Otázky na RNG

...

Nechce sa mi tu z nikým hádať, preto sa nepodpisujem, ale napíšem Vám, lebo mám radosť, že moja dcera čo má zdravotné problémy od 6 triedy a teraz má cez 25 rokov mala dnes prvý krát po rokoch sedimentáciu 26, doteraz vždy vyššiu ako 100-120 ak mala 80 to sme sa tešili, a hemoglobin, čo mávala okolo 80 dnes mala 125. Diagnostikované autoimunne ochorenie. Dakujem za rady RNG a doplnky.

martinko19

DOKTOR 999... zasluhou RNG viem o zdravi a o roznych suvislostiach ovela viac akoby som ziskal od ktorehokolvek doktora.
aj ja mam zdravotne problemy, ktore vsak po uzivani doplnkov odporucenych RNG su omnoho mensie a dovolia mi normalne fungovat na rozdiel od cias minulych.

DOKTOR 999...prajem ti, nech mas spokojny zivot a nech nikdy nepotrebujes doktorov... uprimne

peter_ba

mily doktor stotoznujem sa z nazormi rng. s doktormi mam vyse 10 rocne skusenosti prevazne negativne. nedokazali mi pomoct s elementarnymi vecami a dlhe roky mam leukopeniu->teraz dokonca akoze autoimunitne ochorenie(osobne to povazujem za neschopnost diagnostikovat problem a tak to hodili do jedneho vreca s autoimunitou-ani nevedia povedat aka choroba by to presne mala byt, to je dost smiesne kedze medicina je sa oznacuje za exaktnu vedu a doposial)po dlhe roky ignorovali doktory zakladne veci co mali suvislost. akne, trviace problemy... nakoniec som si musel sam zistit ze mam alergiu na mlieko(co perfektne zamorovalo dlhe roky moje telo a dlhe roky mavam opakovane zapaly). ich liecba pocivala v tom podavat mi imunostimulujuce inekcie ako imodin. ked som mal problemy s akne taktiez vobec neriesili zdroj a dali mi antibioticku vodu ktora akne vynicila akurat na povrchu. taktiez moja priatelka mala problemy s kandidou a lekar ignoroval uplne jasne skutocnosti z ktorych bolo jasne ze to ide od zleho travenia a zaplasnenia(nemohla jest vela jedla-t.j nemala kysleiny a dochadzalo k paleniu zahy+ nedostatok enzymov a z toho aj ekzemy vyrasky a podobne)samo zrejme typicky pan doktor si nevedel dat zakladne veci dokopy a rieil symptomy. iste za tie roky som doktorov potreboval..bol som na niakych operaciach a podobne ale v konecnom dosledku ma do takeho stavu dostali doktory tym ze nevedeli riesit problemy ked boli male...a akurat ma nicili antibiotikamy cele roky a vynicili mi travenie a tym imunitu. takze dakujem. iste ked dojde clovek ktory sam spochybnuje svoju inteligenciu moze doktora povazovat za cloveka s vacsou inteligenciou a autoritu a rad sa na neho spolahne , ale kazdy clovek co ma niaku inteligenciu by sa nemal zverit do ruk niekoho kdo je v podstate vyskolenou postavickou nasho zdravotnickeho biznisu. prvym problemom je ze medicina nebere-respektive jdnotlivy doktory telo ako celok a kazdy doktor preto riesi iba svoje symptomy-typicky priklad mam leukopeniu, nikdo sa o to nestara ked mi vyrazi zapal akurat mi ho zatlacia antibiotikamy- problem ostane. dalsou vecou je ze kompletne mi to vylikviduje probiotika(inac mimochodom u nas nie su ziadne kvalitne k dostaniu, ale o to sa uz nikdo nestara ze co bude so mnou dalej) druhdalsim problemom je ze kopec doktorom ma dost male poznatky na teoretickej urovni zo skoly, a vo volnom case pocas vykonavania ich vobec nezaujima ich obor a vedia akurat latinske nazvy-co sa moze kazdy blbecek naucit ktory zvladne anglictinu napriklad. a myslim si ze vacsina ludi co sem chodi do tejto temy nie je zvedava nazory kratkozrakych doktorov ktory si nevedia davat do suvislosti zakladne veci a vidia len pricinu a slovo kauzalna liecba je pre nich neznami pojem. dufam ze neodpovies ani mne ani nikomu v tejto teme (hocikde inde kludne si pis)...prijemny den

