prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Uz som cakala, kedy ma este karioll dodzube...;) aaale vazne:
doktor999: ja viem, ze su to len latentne infekcie a nemam zaujem ist hned na antibioticky W. protokol :-P
80% populacie... a nech ma ;) ale pokial sa ja citim zle, tak to riesit budem - radsej dvakrat zbytocne, ako raz neskoro...
RNG: vdaka, uz to mam zaradene v jedalnicku ;) to obmedzovanie cukrov ma niciii...
anne, ja nie som z tych ktory sa celkom spolieha na jednu seriu laboratornych vysetreni, lebo su tam casto chybne negativa aj pozitiva, ale vyzera to na to, ze mas (alebo si mala) aktivnu toxoplazmozu(ta z tela zialbohu neodchadza, hoci cysticky, co po sebe zanecha su pomerne malo skodlive),
chlamidiu pneumoniae(ta sa vobec nemusi prejavit kaslom ) a privela candidy v crevach. Takze mas co robit, aby si sa toho zbavila skor, nez ti to poskodi telo a prejde do "autoimunnej" fazy.
Tri veci, ktore ti definitivne odporucam a co by nemali ani dlhodobo drazdit zaludok su kokosovy olej(candida), extrakt z olivovych listov(mykoplazmu z chlamidie) a probiotika,
pripadne precistenie tela aspon jednou davkou protiparazitickych podla dr Huldy Clark.Je dosat nepravdepodobne, ze to vyhubi tie toxoplazmozne cysticky, ale ich to prinuti aspon lepsie sa zacystovat, cim je mensia moznost prieniku toxinov z nich do tela. Nuz a samozrejme to vyhubi ine mozne parazity, ktore skoro kazdy dnes ma z casu na cas, ci uz krvne, crevne alebo tkanivove.
Anne, musím Ťa sklamať, vôbec na základe tých výsledkov nie je problém v pľúcach. Také výsledky ako si tu popísala, má 80% populácie a nie sú chorí. Hoci určite začneš tieto výsledky liečiť, čo je síce nesprávne, ale robí sa to.Držím palce. RNG Ti určite doporučí jedinú správnu a účinnú liečbu. Inak ak nie si tehotná, nemáš nejakú veľkú lymfatickú uzlinu a nemáš AIDS to vyšetrenie toxoplazmnozy bolo uplne nezmyselné.
Nina26:
si poklad, uz som sa zlakla, ze som jedina, kto to hlce jak lentilky... :-D
Urcite sa ozvi, taketo rady z praxe su na nezaplatenie, aj ked na kazdeho plati nieco ine a je to UPLNE individualne. Ak sa smiem spytat, co su tvoje "veterne mlyny"? ;)
Ta mala zakerna 150 mg oreganova pilulka mi dava zabrat. Vcera som dala dve za den, ufff, snad si telo zvykne - MUSI!!!
Som si doslova vyskemrala od doctora doplnujuce krvne testy... Sa podelim s vami ;)
Anti Toxoplazma IgM... 0,43 neg. (0-0,89)
Anti Toxoplazma IgG... 253 IEU/ml (0-15)
Anti Toxocara IgG... 0,24 neg (0-0,89)
Anti Mycoplasma Pneum IgA... 12,18 (0-14)
Anti Mycoplazma Pneum IgG... 65,27 (0-30)
Anti Chlam.Pneum.IgA... 0,52 neg.(0-0,89)
Anti Chlam. Pneum IgG... 2,39 (0-0,80)
Anti Chlam. Tracho. IgA + IgG neg.
Yersinie neg.
Mykologicka kultivacia stolice: Candida Tropicalis
Som bola prekvapena, lebo som to cakala viac v traveni nez na plucach... Kasel som nemala uz ani nepamatam, nefajcim UZ rok a pol.
VDAKA za vsetko a pekny den !
martinko, selen v akejkolvek jedlej forme je potrebny pre antiviralne obranne schopnosti. Povodne skumal doktor Berkson len so sylimarinom pri otravach hubami. Neskor pridal alfa lipoicku kyselinu pre zlepsenie regeneracneho procesu a detoxifikaciu a potom pridal do protokolu selen a zistil, ze na mnohe poskodenia pecene, najma hepatitidu C, ktora bola vtedy neliecitelna a smrtelna, toto bol spravny liek.
Inac nie je to nic noveho, su aj novsie ine doplnky na pecen, napr calcium D Glucarate, hlavne dobry pri odtucneni a rakovinach pecene, rozne silne antioxidanty su tiez napomocne.
Mimochodom selen nie je len silny antioxidant a prostriedok proti rakovinam, ale aj chelator, ovela silnejsi, ako sira.
Pokial viem, dr Berkson pouzival selenium symethicione, nie seleniove kvasnice. Ale aj chelat selenu je tak isto dobry(selen viazany na aminokyseliny)
Ja osobne som presiel zo selenovych kvasnic na Albion Chelated Selenium, lebo su ovela mensie a nezapachaju ako spodok pivovej nadrze(odtial zoskrabuju selenove kvasnice)
Kvasnice maju sice znacny obsah vitaminov B, ale je plno ludi, ktori maju premnozene kandidy a plesne, ktorym by som kvasinky a mnohe kvasne produkty neodporucal.
Aspon na cas, kym si to v tele nenapravia
RNG...chcem sa opytat, ci je pri protokole dr. berksona nutne pouzivat selen zo selenovych kvasnic, alebo je mozne pouzit aj albion chcelated selen. vdaka.
luse,decko moze mat zapareniny aj preto, ze ma alergiu na nejaku potravinu.
Mojej znamej syn mal zapareniny tiez,zacali postupne vylucovat potraviny a nakoniec vytestovali zeler.Vysadili ho a maly potom nemal zapareniny.
evelinocka, kukurica obsahuje niektore sacharidy, ktore my nevieme stravit ale su hostina pre niektore bakterie v nasich crevach, kde sa vyvija hromada plynov pri ich cinnosti a z toho pri crevach zablokovanych predoslym jedlom mozu nastat celkom vazne krce. Nastastie to za par hodin prejde.
Problem s travenim tychto sacharidov sa da odstranit enzymom specificky na tieto cukry, predavany je v USA pod menom Beano(pomoc pri traveni fazule a roznych nafukujucich zelenin)
Enzym ktory tam je , Alfa Galaktosidaza, je v davke 300 GaIU na jednu zuvaciu tabletku.
prosim, moze varena kukuruca podrazdit zlcnik? mam bolesti akoby v oblasti zaludka a zlcnika a aj brucho ma boli a pohyby criev su take hlucne. dakujem
emilia, neviem ake traviace problemy mas, ale ako som spomenul mnohokrat, skoro vsetky sa daju vyriesit doplnkom kyselin, enzymov vlaknin a probiotik.
Kolko z coho ti v tele chyba a co je dobre doplnit, to zistis postupne, ked si budes zvysovat davky, az problem zanikne.
Enzymi brane 1.5 hodinyy pred jedlom sa dostanu do krvneho obehu a cistia v tele. Enzymi brane s jedlom pomahaju travit to dane jedlo.