prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
neanea, praskovy lecitin, ci je v tabletkach kapsuliach alebo v prasku je viacmenej ten isty. Na ucinnost(myslim rozpustanie tukov) nesmie byt zmiesany s olejom. A ucinna davka je asi 7 gramov, na forme nezalezi.
32 kilo schudnut, ved to si musel byt na hroznej hladovke a mas telo iste velmi oslabene!
Z priznakov to nevyzera na nic konkretne, take priznaky mozu byt z hromady dovodov.
Virusy, zapaly,rozne infekcie, zle travenie, podvyziva, to vsetko a plno ineho sa moze podobne prejavovat.
Prepracovanost a stres to tiez mozu sposobit, hlavne ked sa to znasobi s nedostatkom spanku alebo prilis plytkym, prerusovanym spankom.
To moze viest az ku kompletnemu kolapsu(nervove zrutenie sa to kedysi nazyvalo, neviem ako teraz)
Cau RNG!
Po skole som vybehol na rok a pol do Anglicka na zarobok,za mesiac sa definitivne vraciam domov.Mam 22 rokov. Od februara 2009 som zacal pocitovat bolest v lavom dolnom chrbte,myslim ze tam,kde je oblicka a problemy so zaspavanim.Akosi som tomu nevenoval pozornost.za mesiac sa pridruzilo srdce a tazsie sa mi dychalo(s vacsim usilim) a tiez zacalo obcasne vynechavat najma vecer, rano ani nie.Razza den aj zastalo a potom znovu nabehlo,neprijemny pocit.Bol som u doktora a ten tomu neprikladal vyznam,spominal ze mam ist do lesa sa poprechadzat a pomeditovat.Takze tak anglicke zdravotnictvo.Je pravda ze, som pracoval 40 hod tyzdenne fyzicky ale nic hrozne.
Za ten cas som schudol 32 kg kedze som doma cvicil a poriadne sa stravoval a tu v anglicku pomenej cvicil aj jedol.Od leta mam dve roboty vela hodin no nie je to az taka tazka robota.No moj zdravotny stav sa komplikuje,momentalne citim,ze srdce nepracuje ako ma cely den vynechava a niekedy "poskoci" taktiez ma picha v hrudi ale i za srdcom,citim tam akoby tam bol nejaky nerv cviknuty,brnenie a v tom dolnom chrbte ma boli skoro stale,citim to ked sa zlhboka nadychnem alebo sa najem.Taktiez mam pocit akoby som bol ovaleny mechom,unaveny,citim prudenie tekutin v nohach,teplo,dalej mam slabsiu koordinaciu a problem s balancom,napr. stat na jednom mieste - neviem zaujat stabilnu polohu ale trosku kmitam.Tento piatok som bol u doktora zobrali krv moc i srdce merali,no nic nenamerali kedze mi vtedy bilo OK.Este co som si vsimol ze ked sa porezem alebo oskriem,vznikne mi jazva ale nie vzdy.Aj strije co mam z cvicenia nevybledli ale ostali take ako cerstve pod pazuchami.S cvicenim budem opatrnejsi doma,radsej pomalsie.Za svoj zivot som sa nestretol s takymito stavmi a preto sa pytam teba RNG,kedze svojimi uzitocnymi prispevkami dokazujes,ze mas prehlad.Ak mi tu nic nezistia,tak by som sa chcel doma ocistit a zregenerovat,co teda odporucas?btw objednavam C-salts,rybi olej a lecitin zatial urcite.A este tentoraz mi doktorka povedala,ze telo vysiela signaly,ze ze som prepracovany.je pravda,ze niekedy sa nevyspim takze to moze byt aj s roboty.tak sa tesim na odpoved a prepac,ze som sa tak rozpisal.Vdaka!
Pato
Prosim poradte mi ci je lecitin v kapsuliach vyrazne odlisny v ucinku nez granulovany.. dakujeem.
lenuskaa, samozrejme mozes pouzivat aj ine kvapky do oci na zavlhcenie a mazanie. Len davaj koloidne striebro osobitne od nich a pockaj aspom 15 minut, kym tam das nieco ine.
Inac koloidne striebro ti moze odstranit aj syndrom suchych oci, ak je to vysledok nejakej nakazy(premnozenie virusov v tele, kvasne a plesnove infekcie atd.)
koloidne moze bez riedenia rovno do oci. visin az po cca hodine po striebre, lebo ak by si kvapla naraz, tak sa zrusi antimikrobialny ucinok koloid. str.
Rng dakujem, to koloidne si mozem dat rovno do oka, myslim kvapky?
a mozem teraz pouzivat aj visine? lebo ked som brala roacc. mala som velmi vysusene oko, co stale pretrvava a mam potom zly pocit.
delphia, vsetku tri spomenute su ucinne.
Ked mas malo hemoglobinu, musis si ho nejako doplnit, inac sa telo nevie zasobovat kyslikom, regenerovat a bojovat proti rakovine a inym moznym chorobam, ktore sa chytia oslabeneho tela
Takze odporucam brat Easy Iron v kazdom pripade, tiez astragalus na odstranenie poskodenia, selen, rybaci olej pripadne aj plne davky betaglukanov na zvusenie poctu a aktivity bielych krviniek, ktore sa chemoterapiou a radiaciou nicia a nechaju telo bez dostatocnej ochrqany.
Biele krvinky su nasa ochranna armada a su schopne nicit rakovinne bunky, hlavne ked sa ich aktivita a pocet zvysi.
Betaglukany v ucinnej davke su 3x400 mg.
za zapalmi su vzdy nejake mikroby a zamorenie,
Mikroby sa daju adresovat antimikrobialnymi, mozu to byt napr kvapky do oci. Odporucam koloidnu striebornu vodu a tiez roztok citricidalu(4 kvapky na dl vody, nie viac ako 6)
RNG, pisala som ti o tom roaccutane a padani mohalnic, tak nakoniec mam diagnozu zapal mihalnic, ja som vobec nevedela, ze nieco take je.
nevies mi poradit co s tym? nejak vodicka? masticka?a