RNG

doktor, toto je uz naozaj posledne co sem asi napisem:
Keby si cital Lancet a JAMA, kde prispievaju LEN lekari a odbornici, trosticku vyssieho rangu ako ty, ak dovolis, vedel by si to o tej epidemii aj ty. Pred 4 rokmi hovorili o borelioze(lime decsease) ako zopar desiatokm pripadov za rok v kazdom state. Prted dvoma rokmi ale napisali, ze pravdepodobne je v USA kazdy rok vuse 400 000 novych pripadov, povacsine beznymi testami nezistitelnymi, lebo sa boreliozna bakteria pod utokom telesnej obrany zmeni na bezplastovu formu a usadi v bunkach ako vnutrobunecny parazit, a prinuti bunku vylucit ochranu na svoje steny, cim sa stane prakticky neviditelna prte obranny system.
To iste ma zhruba aj chlamidia pneumoniae, s dodatkom ze ma aj tretiu formu, cysticku, ktora je prakticky nicim v tele ani zvonku neznicitelna, podobne ako cysticky toxoplazmozy.
Lez zrejme o tom ,pani doktor, nemate ani sajnu a tu ten obycajny inzinier, ktory na rozdiel od vas cita trochu literatury, aby nebol rovnako zadubeny, ako vy ma pred vami trosticku naskok, you pompous ass!

doktor999

"V sucasnosti je poddiagnozovana cela skupina mikrobov, ako borelie, chlamidie a hromada virusov, ktore narastaju do epidemii a vy ich neadresujete,"

doktor999

ani som nevedel ako sa strafím, kľudne si tie laboratórne výsledky rieš, ja s tým nemám problém. Toxopolazmoza je o inom ako píše RNG, ale to je jedno a chlamydie už uplne. Kľudne si to lieč, len dúfam, že nebudeš žiadať nejaké kontrolné vyšetrenie (už polovica z týchto bolo zbytočných), načo. A ak sa ozaj cítiš zle, tak tie výsledky ktoré si tu popísala nie sú príčinou Tvojho "zle".Teraz neviem či chvalabohu alebo bohužiaľ.

magnetizmus

Zdravim Vas! Chcela by som sa opytat, ci neviete nieco o magnetickych sperkoch a bizuterii. Nemoze to byt skodlive? Udajne to znizuje bolest a pod. ale velmi sa mi tomu nechce verit. Aky mate na to nazor? Dakujem pekne!

Anka

RNG

doktor 999, z tvojho postoja nerobit nic je jasne, ze coraz viac ludi bude diagnozovanych "geneticky" danymi "autoimunnymi" chorobami.
Statistika ten prudky rast potvrdzuje, hoci nevidim, ze by sa odrazu nase geneticke linky zmenili.
Takze je tam zrejme nieco ine, ako genetika a ja tam vidim hlavne postoj lekarov ako ty, ktori nihilizuju udrzbu zdravia a cakaju, az sa male problemy zmenia na velke a pre vas neriesitelne.
V sucasnosti je poddiagnozovana cela skupina mikrobov, ako borelie, chlamidie a hromada virusov, ktore narastaju do epidemii a vy ich neadresujete,
"ved 80% ludi ma tie iste vysledky"
A kazdu akciu, ktora nepochadza od vas a nepouziva synteticke patentovane chemikalie prehlasujete za skodlivu, hoci potravinove doplnky su podla definicie zdravotnymi autoritami povolene a prehlasene za neskodne. To vam ale nezabrani v demagogickom tvrdeni, ze skodia, samozrejme bez akehokolvek dokazu.

Predsa tak vysoko postaveni ludia, ako lekari nepotrebuju ziadne dokazy zrejme.
Ani len tie, ktore pracne ziskali vasi kolegovia lekari (inac zrejme o triedu vyssi, lebo rozmyslaju, pocuvaju a citaju a su ochotni riskovat odsudenie medickej komunity za neortodoxne ale ucinne metody)
Myslim ze aj tato tema zacina byt otravena neustalymi utokami a zacinam si pomaly uvedomovat, ze tu zacina byt privela takych co ma chcu nasilu potopit, akymikolvek prostriedkami.
Myslim ze bude rozumnejsie prejst do takeho fora, kde administrator nedovoli osobne napadanie, lebo to je nedostojne civilizovaneho cloveka, a zacinam mat z tohoto pisania tazobu zaludka.
Mozete ma najst na fore -odkaz odstránený-