prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG...rad by som sa opytal, ktory betaine HCL zo stranky swansonu odporucas:
CRL 187 alebo TL 277 ???
vdaka.
Ahoj RNG, poprosila by som ta o radu. minule si pisal o betaine, ale mam v tom dost nejasnosti a nerada by som nieco ohladom zdrav. stavu mojej sestry zanedbala. sestra uziva betain 324mg tbl cca 10 denne priblizne mesiac. nafuknute brucho po operacii zalud. vredu sa upravilo, aj pocity po jedle su lepsie, lenze v poslednych dnoch mam pocit, ze sa jej prekyslil organizmus. unava, stolica je neforemna, pach pripominajuci aceton, povlak na jazyku, zla chut v ustach....spominal si uzivanie sody bicarbony sucasne s betainom. nikde na nete som o tom nic nenasla, tak ta prosim, porad mi. ako uzivat betain, aby bol naplno vyuzity jeho ucinok a zaroven sa neprekysloval organizmus. Vopred ti dakujem a som rada, ze si spat. teda dufam, lebo myslim, ze vela ludom budu tvoje rady chybat.
pipko, pod menom Mucuna pruriens sa schovava druh africkeho bobu, s obsahom okolo 2,5% L DOPY. Nas obycajnu konsky bob obsahuje asi 1,5% L DOPY. Zialbohu na klinicku ucinnost treba od 250 az do 1200 mg cistej L-DOPY, takze jedenie bobu na to zialbohu nestaci. Vyrobcovie predavajuci prasok z africkeho bobu zavadzaju, ked sa odvolavaju na vysledky vyskumu a praxe robene so spomenutymi davkami L-DOPY
Topic precisteny od flamu, spamu a urazlivych prispevkov.
To doktor999:
Radit, ci vyjadrovat svoj nazor sa da i bez porusovania pravidiel tohto fora. Ber to ako upozornenie.
Prajem pekny den RNG,
mám na Vás jednu otázku (možno trochu off topic), ale preliezol som hádam celý net a nikde som nenašiel kde na Slovensku môžem kúpiť čistý produkt MUCUNA PRURIENS . Našiel som nejake stranky, ale tam bola vždy mucuna + niečo a hlavne v malých dávkach. Viete mi prosím poradiť?
Ďakujem
Nuz kazdy ma pravo na svoj nazor a aj na to,comu chce verit.Osobne zastavam nazor, ze najlepsia je kombinacia lekar a prirodne doplnky vyzivy. Kazdy lekar by mal byt tak odborne zdatny aby vedel ponuknut svojim pacientom nielen klasicku medicinu ale aj liecbu prirodnymi doplnkami. Spolupracujem s poradnym zborom lekarov,je medzi nimi gynekolog,imunolog,primar oddelenia alternativnej mediciny a liecebnej vyzivy.Su to ludia s dlhorocnymi skusenostami.Je mozna telefonicka a aj osobna konzultacia. Samozrejme nahliadnutie do zdravotnej karty alebo vypisu zo zdravotnej karty hlavne pri tazsich diagnozach je viac ako potrebne. Pomohli tak uz mnohym pacientom. Velmi dobre vysledky sa dosiahli aj kombinaciou liekov s prirodnymi doplnkami. Prirodne doplnky napomahaju lepsiemu ucinkovaniu chemickej liecby a zaroven eliminuju jej vedlajsie skodlive ucinky.
ja by som dal na zapal priedusiek chaparal, gse, a NAC. ale ked si to objednas dojde ti to za tri tyzdne. na slovensku jedine oreganovy olej dostanes vo forme candimis-3x9kvapiek+acc long 3x600mg a na centrumregenerace.cz citricidal (35kvap dene do 0,5-0,7l vody popijat)
da sa ucinne a rychlo liecit zapal priedusiek bez antibiotik a lekara?
no vyzera to, ze rng odisiel na
rng.nazory.eu
doktor999, ja sa len mozem pridat k ostatnym, co popisali o svojich skusenostiach s doktormi (cest vynimkam! ale ja som sa nestretla so ZIADNOU!!!!) - ani jeden z tych, co ma liecili sa ma nepytal napr. na to co jem, aky mam pohyb atd atd... ich rada bola akurat: vitiligo - je to neliecitelne, dovidenia. mate myom, dovidenia. zapal, vyrazky - no skusime tieto masticky, dame tieto tabletky a dovidenia. ziadne dalsie otazky, patranie po pricine, NIC! potlacanie symptomov a bodka... Najviac som bola sokovana, ked moja kamoska sla ku gastroenterologovi s traviacim problemom, ten jej spravil testy a TO BOLO VSETKO. VOBEC sa nej nespytal na to, co jedava!!!! dokonca jej nepredpisal lieky (sice ma pacient problem, ale ved testy su negativne). tak co uz mam na TOTO povedat???
tak sa nediv, ze ludia veria lekarom menej a menej... a najma pri stave dnesneho zdravotnictva, pri gebuzinach, co sa davaju do liekov... to sa clovek rad obrati na prirodne veci a ludi, co sa v tom aspon vyznaju (rng)...
tiez ti prajem, aby si nikdy nemusel byt odkazany na lekarov...
dobry den rng chcel by som vas poprosit ci by ste mi nemohli poradit. dlho som bral kortikoidy. asi mam dost odvapnene kosti (teda aspon dufam ze si myslim spravne lebo neviem presne co to robi z kostami)chcel by som poradit niaku zmes co by mi pomohla.je pre mna vhodna glukosamin,msn....?ale vapnik. ak vapnik co staci na jeho vstrebanie? treba D,magnezium aj K...ci staci len nieco z toho. a este ucine ucine davkovanie niake poprosim...lebo viac krat mi pomohlo ze som sa neriadil podla vyrobcov ale podla vas. popripade ak mate niake skusonosti mozte aj od swansonu odporucit lebo idem objednavat.. dakujem velmi pekne