prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
pepe 222, je sice pravda ze vacsina collostra sa predava v 475 mg kapsuliach a prvy krat som musel kapsule vysypat do pohara, aby som dostal spravnu davku-ucinnu, napr pri hnackach 15 kapsul collostra vysypat a zmiesat s lyzicou psylia, dve davky tohoto s nasledujucimi prorobiotikami skoncili hnackovanie mojej zeny, 20 kapsul 2 x denne jeden tyzden s betaglukanmi zachranili mojho otca, ked ho lekari uz odpisali)
Kedze sa to kazdemu zda velmi vela, musi si uvedomit, ze collostrum je prve jedlo mladat, kde napr teliatko vaziace menej, nez clovek, vypije liter za den, co je 100 gramov suseneho(odhad, podla mlieka, co obsaahuje 10% susiny), takze 10 az 30 gramov neberte ako nejaku velku davku, ved sa jedna o jedlo!
Inac nasiel som aj praskove v krabici a do jedne polievkovej lyzice sa vojde viac ako 10 gramov, a to sa potom zda znesitelnejsie.
Dobry den pan RNG, dakujem Vam za odpoved..Shcem to skusit s tou protikandidovou dietou a doplnkami, ktore pri nej odporucate.
Prosim Vas, kolko toboliek oreganoveho oleja treba uzit, ak je v 150mg tobolkach?
A tiez, ci je kyselina kaprylova v tobolkach (350mg/tobolka) rovnocenna kokosovemu oleju, ktorý odporucate? Ak ano, kolko toboliek denne je potrebne uzit?
Dakujem Vam za odpoved..
Dobry den, RNG, po case Ta chcem poprosit o pomoc. Syn, ktory mal tu boreliozu, mal v tom case aj zablokovany krcny stavec a stuhnute krcne svalstvo, co mu vyriesili infuziami. No a teraz, po nejakych troch tyzdnoch ho uz par dni boli hlava, dnes aj vracal /po nurofene, ktory som mu dala, lebo az plakal, ze ho boli hlava/. Neviem, ci tie bolesti hlavy mozu byt od tej krcnej chrbtice alebo aj po tej borelioze. Davam mu 2x500mg extrakt z oliv. listov, a asi 3 dni aj cesn. olej, tiez vit. C.Lekar mi predpisal Dorsiflex, ale nechcem ho zbytocne krmit liekmi, ako by som mu mohla este pomoct, hlavne dat do poriadku ten "krk".Velmi pekne Ti dakujem.
Ma niekto skusenosti s MMS?Ak ano,tak je to pravda co sa o tom pise?
rng: v prvom rade dakujem za radu. inac kolostrum sa predava vacsinou cca 500mg takze 30g do seba asi nedostanem.este by som chcel vediet ci si myslis ze imunoglobiny a betaglukany mozu aj nastartovat imunitu, alebo ju len umelo zvysuju tym ze ju v dobe uzivania zvysuju .dakujem
zdravim
vedeli by ste mi poradit ako zmiernit piskanie a sustanie v usiach mojej maminy? niekedy ani spat nemoze a stale je z toho nervozna, to sa ani necudujem, mne sa to stalo iba parkrat a dost mi to vadilo
ma kadejake problemy so srdcom a vysokym krvnym tlakom, tak to pistanie asi bude mat docinenia mozno prave s tym?
dakujem
Pomôžte zaraďovať príspevky do rubrík. Ak chcete zaradiť nejaký príspevok do rubriky na -odkaz odstránený- , pošlite mi ho na jeden@atlas.sk
ja som pocula, ze su doplnky vyzivy, ktore obsauju aj arche bakteriu
muc , zrejme na to nieco je, ale nie vela, inac by sa to za tie roky rozsirilo aj sem do USA.
Naviac, pozeral som sa na tie reklamy, ale videl som tam hromadu kozmetiky, roznych zmienok okolo archebakterii, ale ziadne preparaty z nej, kde by bolo specifikovane ake vytazky z nej, ake koncentracie atd. tj jednalo sa len o reklamu na nalapanie zakaznikov so spomenutim archebakterie
iskricka, candida vyzaduje protikandidovu dietu, samotny citricidal to nevynici.
A ked mas kandidu, tak nemas dost probiotik v crevach a tym mas hodne poskodenu obranu tela, lebo probioticka flora ked je v poriadku dava telu az 70% obrannych latok pre telo.
Takze velmi lahko dostanes ine infekcie, ci uz streptokoky alebo escherichiu coli, ktore su stale okolo nas aj na nas(na kozi, dokonca v traviacom trakte.)
Pozri vyhladavcom na protikandidovu dietu, je tu uvedene au mnoho krat.