Otázky na RNG

RNG

svedka, mozem len hadat,
je to zo zlej cirkulacie
z nizkeho tlaku
Nizko glukozy v krvi rano
Slabe okyslicenie(Europsky syndrom prilisnej zrazanlivisti, "husta krv")...
Dovodov je hromada, ktore by vyvolali tieto zavrate.
Moze to byt aj zapalovy proces v strednom uchu a tam niekde v hlave, blizo alebo v statokineticko ustrojenstve....

surne///

prosim vas,ktosi spominal ze vyrobky od swansonu sa daju objednat aj z Ciech,ale mne stranka www.uzdravit.cz nefunguje.Poradi niekto? Dakujem

zuzika0918

ahoj RNG

a keď dam ortuťový teplomer do chladničky tak nestrasie sa ortuť dole?keď ho sama strasiem tak ide veľmi ťažko dole....môže byť pokazeny?

zuzika

delphia

RNG aj ja Ta poprosim o radu: v pripade, ak ma pacient nasledkom chemoterapie v ustach afty, cim ich zdolat? rozriedit par kvapiek Candiminu v borax glycerine a tym vytierat usta, alebo skor pouzit na vyplachovanie koloidne striebro, alebo GSE?

a tiez ak ma pacient s Ca pluc po chemoterapii malo hemoglobinu, je mozne mu uzivat Easy iron tabletky? B12 vit. obsiahnuty v tabl. nepodpori rast nadoru?
dakujem za pomoc

svedka

RNG prosim vas o radu. Uz nieco vyse 2 tyzdnov mam permanentne slabe zavrate, tocenie hlavy, zahmlievanie pred ocami. Nie je to zavrat z rychlej zmeny polohy (narp. pri vstavani), ale skor taky trvalejsi stav pocas celeho dna. Zacalo to zrazu, z jendneho dna na druhy, nezaregistrovala som ziadny vynimocny jav, ktory by mi to mal sposobit. Je to velmi neprijemne, mam niekedy pocit, ze odpadnem, zatial sa mi to chvalabohu este nestalo. Zatial mi ani lekarka nezistila, z coho by to mohlo byt. EKG je ok, ocny tlak tiez, krvny tlak mam sice nizky, ale to odjakziva, cakam este na krvy obraz. Co si myslite, ze by to mohlo byt?

svedka

RNG prosim vas o radu. Uz nieco vyse 2 tyzdnov mam permanentne slabe zavrate, tocenie hlavy, zahmlievanie pred ocami. Nie je to zavrat z rychlej zmeny polohy (narp. pri vstavani), ale skor taky trvalejsi stav pocas celeho dna. Zacalo to zrazu, z jendneho dna na druhy, nezaregistrovala som ziadny vynimocny jav, ktory by mi to mal sposobit. Je to velmi neprijemne, mam niekedy pocit, ze odpadnem, zatial sa mi to chvalabohu este nestalo. Zatial mi ani lekarka nezistila, z coho by to mohlo byt. EKG je ok, ocny tlak tiez, krvny tlak mam sice nizky, ale to odjakziva, cakam este na krvy obraz. Co si myslite, ze by to mohlo byt?

svedka

:)

no to som skusala mesiac som zivala 40 mg zinku denne a kazde rano a vecer caj s cerstvych korenov a nic nemyslim ze to je z toho lebo hormonalny profil mam v poriadku :( fakt uz neviem co mam robit

RNG

zuzika, aj ked ponoris lekarsky ortutovy teplomer do studenej vody, je mala pravdepodobnost, ze zlezie dole, lebo v tak tenkych trubickach je velmi velka kapilarita a stlpec ortuti sa nepohne bez mechanickeho strasenia.