prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
prosim, mozes mi napisat, ake je davkovanie toho DGL? diky
ahoj rng(v prvom rade dakujem za predoslu radu) chcel som sa ta opytat ake mas skusenosti s Quercetinom ohladne antihistaminovych ucinkov, pytam sa ta preto lebo napriklad bromelain mi moc nepomaha..a Quercetin u nas nedostat a musel by som si ich objednavat od swansonu. momentalne berem 60mg kortikoidov co je dost vela..myslis ze je taketo mnozstvo velke mozne nahradit uplne prirodnymi antihisttamikmi. ak hej ake by si odporucal davky? vysadil som zatial jeden prednison a berem 2, ale mam este stale zapal srdcoveho svalu(a autoimunitu)a musim do seba hadzat namiesto neho stale vitamin c inac sa ma zacne pichat na srdci chrbte a vsade. radis 5g+ vitaminu c...v akej forme je najlepsie? ja mam 500mg tabletky co znamena 10dene a dalsich 10 mam na srdce..co je dost vela..zatial som zacal brat to kolostrum co si mi poradil(2x20x480denne-inac dufam ze sa to moze kombinovat s kortikoidmi-myslim ze by to nemalo vadit-ved imunoglobiny su bielkoviny ktore idu zo stien criev priamo krvou do infekcie). a mam kupene betaglukany..ale cital som ze funguju tak ze aktivuju makrofragy...a to sa bojim ze kortikoidy by blokovali...kedze som cital ze vlastne blokuju imunuitu.co si myslis ty o tom,mam ich uz teraz ci az ked sa zbavim kortikoidov? ak mi nezabere kolostrum tak neviem co dalej lebo na ten zapal mi nedali ziadne lieky a imunita sa bojim ze si s tym neporadi kedze ju blokuju kortikoidy. a potrebujem 3prednosony aby som nemal bolesti...a ked som vyhodil jeden musim ho nahradzat 10tab c a 4.bromelainu, takze vsetky 3prednisony asi nenhradim, teda uz bez tychto tabletiek berem probiotika koenzim q10 a tolko tabletiek zo srdcom zvacsenym a zapalenym neni sranda..a aj sa bojim trochu.skus mi poradit co by si robil dalej............dakujem velmi pekne
oprava, nie cutral, ale citral, ktory je aj protiplesnovy aj protirakovinny zaroven.
milos, kokosovy olej je sucast stravy, normalne ako kazda ina potravina. Specialne pri protikandidovej diete ho beries 3 lyzice na ucinok proti kandide a zaroven nahradu vynechanych sacharidiov v tej diete.
mmarek, ucinnost enzymov sa mera v jednotkach, pre bromelain sa pouziva jednotka kolko gramov zelatiny dana pilulka ci gram bromelainu rozpustia.
Tak sa udava GDU na gram alebo GDU na kapsulu/pilulku.
Ked je udane mnozstvo bromelainu v miligramoch, tak to musis prenasobit tou aktivitou GDU na gram, aby si vedel, kolko je v tej pilulke naozaj aktivity.
Niektori vyrobcovia neudavaju GDU, len gramy. To je pre to, ze sa nemaju cim chvalit, lebo bromelain sa vyraba v "sile"(aktivite) od 500 GDU na gram az do 2400 GDU na gram, a ti, co neudavaju GDU obvykle pouzivaju ten lacny, s nizkou aktivitou.
eleonora, na zaludok a creva posobia hojivo DGL(vytazok zo sladovky hladkoplodej), dumbier a dlhodobe branie aloe vera.
AML, poradil som ti protiplesnovu dietu a prostriedky(3 minimum) a dalsich asi sest, ak si to dobre pamata. Mozem pridat este dalsie, ako napr collostrum a ine, ako cutral, seanol, elagitanin atd.
Ale neodradzam ta od tvojich lekarov, som len zvedavy, ci ti oni poradia nieco ucinne bez skodlivych nasledkov, ako tu radim ja z mojich lekarskych zdrojov.
ahoj rng,prosim ta v akych davkych odporucas brat kokosovy olej?
prosim vas co znamena pri gramazi bromelainu ten udaj 1200GDU .dakujem
Jáj, tak to je smola, vlastne si mi nič neporadil, lebo to čo si napísal o tom zamorení môjho organizmu je síce fajn, ale figu mi to pomôže. Takže nakoniec sa musím spoľahnúť na doktorov a to čo radíš je akurát v rovine,že však to nemá žiadny účinok, ale možno neuškodí. To je potom škoda peňazí.