prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
... a maggi-vona mi nevadi, hlavne, ze to pomoze!
rng, vdaka za radu!
takze skusim nasledovne:
senovka - pit, alebo skor jest
jodova tinktura - natierat
spirulina v tbl - jest
a ten pupalkovy olej - eeee, natierat, ci pit??
zdravo sa snazim stravovat, ale este to skusim zlepsit.
nemas predstavu, za aku dobu by to s myomom mohlo pohnut? (zmensit, zmiznut...)
seawater, senovka je bezna bylina v Europe, caj z niekolkych lyziciek denne staci, najlepsie je ale aj zjest zrniecka(to su vlastne miniaturne fazulky) na spodu caju
Jediny problem so senovkou je ,ze niekomu sa zacne vylucovat dost zvlastne vonajuci pot, podobna vona ako Maggi korenie do polievky
atrim, ano,
Proti ziareniu je viacero adaptogenov, odporucam najma astragalus, ktory je velmi ucinny v dost velkych davkach aj na odstranenie poskodenia radiacnou terapiou, ktora zamori telo ovela viac, ako obycajne roentgeny a scanery.
rng, prave som sa dozvedela, kde zozeniem senovku! ooodpadnem! :)
takze, mam to uzivat ako caj - kolko denne?
ked uz mam senovku, staci to? alebo predsa treba ten prog. krem a yam?
ma niekto z vasho okolia skusenost, ze tieto pripravky zabrali?
inak moja ,,zlata,, gynekologicka mi len oznamila, ze ten myom mam... vobec neponukla ziadnu liecbu, v podstate mi nepovedala nic, len mam prist na kontrolu kvoli inej veci....
mam absolvovat CT mozgu. je pri tom vysetrene velmi vysoke oziarenie? dakujem
swawater, velku vacsinu toho, co radim zatial na Slovensku nezozenie4s, zialbohu. Ale da sa to kupit celkom pohodlne cez internet, mnohi na fore to uz vyuzivaju.
Na yam, rogesteronovy krem alebo senovku grecku zialbohu nepoznam ziadnu nahradu, Ani na DIM, hoci I3C je dostat na Slovensku ako liek Indonal.
Skus Swansonvitamins.com, tam toho velku vacsinu maju, co radim. Aj ja tam osobne nakupujem velmi vela.
zdravim rng, prosim, mozete mi poradit, mam myom 2x2cm, pozerala som si vase rady ohladne myomov, ale mam uz z toho taky chaos ze az... neviem, co vlastne mam uzivat, kolko toho, ake kombinacie.. zatial mam jodovu tinkturu, spirulina riasy, pupalkovy olej 100ml balenie. progest. krem asi na slovensku nezozeniem. enzymy - ake a kolko toho treba uzivat? olej z pupalky mam natierat, ci uzivat vnutorne?
dnes mi ten pocitac nejako blbne. Toto som chcel dat na endometriozu:
boba 77, bromelain je ciste proteolyticky(tj bielkoviny rozkladajuci) enzym. Ale kedze vsetky utvary su vytvorene hlavne z bielkovin, je to jeden z najuzitocnejsich enzymov na ich likvidaciu.
Lenze samotny enzym nestaci, kedze endometrioza je vysledok vykolajenych hormonalnych hladin. Znizenie hladiny estrogenu(DIM,I3C) a zvysenie progesteronu(progesteronovy krem, yam, senovka grecka...) su tiez potrebna sucast boju proti endometrioze.
Peter Hornal, statistika vysledkov je dolezitejsi a lepsi dokaz nez teoretizovanie o skodlivosti alkoholu.
Inac ja beriem len vytazok z vina, bioflavonidy, proantokyanidy a resveratrol a to vo vacsich davkach, nez by som bol schopny dostat z pitia vina.
Samotny alkohol, ako volny radikal ma svoje plus aj minus. Takze sa mu podla moznosti dost vyhybam, podobne ako liekom. Snazim sa brat len veci, ktore maju plus stranku bez minus stranky.