Otázky na RNG

filip.filip

dobry den rng chcel by som sa opytat ake odporucate davkovanie tabletkovej forme kocicieho drapu. a aky mate nazor na hubu reishi (cital som ze vie aktivovat b a t lymfocity)a ak nahodou viete ake je jej ucine davkovanie.dakujem a prajem prijemny den

RNG

peto , ak je to neiseria meningitis, tak zialbohu citricidal na nu je velmi slabo ucinny. Okrem silnych antibiotik vo velkych davkach(rifampin, ceftiaxone, ciprofloxacine) si netrufam radit nic, lebo neviem, ktory prostriedok na nu je ucinny z prirodnych
Mozno graviola(7 gramov denne) ale s tym je nevyhnutne brat aj nma noc probiotika, masivne davky. lebo graviola v tychto davkach znici aj probioticky floru.
Potlacena neiseria neznamena koniec zapalu, lebo jej toxicky obsah zamori telo na dlhsi cas, aspon niekolko tyzdnov. Ako cistenie tela pomahaju enzymi a voda, bral by som (to je len na potlacenie zapalu, nie neiserie) aj niekolko gramov curcuminu alebo dumbieru okrem enzymov ako cistidla , detoxifikatory a antihistaminika.
To je za predpokladu ze to naozaj bola neiseria a nie streptokok alebo helikobakter, ktore tak isto vedia vyvolat zapal na srdci.Neviem, ako tvoja doktorka dospela k tej diagnoze, ci tam bola robena kultivacia.Alebo to bol len "odborny" odhad(tj vycicane z prsta medzi nami)

peto666

ahoj rng berem oreganovy olej(3x9kvapiek), gse(30kvap), a kolostrum(17gramov-ale len 5dni lebo mam alergiu na mlieko) a neveiem sa zbavit zapalu srdcoveho svalu. na slovenskom trhu nemame skoro nic z coho odporucas a cakat 3tyzdne je pre mna moc. nasiel som na internete len oreganovy olej alebo graviolu. co by je podla teba vhodnejsie? asi graviola podla toho co som cital, ale neviem ake davkovanie v podobe kapsul niekde som cital ze 800mg...nie je to malo? este podotknem ze jedna doktorka mi trvrdila ze moj zapal bol sposobeny meningokom(a ze som ho mal aj na plucach a prieduskach a ze na mozog sa nedostal) comu docela verim lebo mi zistila viacero problemov v minulosti. dakujem

RNG

:), zvysene hladiny anti transglutaminase antibodies su aj opri inych problemoch, ako napr infekcie virusov typu rotavirus, pri diabetes,, tj poskodeni pankreasu(to samozrejme moze byt roznymi viralnymi a pod, ako som pisal v teme autoimunne choroby. Tiez ine "autoimunne" sposobuju zvysene hladiny ATA ako napriklad reumaticka artritida, plesnove infekcie v tele a ine, co sa postupne spajaju s tzv autoimunnymi chorobami(chlamidie, boreliozy, rozne nase "udomacnene" virusy a mykoplazmy....

roman08

:) najdi si tu temu s nazvom liecitel milan pravda alebo otazky na liecitela milana pravdu neviem presne nazov tej temy .ten pan tvrdi ,ze ma nejaky pristroj na zistenie pricin chorob,skus mu napisat lebo vydim,ze si dost zufala.mne osobne ten clovek nesedi lebo mi pripada,ze si natoto forum prisiel iba nahanat klientov podla mna pre svoj celkom slusny biznis jedna hodina vysetrenia stoji 1000sk aprve vysetrenie u neho trva tri hodiny co sa mi vidi ako zarabanie na ludskom zdravi a to sa mi na nom nepaci ,ale kto vie mozno ti pomoze.

evcca

ten blok sa prejavuje uz pocas studia,staci, ze chces pisat diplomku o alternativnom postupe pri danom ochoreni alebo o pouziti alternativneho cvicebneho programu a idu ta zozrat aj s topankami.

RNG

evcca, pokrok vo vsetkych vednych oboroch je stimulovany hlavne konkurenciou a zialbohu v zapadnej medicine vybudovali silny blok-monopol- proti konkurencii a individualnym smerom.
Ale na stastie sa uz pomalicky drvi zasluhou lekarov, ktori chcu liecit lepsimi prostriedkami, nez im poskytuje farmaceuticky priemysel

RNG

inac anti- tTG(ani trans glutaminase antobodies, tiez oznacovane ATA)je vysoke najma pri coeliac a inych "autoimunnych chorobach)
Mozno mas nabeh na zle travenie glutenu alebo mliecnych produktov, co ma vyse 10% ludi a na to pomaha brat enzymi, vlakniny pripadne sa uplne vyhnut glutenu a mliecnym produktom
Vyskusaj, uvidis pri dalsom teste.
Inac si mozes napadnut vystelky criev a poskodit permanentne traviaci proces.