Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

emka, Nature's way je dobra reputabilna znacka. Moja zena pouzivala pred nejakym casom tiez len suseny mlety pakoren yamu. Dnes osobne davam prednost tzv standardizovanym bylinam, tj takym, kde je zarucene a presne stanovene mnozstvo ucinnej latky, v tomto pripade Diosgeninu.
A to mam dnes napr v produkte firmy Swanson, kde garantuju obsah 10% Diosgeninu v kapsuliach praskoveho yamu.

RNG

kyselina askorbova neskodi zaludku, ten znesie aj ovela ovela silnejsiu kyselinu solnu(HCl)
Kyselina askorbova vo vacsich mnozstvach moze okyslit ale creva az do hladiny, kde ich podrazdi a vyvola hnacky. Takze lepsia forma vitaminu C je nie kyselina, ale neutralna sol, ako askorbat sodny, draselny vapenaty, horesnaty, zinocnaty atd. co su zaroven zdroje tychto mineralov pre telo.

RNG

miilos,, prostredie zaludka MUSI byt velmi kysle,,inac by travenie bielkovin(rozklad jedla) vobec nemohlo nastat.
Slabo kysle prostredie v zaludku vedie k oslabeniu travenia a z toho celeho tela, naviac sa do tela mozu cez nekysly zaludok dostat akekolvek infekcie s jedlom.
Na poskodene steny zaludka(infekcie,mechanicke poskrabanie z tvrdych ciastociek jedla, nie kyselina!)na vyhojenie su dobre DGL a aloe vera.

queen.emka21

dobry vecer. RNG potrebujem radu, spoluziak mi vie z USA priniest Yam na hormony ako ste mi odporucil, len mi poslal inu stranku.Viete mi povedat ci ide o ten isty Yam? a co by som si este mala k tomu objednat? mam problemy s menstruaciou, ktora je veeelmi nepravidelna a ked neberiem antikoncepciu tak ju nemam aj 4 mesiace. potom sa mi nasledne robia cysty. preto beriem antikoncepciu. odporucal ste mi Yam a Quercentin myslim, ale nie som si ista. alebo to bolo od alergie? za rychlu radu budem velmi vdacna. posiel web stranku
www.herbalremedies.com

seawater

Anne, vdaka, super, uz som si dnes kupila nejake TractMax, tak uvidime... idem maskrtit, snad z toho ten myom klepne :)))

miilos

a este som sa ta zabudol opytat..ze pri akej forme skodi velke davkovanie vitaminu c- trebarz 10g +. a ako skodi na zaludok ci je len tazko stravitelny alebo ho aj niako poskodzuje.dakujem

miilos

dobry den rng chcel by som sa vas opytat ako je mozne zvysovat ´ochranu vrstvu zaludku (bezna strava/doplnky)a tak odolnost proti kyselinam. a este ked sa vsade pise ze prostredie zaludku ma byt mierne zasadite, k comu mi je to dobre vedet ked sa neda zistit aku mam kyslost zaludku a aku potravu mam prijmat ci zasaditu alebo kyslu. dakujem a prajem prijemny den

RNG

zypan je velmi stary prostriedok, z roku 1958, tj vyse 50 rokov.(3x65=205 mg ekvivalent pankreatinu a dokonca uplne nono,,mliecny cukot! www.standardprocess.com
V odbore enzymov sa vyskum pohybuje skoro rychlostou takou, ako v elektronike, tj prostriedky takto stare su v elektronike na urovni lamp do superhetovych radii, ked to nieco este niekomu vobec hovori....
Dnesne panktreatinove zdroje su 4x az 6 x koncentrovane a davky su ekvivalenty 1200 az 1450 mg pankreatinu.
Osobne mam radsej ine enzymi, nez zivocisne, lebo tie sa v kyslom zaludku znacne znicia.
Rastlinne a fungalne enzymi sa neznicia v zaludku, takze ucinnejsie pomahaju cistit telo

RNG

Marek, vsetko na svete je zrejme mozne. Ja osobne v USA som sa nestretol so slabsim bromelainom, nez 500 GDU na gram, to boli velmi nekvalitne vytazky. Dnes su bezne 1200 az 2400 GDU na gram. Pozri napr na
-odkaz odstránený-
To ti len potvrdzuje, coho su farmaceuti schopni, lebo sa stavim s tebou, ze tvoj svajciarsky vyrobok je iste vyrobeny farmaceutmi alebo nejakou podvodnou firmou, specializujucou sa na neinformovanu Europu, tj hlavne na postkomunisticke.

eo

Zypan je doplnok traviacich enzymov,uziva sa s každým jedlom
Zypan obsahuje Proteolyticke enzými v kombinácii s Pankreatinom na podporu trávenia a vstrebávanie bielkovín. Mastné kyseliny sú obsiahnuté v Zypan ako kabát na pankreatin, pomáha to na trávenie v správnej oblasti tráviaceho traktu.