prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
mmilos, z uvedenych kedine ten full spectrum Swanson(delibo) je aspon stredne silny, ostatne su uplne slabe.
Nechapem, preco na Slovensko nedovazaju silnejsie enzymaticke zmesy. Aj ten zo Swansonu nie je prave najsilnejsi, hoci ma v sebe niektore zriedkave zlozky, ako kyslu maltazu, co niektori potrebuju(pozri Pompeho choroba,prilisne hromadenie glykogenu v bunkach)
Na porovnanie silnejsich pozri napr na :
-odkaz odstránený-
Inac tie jednotky, to este stale nie je ustalene a je ich hromada, takze porovnavat sa daju, len ked vyrobca pouzije rovnake jednotky.Davky v mg su malo smerodajne, lebo enzymi dochadzaju s roznou aktivitou. preto modejnejsie a silnejsie zmesy udavaju aktivitu v jednotkach, nie v Mg.
Zdravim vam RNG, mohli by ste mi prosim poradit co na zapareniny mesacnemu babatku,vyskusala som uz takmer vsetko nic nepomaha.pouzivam aj latkove plienky a nie a nie sa to zahojit.Pomoze zmes kokosoveho oleja gse a praskoveho cukru? bojim sa ale ze ho ten praskovy cukor na tom bude skriabat.DAKUJEM VOPRED ZA ODPOVED.
dobry den,
RNG, chcela by som sa Vas spytat, ci viete nieco o Fuchsovej škvrne a stareckej dalekozrakosti. Moja velmi dobra znama ma 55 rokov a tieto diagnozy jej boli lekarmi stanovene. Ak mate vedomost, prosim, co by jej mohlo pomoct, aby sa jej zrak nezhorsil, alebo, ak je to mozne, aspon ciastocne zlepsil? Dakujem pekne.
seawater,rng: aj man by zaujimalo ktory enzym je lepsi vzhladom na to ze mame na slovensku dost ubohy a drahy vyber. mohol by si nam poradit ktory z tychto je lepsi?
delibo.eu
obchod.ronnie.sk
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
doteraz som bral swiss ale nieje v nom ziadny lypoliticky enzym. ako moc je potrebny? treba aby enzymaticke tabletky obsahovali aj tento druh enzymov? a esste som sa chcel opytat co znamenaju tie skratky pri enzymoch...DU, HUT, MU , GU...a este odveci otazka co znamena IU u davkovania vitaminu E..... dakujem
Anne,
mas trochu prehlad o enzymoch na nasom trhu? vies, ktory je najlepsi? alebo sa mam rovno obratit napr. na tie zahranicne od swenson.com?
rng, dakujem.
ten nazor bol mysleny skor tak, ze v tych umelych tabletkach to ma telo ,,ako na tacke,, ale zo stravy to musi ziskavat nejako narocnejsie.
dobry den rng, chcela by som sa opytat co pouzivate na hojenie otvorenych ran, respektive regeneraciu tkaniva, a co na odpuchnutie-bezne opuchy zahnisane(zader napriklad,alebo nieco narazene)
Inac co sa tyka tych kvapiek, ich vaha zavisi od toho, z akeho kvapatka ich davas . Vodne kvapky mozu vazit 50- 60 mg, alkoholove len 35 az 45 mg
Na stastie, pri doplnovani jodu ziadna velka presnost netreba.
Odmlciavam sa na par dni.
Ak to nazyvaju lugol tak je tam asi tych 5% elementarneho jodu dokopy,lebo tak je lugol v literature definovany.
Naviac tam udavaju obsah 2% jod, 4% KJ a 94% destilovana voda. Takze som si isty, ze dohromady je tam tych zhruba 5% elementarneho jodu, ale bez alkoholu.
rng: v prvom rade dakujem za odpoved ..pozeral som sa este raz na -odkaz odstránený-
a pise sa tam-liečivo: povidonum iodinatum (jódovaný povidón) 38,5 mg
pomocné látky: ethanolum 95% (etanol 95 %) 961,5 mg v 1 g dermálneho roztoku. z toho vypliva (kedze 961,5+38,5=1000)ze ten prvy udaj (jódovaný povidón) je tiez mysleny na 1g. cize jódovaný povidón je tych 5 percent zvysnych. ak ma jódovaný povidón 10percent jodu ako hovoris tak potom obsah toho pera by bol 0,5 percent jodu. pri 2% udavas davkovanie 10kvap/tyzden (3mg)...cize ak by to bolo 0,5% tak by stacilo 40kvap raz tyzdene? inac co sa tyka toho lugol so swansonu teraz si ma celkom pomylil lebo 2% a 5% je dost velky rozdiel