prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
nina 26, spodny tlak vysoky znamena prekazku pri navrate krvi do srdca, co moze byt sposobene zuzenim alebo zapchatim ciev. Skus hloh(ACE, vasodilatant) a samozrejme pravidelne ber lecitin.
pipko, osobne neodporucam ziadne naberanie extra svalovej hmoty, lebo to predstavuje extra zatazenie pre vsetky vnutorne organy, ktore sa potom skor opotrebuju.
Ale nemyslim, ze sa to stane za 2 mesiace.
L DOPU pouzivaju v davkach 250 az 1200 mg na rozne ucely, dlhodobo, bez ziadnych skodlivych ucinkov.
To RNG
vážim 75kg takže potrebujem 450mg L-dopy denne. Na nete som našiel tablety Mucuna pruriens 400mg s 15% L-dopa. Takže denne musim zjesť cca 8 týchto tabliet.
Pravidelne cvičím v posilňovni a chcem pribrať cca 5kg čistej svalovej hmoty, vek 39. Mucunu potrebujem na zvýšenie množstva rastového hormónu.
Otázka č.1: nemôže mi dvojmesačné užívanie 450mg L-dopy denne ublížiť na zdraví alebo psychike?
Otázka č. 2: uvažujem správne , že mi mucuna pomôže pribrať (potrebnú stravu + tvrdé cvičenie mám)
Ďakujem
Parkrat som tu spomenul, hlavne pri virusoch latky ako betulin a hubu chaga. Tak sem dam link na dalsie informacie okolo tychto produktov, ktore sa blokuju na zapade napriek mnozstu vyskumu a pouzitia tychto velmi uzitocnych latok proti hromade chorob, vcitane rakovin
www.chagatrade.ru
neviem, co vsaelico sa moze podielat na MS, ale nepochybujem, ze tam iste budu aj virusy, ktore hraju ulohu urcite aj v inych autoimunnych. Nijak sa mi totiz nezda, ze by nase telo bolo tak nedokonale, ze nasa obrana uplne bez priciny nici celkom zdrave bunky.
A zistit, ci su v nich virusy a pre to su napadnute, to zatial je viacmenej mimo moznosti lekarov, snad niektori mikrobiologovia na to najdu nejaky postup v blizkej buducnosti.
Z mojho hladiska,co tam po tom, co to sposobuje, hlavne ze sa na to najde nieco uzitocne, co to odstrani.
Cakam netrpezlivo na vysledok, prosim informuj ma
Dakujem rng za rychlu odpoved mam kamaratku ktora ma progresivnu MS vela si od toho slubuje v knihe je MS vedena ako liecitelna s hydrogen perioxide kedze su pricinou choroby dva virusy ,tak by to mohlo pomoct ,v knihe su presne davky od jeden do dvadsatpet dni aj udrzovace davky tak to bude presne dodrzovat
pozor na davkovanie!
Peroxid je silna chemikalia, nie potravina, dostatocne rozriedeny v presnych davkach je uzitocny na potlacenie mikrobov, ale treba s nim zacat od malych davok, lebo uhynute bakterie mozu sposobit herxheimerovu reakciu(otravu toxinami, ked sa ich obsah dostane do krvi odrazu), preto ich treba zabijat postupne a zacat s nizsimi davkami a pomaly stupnovat as do maximalnej odporucenej, ak je to vobec treba a medzitym nakaza nebola znicena.
chico, pitny peroxid je vynikajuce liecivo, velmi silny antimikrobialny prostriedok, a osobne som ho uz vyskusal, hlavne pre tu moznost, ze by mi zlepsil cukrovku.
Zrejme ale moja cukrovka nie je sposobena ziadnymi mikrobami, takze mi to nepomohlo.Zrejme to ale pomoze tym, ktorych pankreras je mikrobialne napadnuty a neprodukuje dost inzulinu.
Ale na mnozstvo chorob to iste pomaha, kde kyslik nici anerobne bakterie a potlaca rakoviny, ktore sa tiez rozmahaju vlastne anerobne.