Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

peto 666, kortikoidy su protizapalove. Nahradzas ich prirodnymi protizapalovymi ako cyrcumin, dumbier, boswelin,vitamin C, quercitin a rozne enzymi, najma bromelain seraapeptaza o podobne.
Za zapalmi je nieco, co ich sposobuje, ci uz viacere streptokoky, helikobakter pilori a ine bakterie, alebo mykoplazmy a virusy.
Nuz a tie treba samozrejme adresovat na co je collostrum vyborne (plne imunoglobulinov na obranu tela a lactoferrinu proti mikrobom priamo) a tiez stimulujuce betaglukany, ktore zvysia pocet a aktivitu nasej obrannej armady, bielych krviniek.
Potlacanie imunity sice potlaci histaminove reakcie, ale zaroven odzbroji telo proti roznym nakazam, co urcita skupina lekarov, ktorych spravy pravidelne citam povazuje za velmi skodlive.
Potlacit prilisnu histaminovu reakciu mozno totiz roznymi protizapalovymi uz uvedenymi bez potlacenia imunity.

RNG

DMSO je silne organicke polarne rozpustidlo a zaroven zdroj siry pre telo(dimethyl sulfoxane)
Pouziva sa hlavne na transdermalne dodavanie(dodanie cez kosu) roznych lieciv.
Ja ho pouzivam pri klbovych bolestiach na odpratanie zamorenia v klboch, tiez na transdermalne podavanie artemisininu na kozne utvary(akoby vypalenie, ake je to trochu komplikovanejsie), lebo je to ucinne dokonca aj na melanom.

RNG

bojimsa, mas tam nejaky zapal a minimum by si mala brat nieco protizapalove(curcumin, dumbier, bromelain, boswelicka kyselina, rozmarinicka kyselina, ashwagandha, gugul,amla, harada, behada, rozne morske vytazky ako lyprinol , seanol, tiez oleje ako GLA z pupalky alebo boraka a podobne)

Za zapalmi su ale obvykle vzdy nejake priciny, od roznych moznych mikrobov a zamoreni az po parazity. Nuz a to je dobre adresovat.
Mikroby prislusnymi antimikrobialnymi latkami
zamorenie enzymatickym cistenim
parazity protiparazitovou kurou.

RNG

eliska, neurotransmitery ako napr serotonin sa v tele vytvaraju podla potreby a spotrebuvaju tak isto podla potreby. Takze aj ich doplnovanie ma byt podla potreby, nie pravidelne. Su ludia co beru stale L tryptophan alebo jeho lepsiu verziu, blizsie k serotoninu 5-HTP. Ja osobne som toho nazoru, ze sa treba riadit pocitmi tela, ktore ti napovie, kedy ti treba doplnok, hlavne co sa tyka takychto, co vyrazne citis na svojej nalade a mozgovych procesoch.

RNG

anne, lekari pocuvaju na vsetky falosne spravy namierene proti potravinovym doplnkom a zriedkavo na spravy okolo ich neskodnosti a uzitku. Nic nove pod slnkom. Este ze ti to nezakazal pouzivat! Aj taki sa najdu...

bozenka1191

Dakujem vam za odpovede okrem karioll,ta sa ma dotkla a nechapem co tu taki ludia robia na tomto fore...pretoze ako byvaly zdravotnik im nedoverujem{lekarom}...Ja som na tom este asi neni tak zle,lebo som schopna premyslat...Prosila som pana RNG o nejake vitaminove a mineralove kombinacie ktore by moju telesnu schranku trochu dali do normalu,jemu doverujem viac ako vsetkym lekarom sveta...o dusevnu sa musim samozrejme postarat ja pozitivnym myslenim...Dakujem!

peto666

ahoj rng chcel by som ta poprosti o radu: mal som zapal srdcoveho svalu a pravdepodobne este mam(aj zvacsene srdce)som mesiac doma z nemocnici. biopsiou mi zistili lymcitarny infiltrat, cize predpokladaju vzhladom na moju dlhodobu leukopeniu autoimunitne ochorenie. teraz berem kortikoidy no stale ma este pichava na srdci. chcel by som ich nahradit kolostrom a betaglukanom. myslis ze to je rozumne? nemozu mat vzhladom na autoimunitu kontraindikacie? predsa len kortikoidy blokuju imunitu a bojim sa ci nemozu narazove davky imonoglobinov spustit este horsiu reakciu. podobne aj betaglukan. dakujem

eo

bezenka 1191
Niekedy stres dokaze vyvolat vela ochoreni a zle myslenie.
V prvom rade traba uplne vylucit negativne vplyvy a potom si uvedomit aky je zivot kratky .Meditovanie,Yoga,Cerstvy vzduch,Obymanie stromov,Modlenie napomaha dodat vela dobrej emergie v zivote nezalezi v akom sme stave.Pozitivne myslenie je kluc k nasemu STATIU
A ohladom doplnkov by som poradila,cesnak
Oreganovy olej,GSE,Zelana Strava /GreenaFirst/ktora je doplnkom stravy.
Vala stasia bud SILNA to len si treba verit!!!!!!