Otázky na RNG

RNG

padanie vlasov je casto sposobene hormonalnymi pricinami. Hormonalne hladiny sa daju napravit roznymi doplnkami(polotovarmi na hormony.
Yam a senovka grecka obsahuju Diosgenin, co vie telo premenit na zakladny hormon DHEA
Pri kolisani hormonov sa narusia rozne funkcie tela, napr recirkulacia mineralov a zeny ich privela stracaju. Vedie to nielen k stracaniu vlasov, ale aj k nervovym problemom(tetanie),zrychlenemu starnutiu a osteroporoze, co mi tak napochytro prichada na um
Uz musim ist spat do roboty.

RNG

evcca, uz davno som zistil, ze nie je lekar ako lekar a existuju aj ine smery v lekarskych vedach, aj kjed beznymi univerzitami neuznavane a neucene. A ked som sa aj s pomocou lekarov dostal do situacie, kde som potreboval pomoc so zdravim, bol som nuteny sa obratit na rozne zdroje informacii a nasiel som tu malu skupinku lekarov s inymi metodami a prostriedkami. Asom s nou velmi spokojny, lebo riesi mnohe problemy, ktore klasicka zapadna symptomaticka medicina nevie rovnako ucinne adresovat.
Ta mala skupinka pomerne rychlo rastie aj napriek vsetkym prikoriam, co sa jej ostatna medicka komunita snazi urobit.

:)

Na endokrinologii mi lekarka povedala ze mam zvysene protilatky ANTI-TG (ale hodnoty šž mam v norme aj velkost a aj vysledky na imunitu a ani nebyvam skoro vobec chora ) a ze preto mi padaju vlasy aj obocie mihalnice a ze s tym sa nic neda uz robit ked som pozerala vysledky tak hranica je 0.2 - 4.11 a ja som to mala viac ako 40.0 :( to naozaj neexistuje nic proti tomu ? :( to nemoze byt pravda :(((

evcca

RNG, myslim si, ze si velmi zaujimavy clovek a tvoje vedomosti si velmi cenim, bez nich by to tu nebolo to prave orechove:-)

RNG

anne a ini priaznivci, som rad, ze som mnohym pomohol, to mi dodava samemu pred sebou pocit, ze som nezmarnil zivot len na sebauspokojovasnie, ako to robia priemerni ludia.

RNG

mameluk, co sa deje s roznymi chemikaliami v tele a ako reaguju s potravinami a potravinovymi doplnkami neviem. Moje zdroje informacii, lekari co liecia hlavne potravinovymi doplnkami sa vyhybaju skodlivym chemikaliam, ako roaccutane.

RNG

peeter4, oreganovy olej nie je obzvlast silny proti virusom, silne su chaparal, betulin a huba chaga. Na nos a prinosne dutiny a zaludoj je vyborna aj koloidna strieborna voda, ja si ju dokonca v urade rozprasujem do vzduchu ultrazvukovym zavlhcovacom a tak sa mi dostane aj do pluc