Otázky na RNG

RNG

pozri na zlozenie doplnku, ktory doporucujem (alebo ine s podobnym zlozenim)
-odkaz odstránený-
No a samozrejme k tomu odporucam aj 3-6 g rybacieho oleja, ktory ma rozne dobre ucinky v tele, vcitane zlepsenie cirkulacie krvi, zlepsenie absorbcie mineralov, hojenie nervov a ine.

RNG

ondrejka, organicke formy vapnika a inych mineralov su ovela lepsie absorbovatelne a pri spravnom pomere na tvorbu kosti aj vysoko ucinne zabudovatelne do kostry, tj ovela menej je treba brat na ten isty ucinok a este menej sa vyluci, tj mensia zataz na ladviny.

ondrejka

este raz vdaka moc ste mi pomohli, verím že všetko dobro ktoré šírite sa vám mnohonásobne vráti:).......ešte na záver sa uistím teda nemusím sa obávať užívania vápniku a vitamínu c? (inak ten vápnik čo užívam je aj s horčíkom a fosforom)a ked si teda kupim komplex na kosti a bude tam chelatovany vápnik neni to v podstate stále len ten uhličitan čo môže komplikovať tvorbu kameňa?(aj ked je teda naviazany na aminokyselinu)

RNG

oxy, na nieco nakoniec musime zomriet.
Predstav si, ze by sme sa dozili tak dlho, ze by nas museli zastrelit!

Takze ja nevylucujem ziadne jedlo kompletne, len znizujem ich spotrebu na znesitelnu hladinu.
Vylucovanie sa kona len pri absurdne silnych alergiach, tam sa inac neda....

RNG

ondrejka, v citricidale je minimalne mnozstvo stavelanov a aj tak z neho pouzivas len velmi malicko na objem
Takze toho by som sa rozhodne neobaval. Vysoke davku stavelanov su v stovkach miligramov
Pozri napr na presnejsie tabulky
www.childrensdayton.org

ondrejka

velmi pekne dakujem za odpovede a este posledná ma napadla -kedže som čítala že veľa šťaveľanu obsahuje aj grep tak ma napadlo či v takom prípade môžem uživať GSE kedže je s jeho semien?? alebo tam sa šťaveľan nenachádza?...dakujem

RNG

koloidne minerqly maju vysoku absorbovatelnost, zialbohu v ich doplnkovych formach na trhu je velmi slaby obsah, len vapnika potrebujes o hodne viac, nez mas v koloidnych mineraloch, tiez horcika aj zinku. Koloidnu formu povazuju za uzitocnu len na stopove prvky viacmenej.