prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
podrobila som sa gastroskopii.z cytologickeho vysetrenia odobrateho materialu mi bola diagnostikovana chronicka gastritida s fokalnou intestinalnou metaplaziou. lekar mi povedal, ze to sa nelieci a o rok sa zopakuje gastroskopia a veri tomu, ze uz nalez nebude ziadny. Helycobakter je negativny. co mi viete poradit, cim si mozem pomoct, aby sa dany stav vyliecil? dakujem
nina 26, lkvb6 nenaprava metabolizmus dokopy nic. Ma prinizky obsah na seriozny ucinok.
Inac firma NBTY vyraba nieco velmi podobne a predava cez svoje maloobchodne siete, ako napr Puritan.com alebo Doctorstrust.com , pozri pod -odkaz odstránený- kde najdes presne zlozenie
Ja osobne som odporucal serioznejsi prostriedok, ako napr
-odkaz odstránený-, kde najdes znacne mnozstvo roznych alkaloidov vyvolavajucich termogeneraciu=spalovanie tukov.
boba, poistovne nemaju zaujem na lacnych liekoch, lacnych nemocniciach, lacnych lekarskych ukonoch a zdravych ludoch. Ich zisk je percento z hrubeho obratu a na zvysenie zisku teda musia zvysit hruby obrat a mat co najviac zakaznikov.
RNG ďakujem za vysvetlenie toho doplnku obsahujúceho bromelain. Teraz mi je to už jasnejšie, ja som bola v tom že 1200 GDU je na jednu tabletu, nenapadlo ma že by to mohlo byť na gram. Na ten progesterón mám prírodný progesterónový krém a na ten estrogén sa snažím zjesť kilo kapusty, karfiolu či brokolice denne, lebo tie doplnky nie sú lacné.Škoda, že to nehradí poisťovňa, určite by to ľuďom viac pomohlo ako chémia.
To je neuveritelne cim nas krmia,len aby sme museli k tim bielim chodit,aby nezostali bez,,prace"Riziká "predávkovania" vitamínovými doplnkami
pipa 11, prebytok Ca Mg sa moze prejavit nanajvys mocovymi a ladvinovymi kamenami.
Trnutie na tvari moze byt z napadnutych nervov(demyelinizacia) zlej cirkulacie a podobne.
RNG,beriem vapnik a magnezium, ale v poslednej dobe som zacala citit trpnutie noh a bolest svalov a niekedy mi trpne aj v okoli nosa.moze to byt nedostatkom nejakeho vitaminu alebo prebytkom CA a MG?podla priznakou mam tetaniu. beriem HAK, mam s nou skoncit?a ovplyvnuju tieto vitaminy ucinky HAK?dakujem