, ja pouzivam tento:
-odkaz odstránený-
anita 1, snad lecitin a choliny,L DOPA, vacsie davky draslika(zozen si sol so znizenym obsahom sodika v Bille....
Mozno viac Horcika(maju tam magnezium lactat v lekarnach)
Ekletricke signaly synchronizujuce bitie srdca su aj z miechy ale aj zo srdca samotneho, takze sa cloveku nie vzdy podari arytmiu odstranit.
Moja mama na to pouzivala ciste psychologiu, ked jej zacalo srdce nepravidelne bit, zastala a uplne vypla na 10-20 sekund. Dozila sa 96, hoci jej v 12tich povedali, ze sa 13tich nedozije....Naviac mala anginu pektoris a velmi male srdce....
roman08
uz si mi odpisal v prispevku skusal niekto test na zal.kyselinu,tak neodpisuj
dakujem
roman08
aj ja si chcem spravit ten test na zaludocnu kyselinu,uz som to tu aj pisala,ale v nijakej lekarni som nezohnala ten Betain HCL 600 mg s pepsinom,kontaktovala som aj damiana,ale este ziadna odpoved...
ten povlak nemam hruby,je to taky ako pises film,ale myslim,ze mam problem s tym travenim,lebo v clanku o teste na zal.kyselinu som si nasla nejake priznaky,hlavne ma trapi zapach z ust a po aj malom mnozstve jedla nafuknute brucho na prasknutie
chcem sa ta spytat ak by som tym testom zistila,ze treba Betain brat ako dlho sa uziva?
dakujem