Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

bozenka1191

tak uz druhy krat behom dvoch tyzdnov som zalahla na chripku doma,To by nebolo nic cudne ale mam velky strach,pretoze to co mam teraz sa uz neda vydrzat.Trva to uz pet dni a zlepsilo sa to len mierne.Najviac ma trapia bolesti hlavy a divny suchy kasel,z ktoreho som uz vycerpana.Bojim sa ci nemam zapal mozgovych blan lebo ma boli sija a tie bolesti hlavy su neznesitelne.Co mi moze pomoct?Dakujem!

sade8

no trcohu som este hladala, a asi som sa rozhodla definitivne pre ten multi enzyme, co si odporucal,takze ked chcem sa zbavit tych zhlukova staci mi brat 1x tobolku denne nalacno - hodinu pred jedlom?

a nevedeli by ste mi povedat ci by mi tych 1OO toboliek stacilo alebo si mam rovno kupit dve, to sa asi neda takto povedat, ze?

sade8

alebo je lepsi tento
citala som ako ste pisali ze pri niektorych nie je uvedene GDU ale iba mg, a ze si to treba preratat na GDU, ale neviem ako sa to prepocitava preto sa pytatam ci je vhodny ten enzymkomplex
alebo teraz som nasla jednu stranku a tam je takyto vyrobok - -odkaz odstránený- ktory z nich podla vas by som si mala vybrat?

sade8

dobry den rng - na internete som nasla vyrobok enzýmkopmplex - chcela by som ho uživať na odstranenie zhlukov v sklovci - mohli by ste mi napisat ci je jeho zlozenie dostatocne ucinne - aby som nekupovala macku vo vreci. dakujem

sade8

dobry den rng - na internete som nasla vyrobok enzýmkopmplex - chcela by som ho uživať na odstranenie zhlukov v sklovci - mohli by ste mi napisat ci je jeho zlozenie dostatocne ucinne - aby som nekupovala macku vo vreci. dakujem

Lenuskaaa

Rng prosim vas mohli by ste mi este raz napisat, co pouzivat ako detox od roaccutanu, zatox. vitaminom A?
ja to tu uz neviem najst.
Bola som mimo a chcem si ist vsetko po vikende kupit.
Podotknem ze uzivam revalid na vlasy a lnovo5 na klby.

Mameluk

Zdravim RNG,mam takyto problem...Uz je to asi 6 rokov co mam Akne conglobata (hrudnik,ramena,chrbat,tvar je skoro uplne OK).
Vpodstate rovnaky cas ma trapi aj zapach z ust (neustaly biely povlak na jazyku, zuby aj hygiena su ok).
Taktiez obcasny bezfarebny vytok z urtry (nezapacha ako moc- kyslejsi?)
A na slabinach mam dlhsiu dobu docervena sfarbene flaky.
.......
Akne bolo neuspesne liecene lokalne, vzdy sa vratilo(eryfluid, eclaran,vsetko mozne)...momentalne roaccutane 2.tyzden.
Zo zapachom z ust som okrem zvysenej ustnej hygieny nic nerobil, nidy som sa o to nezaujimal do hlbky.
Bol mi robeny vyter z uretry na chlamydie a este nieco (vysledky boli negativne, ale niesom si isty ci som nebol pred vyterom na WC, cim by som mohol vysledky ovplyvnit)
A k tym flakom-pred mesiacom som bol na operacii varikokely a po opercii mi zmizli- asi mi ich niecim potreli, ale teraz sa vracaju...
....Prepac ze som sa tak rozpisal, len som chcel aby si uplne videl do mojho problemu.Mam podozrenie ze mam premnozenu candidu, ale kozny povedal ze akne sposobene kandidozou vyzera inak a boli by ine priznaky(stihol som mu povedat prve 2 priznaky), tak mi ani nedal robit testy (domaci"slinovy" test bol pozitivny).
Myslis ze liecba roaccutanom a candidozy naraz je mozna?Myslis ze tieto priznaky spolu nejak suvisia? Dakujem....

RNG

eleonora, DGL sa berie 2 zuvacie tabletky pred jedlom. Naozaj to upokojuje zaludok.
Aj dumbier pracuje na upokojeni zaludka, ja ho zujem vzdy pri cestovani.

RNG

petom 666, za zapalom je vzdy pricina a tu treba adresovat. Moze to byt znecistenie tela(na to su enzymi , chelacia, absorbenty)
Moze to byt mikrobialna pricina, ci uz virusy, bakterie, mykoplazmy dokonca aj parazity su mozne nuz a to treba adresovat.
Protizapalove zmiernia zapal, ale nie su riesenie, len potlacenie symptomov, ulahcenie zivota.
Silne protizapalove su curcumin hlavne(3 gramy denne), dumbier, boswelin, a rozne ine.
Quercitinu sa obvykle pouziva 3x500 mg, ale da sa brat aj viac bez obav o predavkovanie. Boswelinu sa tiez odporuca 2x500 mg a tiez sa da brat viac.
Bromelain je silny antihistamin okrem cistenie tela ako enzym, obvykle sa odporuca 2x600 GDU, ale da sa brat aj 2x2000 GDU.
Swansom ma vsetky tieto, vcitane lepsich foriem vitaminu C, ako ester C, predava znacku vyrobenu firmou American Health. Inac na trhu je plno inych vyrobkov, len Ester C je patentovany a patent je povodne vlastneny megavyrobcom NBTY, takze tato sice vyborna forma je aj hodne drahsia.
Kedze je ale ovela dlhsie drziaca sa v tele, napriek vyssej cene sa oplati.
Hlavne pre ludi, co si potrebuju vybudovat v krvi ovela vyssie davky z liecebnych dovodov.