Otázky na RNG

.marek.

zdravim rng..ake davkovanie msm.v pripade vacsieho zamorenia odporucas. potom by som sa chcel opytat ako dlho max mozem brat betaglukany pri davke 3x400mg. a nakoniec ci je mozne aby sa vyrabal enzym bromelain 500mg/40gdu. lebo dnes som si kupil jediny u nas dopstupny od swiss a vyzera to ze to je na jednu tabletku tych 40gdu..je to vobec mozne? dakujem

Anne

seawater - enzymy na travenie a enzymy a ine enzymy sú stale tie iste enzymy...:-D

Na travenie su vtedy ked ich papas s jedlom a na cistenie ked na lacno...
Wobenzym je neumerne drahy a slaby, to by si ho potom musela davat 20 - 30 tbl denne.
Ale ked neni iny...

Anne

Sjuuu, bohuzial RNG musel svoju distrubuciu zatvorit, tak si pomahame ako sa da. Vacsinu z toho na SK aj tak nezozenies, a ked tak, tak x nasobne predrazene a alebo s minimalnym ucinkom. Treba len googlit, snorit a objednavat zo zahranicia...

roman08

doktor999 keby si si precital v tejto teme toho viac staci aj nejake dva dni dozadu tak by si zistil,ze RNG vie aj povedat s tymto som sa nestretol neviem poradit.neviem kde si to zobral,ze ma na vsetko zarucenu radu a odpoved.nevsimol som si ani raz,ze by to tu niekomu tvrdil takze si tu toho viac precitaj a netaraj.

socfobka

Ahoj Rng...chcem sa opýtať,aký máš názor na vyliečenie sociálnej fóbie,poprípade či existujú nejaké vitamíny na zníženie úzkosti

doktor999

Nuž tak asi aj ten doktor W. lieči ten šarlach panicilínom, alebo možno bežné choroby ani nelieči.RNG neporadil, škoda.
Asi fakt bude rozdiel medzi účinkom a účinnosťou a teraz na to prišiel aj RNG.
A RNG kľudne tu raď, nedaj sa odchutiť od toho tými nepriateľmi ako píšeš.Veď radíš v najlepšiej vôli a keď to nepomôže, tak neuškodí. No nie. A niekto skrátka potrebuje na všeličo čokoľvek, hlavne že si niečo dávam.

Sjuuu

Atim nic necakam len som sa opytala,lebo je to tu dost neprehladne niektore veci sa opakuju a k tomuto som sa nedopracovala nenasla som to...

seawater

hej hej, tiez mi to trklo, ze este enzymy.
dnes som sa pytala v lekarnach, ale ze maju iba enzymy na travenie (a to neviem, ci staci?)
a wobenzym, ktory je absolutne priserne drahy...
pozriem aj tvoju stranku,vdaka

RNG

Seawater, ale nevidim tam spomenuty ziadny enzym! Ked chces nieco v tele odstranit, tak je tam potrebne zvysene mnozstvo enzymov. Jod sice pomoze vytvarat enzymi ale na to by som sa nespoliehal ako jediny zdroj enzymov. Pomoze brat silne enzymi, napr take, co som spomenul na
-odkaz odstránený-.
Z domacich zdrojov odporucam odstavovat SUROVU cviklu, mrkvu a stonkovy celer( v rovnakych mnozstvach na vahu), spolu so silnym cajom z medovky(melissa oficinalis) su casto pomocne a nahradia cast spominamnych enzymov