Otázky na RNG

pepe222

ahoj rng chcem sa ta opytat na ucine davky tychto latok (v tabletkovej forme cize mg nie ml):Bovinné kolostrum(a ake je to vobec to "bovinne")
betaglukan
extrakt z olivovych listov
a imunoglobin g
dakujem

RNG

Na cistenie ladvin treba vela cistej vody, ziadne mineralky, pripadne pit caj z byliny chanca piedra(phylanthus niruri), ktora je mierne antimikrobialna a ma vysoku ucinnost( az 94%, podla medickej literatury) na rozpustanie ladvinovych kamenov

RNG

lenuskaaa, otazka je, co sa deje prakticky so vsetkymi lekarmi. Zialbohu, od 20 rokov minuleho storocia sa zacala ako,lieky pouzivat len patentovana synteticka chemia, lebo na tom bolo viac penazi pre vsetky zloaky zdravornewho preimyslu, od poistovni, cez farmaciu , lekarov a nemocnice.
A dnes je to vrcholiace, ked sa pomaly ale iste zacina tento pre zdravie chybny pristup rucat.
V USA je to uz vidiet jasne na tom, ze lekari sami pouzivaju doplnky(na 75%) aj ked ich pacientom neradia, dokonca donedavna ich vazne proti nim varovali, dnes uz jemnejsie, ba dokonca po predpisani liekov ako mimichodom az 1/3 poznamena, ze existuju nejake doplnky tiez napomocne. H;las, ktorym to povedia je len tichy a sposob-mimochodom.Samozrejme to nikdy nedaju na papier!

Telo sa samo regeneruje, ked je normalne zivene. Specificky na vlasy su rozne vitaminy B, hlavne B-5(pantotenaty) a B7(biotin) a zinok
Odporucam ti precistit si pecen , nas filter neziaducich latok a chemikalii protokolok dr Berksona.
Tak isto lecitin pomaha odstranit tuky a tukorozpustne latky, co tento takzvany "pribuzny vitamin A"(loz) je.

cibi15

Schudol som zo 100 kg a uz som aj trochu pribral na 71.myslim,ze teraz som v optime na svoju vysku.Takto som schudol pocas jedneho roka a odislo viac tuku ako svalov.Tak co teda robit RNG na napravu?dik.

neanea

RNG dakujem za radu. Zistila som prave ze licitin ktory doma mam, je v kapsuliach olejovity, takze s tukmi mi asi velmi nepomoze. Snad aspon na tie mozgove cinnosti bude k dobru :)

Lenuskaaa

RNG dakujem, zasa ste mi poradili iba vy. Ja zacinam slov. lekarov neznasat. oni boli schopni do mna pchat ten roaccutane, kym by som neprisla o oci. Nie je to smutne? traja mi povedali, ze mam pokracovat v uzivani. Co sa deje s nasimi lekarmi???

Este sa chcem spytat, ked sa mi vylieci zapal mihlanic, co mozem zacat pouzivat na ich regenraciu, resp. aby som pomohla korienku rozbehnut rast.

roman08

surne// doteraz ta stranka fungovala neviem co sa stalo tu mas mail na toho pana skus mu napist zhajek@seznam.cz dostanes tam kupit vsetko co najdes na stranke swansonvitamins.com.