prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Inac tie ceny su tam nerealisticke, pozri na napr ovela silnejsi prostriedok tu:
-odkaz odstránený-
boba, ak ma tabletka 500 mg a aktivita je 1200 GDU/gram, tak jedna ma 600 GDU.
Obvykle odporucam 2 x 600 GDU, ale moze to ist az po 2x2000GDU bez problemov, dokonca i viac.
Endometrioza je spojena nielen s tvorenim cyst, ale je podmienena hormonalne, tj je dobre zvysiot si aj hladinu progesteronu a znizit estrogen. Na zvysenie progesteronu je priamo progesteronovy krem alebo yam, na znizenie estrogenu je I3C(indonal) alebo DIM, davky 400 az 600 mg denne.
onkomarkery nie su 100% metoda na zistovanie rakovin, ovplyvnuju ich rozne pochody v tele, takze je vela falosnych pozitiv aj negativ.
CEA moze byt zdvihnute v mnohych neneoplastickych javoch, ako kolitida, pankreatitida, cirhoza...
Takze dispepticke problemy a E, coli zapadaju do napadnutia pankreasu a criev
Zrejme nemas v poriadku travenie. To sa riesi doplnkom kyselin, enzymov, vlaknin a probiotik.To zaroven vyriesi problemy s E.coli
aml, ja nic neliecim. Ja sem len davam nazory a metody lekarov, ktori pouzivaju prirodne doplnky a rozne ine metody, dosial neprijate beznou medicinou.
Poskodenie kostnej drene je spravidla spojene so zaplesnenim tela, takze "prva pomoc " je samozrejme adresovat znicenie plesni v tele nizkosacharidova dieta/protikandidova dieta ale s obmedenim aj masa, lebo pri zniceni plesni a kandid sa v tele vytvori privela toxinov, ktore telo nestaci odpratavat spolu s odpadmi z travania masa a mnozstva bielkovin, takze je zaroven dolezite brat aj hromadu cistiacich enzymov=traviace enzymi na prazdny zaludok.Samozrejme znovu zdoraznim probiotika=sucast protiplesnovej diety, v masivnych mnozstvach.
Kedze sa tu jedna o zamorenie tela podobne ako pri rakovinach(leukemiu nazyvaju tiez rakovina....)odporucil by som zaroven niektore ine prostriedky protirakovinne, ktore maju rozne funkcie. V prvom rade betaglukany, ktore zvysuju pocet a aktivitu niektorych bielych krviniek, nasej ochrannej armady.
Tiez silny caj z Gravioly(lyzica do 1/2 litra vody, pit aspon 3 hodiny pred probiotikami, probiotika najlepsie na noc), kde Graviola je aj protirakovinna, aj velmi silne antimikrobialna. Najlepsie je ju kombinovat aj s Lapachom.
Samozrejme odporucam aj curcumin a vysoke davky vitaminu C(aspon 5 gramov neutralneho)
Ten nik sa mi moc nepodaril tak ho píšem ešte raz www.klas.jagun.net
Ahoj RNG, chcem sa ťa len opýtať na tvoj názor na tento potravinový doplnok
www.klas.jagun.net.
Bromelain 500mg + papain 50mg (1200GDU) a kolko tabliet denne by si z neho odporučil na čistenie organizmu(endometrióza)aby bol klinicky účinný.Ďakujem
Zdravím Vás RNG.Mohla by som sa opýtat či môže bakteriálna črevná infekcia zvýšit hodnotu CEA onkomarkeru?konkretne enteropatogenne E.coli.mám dyspept.tažkosti a pri vyšetrení mi nikde nič nenašli krv aj ostatné markery som mala dobré.a ešte či sa múžu kombinovať rôzne doplnky výživy,či sa môžu užívat spolu,2-3 na 2-3 rôzne problémynapr.na žily varixinal,na črevá probiofix.a na žlčník bylink.kvapky.Velmi pekne dakujem za odpoved.
Prajem pekný deň. RNG pred mesiacom mi diagnostikovali akútnu myeloblastickú leukemiu. Začal som liečbu,ale nechcem pokračovať, rád by som niečo normálne čo ma nezabije.Dlhšie sledujem tieto stránky a si fakt dobrý, podľa mňa vyliečiš všetko. Určite mi poradíš účinnú alternatívnu liečbu, aby som to nemusel riešiť s doktormi.Vopred ďakujem.
bozenka 1191 celkove to vystihol eo,
ja sem len dodam, ze vacsie davky vitaminu C, selen zinok, jod a probiotika posilnia telesnu cinnost a obranu.To plati na kazdeho.
Ak zle spavas, skus nejaku cas pouzivat 5-HTP a dobre mineralove zmesy, pripadne zmes vitaminov B pod nazvom Stress B(to jasne naznacuje ze je to proti stresom). Dobry, hlboky neprerusovany spanok je nevyhnutny na regeneraciu tela a mysle, inac sa clovek doslova rozpadne.
Pomaha tiez chmel, valerian...(teda na spanok)
inac co sa tyka leukopenie(nizky pocet bielych krviniek)casto je to nasledok zaplesneneho tela a tak poskodenej kostnej drene a inych organov a tkaniv.
Pozri na protikandidovu dietu a doplnky.