prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Sjuuu, bolo to tu uz milion krat. hladaj a necakaj ze ti vsetko padne do lona
RNG a kde sa daju Vase produkty objednat? pls link vdaka .
RNG a kde sa daju Vase produkty objednat? pls link vdaka .
Chcela by som sa opytat, ktore z tolkych aloe vera je najlepsie zlozenim a hlavne ma efekt a obsahuje to co v nom tvrdia, chemicke prichute a la visna a podobne moc nemusim, ake mate skusenosti? Dakujem.
Co sa tyka pitia vina pre zdravie - je velmi nebezpecne odporucat ho ako prevenciu, kvoli mnozstvu skodlivych ucinkov alkoholu.
O ucinkov vina na srdce som cital aj jeden skvely clanok na -odkaz odstránený-
Pisu tam o tzv. francúzskom paradoxe - citujem:
"Francúzi, ktorí konzumujú viac tukov ako Američania majú podstatne nižšiu úmrtnosť na srdcovo- cievne ochorenia, čo sa vysvetľuje spotrebou červeného vína."
Je to vsak len nespravna interpretacia, ktora sa stala velmi popularna.
aha dakujem za vysvetlenie a bolo by mozne ked najdem pricinu aby som sa vyliecila alebo tie protilatky mi uz navzdy budu nicit zivot ? lebo mam aj zvysene biele krvinky ale testy na imunitu mam dobre a bola som skoro na vsetkych vysetreniach a zevraj som zdrava este pojdem do Lubochne ale vela si od toho neslubjem :(
Ahoj RNG.Som rada, že si to s nami nevzdal.Chcem sa poradiť či samotný enzým bromelain stačí na boj s endometriózou (myslím teda v rámci enzýmov).Doteraz som brala multi enzým od puraitans a keď mi došiel tak som začala brať bromelain 2x600GDU, a začali ma znova pobolievať kríže a pobolievať v podbrušku, neviem či je to ovuláciou alebo zmenou enzýmu ale pokiaľ som dobre pochopila tak bromelain by mal byť aj proti zápalový, teraz som dávky zvýšila aj na 2x1200GDU.Prosím ťa o tvoj názor či by som sa mala vrátiť k multienzýmu.Nepomohla by aj urino terapia (výplachy urinou), len sa bojím že keď je tam zápal, či by to neuškodilo.
Veľmi sa ospravedlňujem, ale myslel som že mi v inej časti tohto fora dáš odpoveď, čo sme sa bavili. Myslel som si, že je to jednoduché a ozaj poradíš, tak som prekopíroval otázku aj sem.
Dík.
RNG veľmi som sklamaný, myslel som si, že tento týždeň začnem šarlach liečiť podľa najnovších a najsprávnejších doporučení, tak ako to robí doktor W a nejakých 60tisíc vzdelaných lekárov a nič. Nenašial som tu nič, vari nič také neexistuje, čo potvrdzuje liečbu šarlachu citricidalom ? Veď si tu písal niečo iné, že to funguje a je najlepším liekom nie len na streptokoka.
Ešte raz ďakujme, inak ak nič také nie je , kľudne napíš, že také neexistuje.Ja tiež uplne bežne poviem, neviem, nečítal som, nestretol som sa, neviem poradiť. Je to normálne a ľudské, nie všetci máme odpove´d na všetko a vieme všetko.
filip.filip kocici drapek(uncaria tometosa, cats claw alebo ako to bolo zname na Slovensku, vilcacora.)sa pouziva v davkach 15 gramov denne(dve polievkove lyzice byliny na caj)
Huba Reishi ma aktivnu zlozku najma betaglukany a z tych klinicky ucinna davka je 3x400 mg, udrzobna 2x200 mg. Takze treba prepocitat aktivnu davku reisi podla obsahu betaglukanov v nej.
Inac je to vseobecne znama huba ako adaptogen na rozne ucely dokonca je antiviralna a antibakterialna a antifungalna uzitocna aj pri cukrovke, poskodeni pecene a je silny antioxidant.
Na vseobecne pouzitie je skor treba adresovat cinsku medicinu, kde ju pouzivaju uz vyse tisic rokov(lingzhi). Osobne s nou nemam velku skusenost, bral som ju kedysi davnejsie v hubovej zmesi so shitake a maitake, zrejme v primalych davkach, lebo som nepoznal ziadny extra ucinok.
Najprv som skusala brat 800mg NAC na odhlienenie,ale typ mojho kaslu to vobec neovplyvnilo,to dusenie ,prechadza az do davenia.Taky kasel vobec nepoznam.Mam aj trochu oreganoveho oleja,ale velmi malo,lebo som ho davala deckam ked boli chore,dost tazko som ho zohnala a bola to len mala flasticka.Kazdy den popijam horkac do vecera a potom si davam probiotika,ale mam len bifidus,tak neviem ci to staci.Pre istotu si zajem jablkom tri kapsule....no neviem,po dnesnom dni zaznamenavam mierne zlepsenie ale vecer ma zasa bolela neznesitelne hlava tak som si dala aj ked nerada 1000paracetamol.Popritom si davam na vasu radu kazdu hodinu 1000vitC,3xdenne selen a zinok.Uvidim ci mi bude zajtra lepsie...Dobru noc!