prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravim RNG,
ako spravni tlakari papame v rodine Hloh, zatial len 2 g denne, ale vysledky su pomaly a isto viditelne :-D
Trochu ma vsak zmiatla informacia od nasho internistu, ze s Hlohom opatrne, lebo ked sa to s nim prehana, tak nerobi dobre na srdce ?!
Chcela som aj zvysit davky, ale ozyvaju sa rodinne protesty... Da sa vobec o hlohu povedat, ze tu je nejaky davkovaci limit?
Poradte, prosim.
Dakujem a prajem vsetko dobre.
Anne
bozena 1191
nie som rng,ale poznas takeho cloveka v bielom plasti?vola sa lekar
Vazeny pan RNG,prave prezivam velmi tazke obdobie v rodine,hadky a rozchod s manzelom.Velmi tym trpi moja dusa,citim sa velmi unavena,bojim sa ze z tolkeho zialu ochoriem.Ale este deti ma potrebuju.Poradte mi prosim ako v tomto nemilosrdnom svete vyviaznut zivy a zdravy,aj ked niekedy si uz naozaj myslim ze to nezvladam.Asi sa mi oslabila imunita,lebo sa mi opakuje viroza s kaslom uz po dvoch tyzdnoch.Co by som mala uzivat aby som sa celkom nervovo nezrutila?Dakujem vam za radu a prajem vsetko naj...
Rng o co sa moze jednat?
najprv som si na prsniku nahmatala nieco trvde. po sone mi povedali, ze ide o hyperplaziu a fibroadenom. po dalsej kontrole inym lekarom, ze ziadny fibroadenom tam nie je, ze je vsetko ok. ale ja mam tu zlazu stale bolavu a tvrdu, je to normalne?
Ďakujem RNG za odpoveď,
ešte sa chcem spýtať, či sa môže niektorý z ostatných používať napr: každý deň (SAMe.5HTP,..)
SJW je silnejšie než chémia, lebo ta sa berie každý deň a aj veľmi dlho - prepáč, ale nemám v tom jasno.
Môže to uškodiť počas gravidity a dojčenia.
Ďakuejm ešte raz
aby som to este raz zdoraznil NARAZOVA davka SJW je 3 kapsule, mozno to zopakovat az 3 x denne, ale potom niekolko dni sa to nemoze opakovat.
mareekk, kyslost v zaludku nema skoro nic spolocne s kyslostou krvi a mocu
Seroxat(paxil paroxetine) ma mechanizmus SSRI, ci ze da sa nahradit doplnkom , ktory zvysuje hladinu serotoninu alebo ma podobny mechanizmus(SSRI).
Moja zena pouziva v pripade spolocenskeho tlaku(viac ludi, davy, osemetne situacie) SJW, 3x3 kapsule(300 mg na kapsulu, 0.3% hypericin, 3% hyperformin)
Zriedkavo to musi zopakovat v ten isty den. Toto je narazova davka, osobne neodporucam pouzivat tento doplnok pravidelne. (Max davka pouzivana pravidelne nema byt viac nez 3x300 mg)
Ukludnuju aj ine ako SAM-4(2x400 mg) 5-HTP(2x50 az 100 mg, telo si priamo z neho vyrobi serotonin), niekomu pracuje aj GABA a ine.
ahoj rng chcel by som sa opytat(vzhladom ze sa mi nikde nedari najst suvislost) ci nahodou netusis ze co zistuju (Ph)papieriky na moc.teda je mi jasne ze kyslost...ale..mna konkretne zaujima aku mam kyslost zaludka...viem ze existuje este kyslost v krvi. suvisi ph moca s kyslostou zaludka alebo krvi? ak nie tak co indikuje ph moca..dakujem
prosím ťa RNG, čím by sa mohol nahradiť seroxat, ktorý užívam na soc. fobiu.
Ďakujem pekne