prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Gabiana, na nervy(regeneraciu) treba brat hromadu rybacieho oleja(10 gramov + denne) a rozne antiviralne, lebo casto su zapaly nervov z viralnych premnozeni.
Maria-BI, cierna melasa moze byt dobra ako vyziva, podla toho, ci je rafinovana alebo nie.Na trhu je hromada podvodnikov, zialbohu co sa tyka hnedeho cukru a melasy.
Ale ziadny zazrak, osobne mam radsej rozne stavy z mladych trav a morske riasy.
Delphia, Puritan nema betaglukany, Swansonvitamins ma 55%betaglukanov vytazok z huby Agaricus Blazei, kede v jednej kapsuli je 275 mg betaglukanov.
pepe222, ucinne davky betaglukanov su intenzivne 3x400 mg, udrzobne 2x200 mg
Intenzivna davka extraktu z olivovych listov je najmenej 3x750 mg(20% oleuropein) udrzobna 2x500 mg na mnohomesacne branie pri boreliozach a chlamidiach.
Bovine collostrum je kravske(latinsky)
Collostrum velmi neodporucam na pravidelne branie, narazove pri mimoriadnom oslabeni tela je 5 az 30 gramov denne niekolko dni(zdravotne krizy)
RNG, prosim, aky mas nazor na pripravky s obsahom arche baktera? dakujem
Dobry den pan RNG,
prosim Vas,chcela by som sa Vas opytat, ci mi viete povedat, kolkodnova kura Citricidalom je potrebna na vyhubenie streptokoka v posve.
4 roky trpim zapalmi posvy, na ktore nezaberaju ziadne ATB. Pila som roztok Citricidalu (35 kv./liter) pocas 7 dni + 4 dni vyplachy 2-3 x denne (7kvapiek na 3-4 dcl), zial viacej mi uz nevydalo z 30 ml flasticky. Citricidal nezabral..som uz v koncoch.. Chcela by som otehotniet, no bojim sa pri tychto zapaloch..V poslednej kultivacii (po Citricidale) som mala opat Streptococcus agalactiae, Eschericia coli, Candida albicans.. Lekar mi uz v posledneho polroka nic nepredpisoval s tym, ze si mam nejako ja sama zlepsit imunitu a ze ak aj pojdem k inemu doktorovi, tak mi nepomoze..Teraz mi opat predpisal ATB..uz nemam chut sa s nimi napchavat a oslabovat si imunitu..Uzivam probotika dlhodobo (Biopron 9).
Bola 7- dnova kura nedostatocna alebo som pouzila slabe koncentracie Citricidalu? Alebo som uz celkom beznadejny pripad?
Prosim poradte, ak je to mozne..
Dakujem..
RNG prosím poradte.Mám zápal sedacieho nervu,doktor mi napísal Dorsiflex a Diclofenac Duo, Tralgit.Nezaberá mi to.Čo je vhodné z doplnkov?Ďakujem.
Dobry den Pan RNG.
Prosim Vas chcela by som sa Vas spytat ohladom trstinovej melasy.
Citala som vsade az neuveritelne clanky o tom aka je uzastna. tzv. ,,cierne zlato" pre cely organizmus.. obranyschopnost atd atd.
Dakujem Vm velmi pekne.
Maria
ROMAN 08,dakujem ti pekne,idem mu uz aj pisat.
este dodam ze ide o stav ked sa liecim z vaznej choroby a potrebujem nastartovat imunitu nie o prevenciu, ale zaroven mam slabe srdce a berem lieky takze snad vysoek davky liekov nezatazia moc srdce.