Otázky na RNG

chico

ahoj rng rad by som vedel Tvoj nazor na hydrogen perioxide 35% FOOD GRADE podla knihy ONE MINUTE CURE to lieci vela chorob vcetne cukrovky vraj bol jeden pripad vylieceny do desat dni,tak mozno by to pomohlo aj tebe dakujem a budem cakat na tvoju odpoved

RNG

Matrix, to su bezne bakterie, ktore sa nachadzaju vsade. Pokial ti neskodia, nijak sa nemusia adresovat. Ked ti vytvaraju problemy=rany a zapaly, daju sa lahko znicit postrekom koloidnej striebornej vody,alebo roztokom citricidalu a podobne.
Citricidal je ucinny aj na antibioticky rezistentnu(odolnu) formu zlateho stafylokoka, MRSA.
Ak mas aj inde v tele plesne alebo candidu, pozri si a protikandidovu dietu a prostriedky na znicenie kandidy v crevach, kde sa jej nachadza velka vacsina.

Matrix

zdravim RNG , prosim ta poradil by si mi ? v kutikoch mi sterom zistili staphylococca aureus a kvasinky , pouzivam canesten a nvm ci si mam nato davat aj framykoin co je antb.mast , co pouzivat a tak ? dakujem za odpoved.:)

RNG

siman, ked mas malo kyselin v zaludku, jedlo sa tam netravi, ale hnije. Zrejme musis brat s jedlom kyseliny pripadne aj enzymi.
Skus 600 mg s jedlom betainy HCl, ci ti to staci. S velkym jedlom mozno potrebujes az 1200 mg.
Ako som spomenul, ale bratie len kyseliny moze viest k prekysleniu tela, tj traba brat aj nieco alkalicke, samozrejme v inom case, inac by si si zneutralizoval kyselinu v zaludku.
Medzi alkalicke a kyseliny musis dat pauzu aspon 4 hodiny a po alkalickych nesmies nic jest aspon 2 hodiny, lebo alkalicky zaludok netravi a musis pockat, kym sa tie alkalie nedostanu do criev, kam patria.

RNG

dianka, tych zmesi zelenych je hromada. Mnohe obsahuju aj zelene travy aj morske riasy, ba dokonca aj ine dobre prisady.
Ja pouzivam Life's Green z Puritan.com, ktory ma 35 roznych zloziek a odporucena davka je 9 gramov(9000 mg) takze je to slusna davka.
Miligramove davky su primale, jedna sa totiz o jedlo, nie o liek.

RNG

kaciatko, v tele(parietalne bunky na vrchnej casti zaludka)
sa vytvara vzdy rovnake mnozstvo kyseliny(HCl) a zasady(NaHCO3)
Takze pri dodavani kyselin musime pamatat aj na dodavanie alkalii.
Ja cez den pouzivam na travenie kyseliny, a rano sa prebudim a na prazdny zaludok zoberiem roztok sody po tom samozrejme nemozem 2 hodiny jest, lebo mam uplne neutralny zaludok.

10 tabliet betainu HCl je v kazdom pripade privela, normalne zaludok vytvara kyseliny tak asi v kvantite do 1500 mg obsahu betainu denne.

Ivka 1

Siman skusal si uz pit aloe ? Dava do rovnovahy zaludocnu kyselinu a travenie. K tomu su velmi dobre traviace enzymy vyrobene zo susenych klickov mladych trav.
Posobi to aj proti nafukovaniu a zaroven je to aj antioxidant,podporuje odburavanie skodlivin z organizmu.

siman

RNG., sice som si pozrel tvoju stranku -odkaz odstránený-, ale nenasiel som tam co som hladal. mam velmi malo zaludocnej kyseliny, z toho mam uz vela problemov. taha sa to roky a ziadny lekar mi nevie spolahlivo pomoct. kedze v nasej rodine sa vyskytlo vela rakoviny, bojim sa aj tohto ochorenia. neviem ale ci je vobec mozne tento moj problem vyliecit. na tej tvojej stranke je sice o zaludku napisane, ale nie su tam ziadne pripravky ktore by som mal uzivat. mohol by si mi prosim ta poradit? moje tazkosti su uz natoko pokrocile, ze kazde rano sa zobudzam s pocitom na vracanie. cez den to trocha ustupi, ale nie celkom. uzivam aj enzymy, ale ani to nepomaha. asi by to chcelo poriadnu a pravidelnu liecbu ale neviem cim. dakujem ti za pomoc.

dianka.1

RNG. prosim ta prepac, pytam sa na nieco, o com si tu uz pisal, ale nemozem to najst. tyka sa to zelenych trav. raz si pisal (mozno aj viackrat), ze lepsi ako zeleny jacmen je nejaky mix zelenych trav. neviem ako sa to vola a kto to vyraba. mozes to prosim ta napisat este raz? velmi pekne ti dakujem.