prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dnes mi ten pocitac nejako blbne. Toto som chcel dat na endometriozu:
boba 77, bromelain je ciste proteolyticky(tj bielkoviny rozkladajuci) enzym. Ale kedze vsetky utvary su vytvorene hlavne z bielkovin, je to jeden z najuzitocnejsich enzymov na ich likvidaciu.
Lenze samotny enzym nestaci, kedze endometrioza je vysledok vykolajenych hormonalnych hladin. Znizenie hladiny estrogenu(DIM,I3C) a zvysenie progesteronu(progesteronovy krem, yam, senovka grecka...) su tiez potrebna sucast boju proti endometrioze.
Peter Hornal, statistika vysledkov je dolezitejsi a lepsi dokaz nez teoretizovanie o skodlivosti alkoholu.
Inac ja beriem len vytazok z vina, bioflavonidy, proantokyanidy a resveratrol a to vo vacsich davkach, nez by som bol schopny dostat z pitia vina.
Samotny alkohol, ako volny radikal ma svoje plus aj minus. Takze sa mu podla moznosti dost vyhybam, podobne ako liekom. Snazim sa brat len veci, ktore maju plus stranku bez minus stranky.
Sjuuu, bolo to tu uz milion krat. hladaj a necakaj ze ti vsetko padne do lona
RNG a kde sa daju Vase produkty objednat? pls link vdaka .
RNG a kde sa daju Vase produkty objednat? pls link vdaka .
Chcela by som sa opytat, ktore z tolkych aloe vera je najlepsie zlozenim a hlavne ma efekt a obsahuje to co v nom tvrdia, chemicke prichute a la visna a podobne moc nemusim, ake mate skusenosti? Dakujem.
Co sa tyka pitia vina pre zdravie - je velmi nebezpecne odporucat ho ako prevenciu, kvoli mnozstvu skodlivych ucinkov alkoholu.
O ucinkov vina na srdce som cital aj jeden skvely clanok na -odkaz odstránený-
Pisu tam o tzv. francúzskom paradoxe - citujem:
"Francúzi, ktorí konzumujú viac tukov ako Američania majú podstatne nižšiu úmrtnosť na srdcovo- cievne ochorenia, čo sa vysvetľuje spotrebou červeného vína."
Je to vsak len nespravna interpretacia, ktora sa stala velmi popularna.
aha dakujem za vysvetlenie a bolo by mozne ked najdem pricinu aby som sa vyliecila alebo tie protilatky mi uz navzdy budu nicit zivot ? lebo mam aj zvysene biele krvinky ale testy na imunitu mam dobre a bola som skoro na vsetkych vysetreniach a zevraj som zdrava este pojdem do Lubochne ale vela si od toho neslubjem :(
Ahoj RNG.Som rada, že si to s nami nevzdal.Chcem sa poradiť či samotný enzým bromelain stačí na boj s endometriózou (myslím teda v rámci enzýmov).Doteraz som brala multi enzým od puraitans a keď mi došiel tak som začala brať bromelain 2x600GDU, a začali ma znova pobolievať kríže a pobolievať v podbrušku, neviem či je to ovuláciou alebo zmenou enzýmu ale pokiaľ som dobre pochopila tak bromelain by mal byť aj proti zápalový, teraz som dávky zvýšila aj na 2x1200GDU.Prosím ťa o tvoj názor či by som sa mala vrátiť k multienzýmu.Nepomohla by aj urino terapia (výplachy urinou), len sa bojím že keď je tam zápal, či by to neuškodilo.
Veľmi sa ospravedlňujem, ale myslel som že mi v inej časti tohto fora dáš odpoveď, čo sme sa bavili. Myslel som si, že je to jednoduché a ozaj poradíš, tak som prekopíroval otázku aj sem.
Dík.
RNG veľmi som sklamaný, myslel som si, že tento týždeň začnem šarlach liečiť podľa najnovších a najsprávnejších doporučení, tak ako to robí doktor W a nejakých 60tisíc vzdelaných lekárov a nič. Nenašial som tu nič, vari nič také neexistuje, čo potvrdzuje liečbu šarlachu citricidalom ? Veď si tu písal niečo iné, že to funguje a je najlepším liekom nie len na streptokoka.
Ešte raz ďakujme, inak ak nič také nie je , kľudne napíš, že také neexistuje.Ja tiež uplne bežne poviem, neviem, nečítal som, nestretol som sa, neviem poradiť. Je to normálne a ľudské, nie všetci máme odpove´d na všetko a vieme všetko.