prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
:) zialbohu nepoznam
usmc,kyseliny a enzymi su dobre na podporu travenia.
veru tak tu trochu nizsie je napisane v prispevku,ze sa odmlciava a ludia si sem vypisuju prosby o rady.pritom je tam aj odkaz na stranku kde sa mozu pytat, ale asi si to nikto s nich neprecital ked pisu aj napriek tomu ze je tam napisane ,ze sa odmlciava.
Ja sa RNG ani necudujem. Ludia si ani nepozru vyhladavanie v temach - to je ta ikonka lupy mimochodom - ked je odpoved na ich dotaz co i len o dva tri prispevky nizsie, tak sa pytaju znova... a stale dokola... a vsetci by chceli odpoved hned a este aj s odkazmi, kde dany doplnok zohnat a porovnat zlozenie a za kolko... Cista lenivost.To chce fakt pevne nervy...
Nejak som sa rozfrflala aj ja... ;)
RNG, aj Vy mate pravo byt obcas egoista, ale nezanevrite na nas uplne. Dakujeme za vsetko, za kazdu radu.
Mily RNG, urcite mas pravo travit svoj volny cas ako ty chces, ale nedaj sa znechutit ludmi, ktorých zivotnou naplnou je neustale frflanie a znehodnocovanie nazoru inych. Dakujem ti za vsetkych, ktorym si pomohol.
Je mozne drzat protikandidovu dietu aj ked som teraz Roaccutane? Resp.su mozne nejake kontradikcie s tymito latkami napr. s tym oreganovym olejom? A este som sa chcel spytat ci by bolo efektivnejsie brat k tymto latkam aj nejake antimykotika, ci uz samo o sebe je to dost efektivne? dakujem.
RNG,potebujem surnu pomoc.Us asi 3 roky mam crevnu dyspepsiu.Aky liek bude nato najvhodnejsi?? vdaka
a este som sa chcel opytat na chaparal..kedze je u nas nedostupny...ci je naozaj ucinejsi ako oreganovy olej na virusi napriklad...ci sa ho oplati objednat.
rng chapem ze ti vadi ked ti niekdo pomaly vynada ked mu radis.bohuzial taky ludia sa vzdy najdu. mne si pomohol, dozvedel som sa vela veci ktore som sa mal dozvediet od doktorov. ktore moje problemy akurat roky zhorsovali a nikdy neriesili pricinu veci a ked mi niaky pomohol tak vacsinou ma tam dostal niaky doktor pred tym. myslim ze vies v akom stave su potravinove doplnky u nas, takze nemusim hovorit ze bez tvojich nazorov a skusenosti by som nevedel vela veci. ved nakoniec pri tach cenach za ake si mozeme mi slovaci niektore zohnat nie je mozne ich skusat vsetky. podobne to je aj z z odbornymi clankami u nas. z individui ktore sa tu prejavuju tak ako prejavuju si hlavu nerob..urcite to nebola strata casu a dakujem za mnohe dolezite informacie...ktore mi mali davno poskytnut nasi neschopni lekari
Mam priserne bolesti hlavy ,od rana ako sa zobudim.Ten kasel je akoby "z pety",bojim sa zakaslat ,mam pocit ze mi vypadne mozog.Trva to uz tyzden...