prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
vciecej vody a jedenie jediel s menej stavelanmi(oxalaty) by ti malo problem so stavelanmi vyriesit.
Tu mas zoanam niektorych jediel, nizkostavelovych, strednestavelovych a vysokostavelovych
www.seekwellness.com
Ako vidis, jahody a ine su vysokostavelove a mas zrejme dobre braniace sa telo proti nim, ked na ne reaguje alergiou.
a čo si myslíte o koloidnych mineraloch ...nebolo by lepšie užívať take? predsa je tam celá škála mineralov s maximálnou vstrebateľnostou?...dakujem
inac stavelany =oxalaty. "Vyliecit "problem privela stavelanov v tele branim kyseliny stavelovej je poriadny nezmysel. Aj ked homeopatia tu kyselinu stavelovu vlastne velmi rozriedi mliecnym cukrom.
Nechcem sa skarede vyjadrovat, ale homeopatia patri cela tam, odkial ju v poslednom case vyhrabali lekari, do davnej minulosti
dakujem velmi pekne za rychlu odpoved....ano myslím že problém je s celkovym trávením ...ja to ja tak cítim . Len by som ešte rada vedela ako postupovať čo sa tyka tych šťaveľanoch??? alebo myslíte že ked sa zameriam na celkové trávenie vyrieši sa aj tento problém so žlčníkom a obličkami?....dakujem
ondrejka, nafukovanie je znak zleho travenia. Zle travenie vedie k nedostatku aj mineralov, takze si telo pomaha odburavanim z kosti a vysledok je osteoporoza a skolioza.
Doplnky mineralo su napomocne ale musia byt v spravnej forme a vzajomnom pomere. Vajecne skrupiny obsahuju zialbohu len vapnik, aj to nie v dobre absorbovatelnej forme.Takze ako doplnok na kosti su slabe.
Odporucam lekarmi a vyskumnikmi zostavene zmesy na kosto, ako napr Bone Essentials, ktore maju spravnu vysokoabsorbovatelnu organicku formu mineralov plus vitaminy potrebne na absorbciu.
Tiez odporucam s tym brat rybacie oleje, 3 az 9 gramov)
Co sa tyka travenia, na napravenie su kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika. Tj kazde z nich je potrebne!
Ked sa ti napravi travenie, mozno nebudes potrebovat ziadne ine doplnky, lebo telo dostane dost mineralov z dobre stravenej potravy.
RNG prosím často ma bolieva žlčník a v poslednom čase aj obličky a mam aj problém s nafukovaním a niekedy sa neviem normálne nadýchnuť je to hrozný pocit:( a teraz mi zistili aj skoliozu...teraz som sa dočítala že za všetko vraj môže choroba OXALURIA čiže problém so šťaveľanom myslím že to bude tym lebo mám aj alergiu na jahody ( prudko sa vyhádžem) a hore uvedené stavy sa mi zhoršujú po konzumácii ovocia .Spočiatku som myslela že za to môže Candida ale problém môže byť naozaj v tych šťaveľanoch ,nuž a píše sa tam ešte že najlepšia prvá pomoc je dodať vápnik kedže telo si ho ťahá z kostí na rychle alkalizovanie .No v inych článkoch zas píšu že vápniku sa vyhybať?! tak ako to je vlastne lebo ja užívam vápnik s vaječnych škrupiniek a k tomu neutrálnu formu vitamínu c -tak teraz neviem či robím dobre alebo zle?? okrem toho som začala piť chancu piedru aby som zničila už možné vzniknute kamene(či mám neviem lebo sono mi nerobili ale ked ma bolieva tak asi niečo sa tam už tvorí že?)ešte som aj čítala že toto ochorenie sa dá uplne vyliečiť homeopatikom oxalicum acidum čo si o tom myslíte? prosím vás poradte mi čo mám robiť alebo ako sa stravovať alebo užívať resp. z čoho toto ochorenie vzniká...velmi pekne dakujem
seawater,
ten TractMax teda ziadna slava...
Zloženie:
papain 50 mg (enzým z tropickej plodiny papaya, papaya fruit 20 mg (papaya ovocie), papaya flavor 7 mg (príchuť papaye), bromelain 5 mg (enzým z ananásu), sucrose 300 mg (sacharid), fructose 80 mg (monosacharid, mannitol 50 mg (manitol), whey granular 1666 mg (granulovaná srvátka)
Takto ten myom ani neposteklis...
seawater, zijeme v dobe vojny medzi doplnkovym priemyslom a farmaceutickym. Vacsina lekarov je pod vplyvom farmacie, ktora je velky producent umelych vitaminov a samozrejme mnohe umele su len priblizne roznake s prirodnymi. Niektore su ale identicke, ako napr vitamin C, niektore uplne ine, ako D-2(umely) a D-3 prirodny alebo dl alfa tokoferrol(umely) a D alfa tocoferrol(prirodny , jeden z vitaminov E)
Doplnkari sa snazia umelym vyhybat, ale nakoniec kazdy priemysel je pre peniaze, takze aj oni sa snazia obcas presmyknut umele miesto prirodnych.
Treba si davat pozor a citat pozorne zlozenia.
Vitaminy su latky potrebne pre telo, ktore si telo nevie vyrobit(definicia)
Preto hovorit o "zleniveni tela" na vytvaranie vitaminov je nelogicke.
zdravim rng, pocula som takyto nazor:
,,umele vitaminy nie su zdrave lebo telo potom zlenivie a potom sa mu horsie doluju vitaminy z normalnej stravy,,
co je na tom pravda? mam 2 choroby, kt. su autoimunneho povodu, takze nejake vit. teraz musim jest...
inac povidon nie je jedly, ale lugol je, samozrejme len v odporucenej davke, lebo jodom sa da predavkovat velmi lahko, hoci nie az tak lahko, ako strasia lekari a farmacia.