prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rudinko, biely jazyk su plesne a kvasinkove nakazy.
Kvasinky spotrebuvaju nas cukor, mozno aj pre to mas nizky cukor v krvi.
Pozri si na protikvasinkovu dietu a vyhub to v crevach.
Ked ich nahradis v crevach probiotikami, inde v tele zmiznu tiez
Dakujem.A mimochodom dal dom si vybrat tie mandle.Ak si na mna spominas depresie zmizli a skoro vsetky stavy len ten biely jazyk a horka chut v ustach pretrvavaju moze to suvisiet s tym cukrom?
rudinko, su ludia, ktorym regulacia cukru v krvi nepracuje dobre a potrebuju jest ovela castejsie, hoci aj male jedla, 6 x denne. Moj syn ma taku zenu s nabehom na hypoglycemie.
Dobre je vtedy jestr velmi hrubozrnne alebo celozrnne produkty, tj sacharidy s nizkym glycemickym indexom, nie rychle cukry.
Dobre je si aj precistit a regenerovat pecen (protokol dr Berksona), lebo prave pecen je ten ustroj, ktory pri nizkom cukre v krvi vyraba cukor a dava do krvi, aby hladina v krvi prilis neklesla.
Okrem Berksonovhop protokolu je na to uzitocna aj bylina Lagestromia speciosa, ktora svojim sposobenim nejak(nepoznam mechanizmus) vyrovnava hladiny cukru v krvi pocas dna a spanku
W@ikush, mojej zene pri tych blaznivych navaloch zima teplo pomohlo brat od 2 do 5 kapsul (1/2 gramovych) prasku yamu. Dnesne vyrobky su dokonca silnejsie, lebo standardizovany yam ma az 10% diosgeninu. Ucinok by mala citit po niekolkych dnoch.
Predavkovat sa to neda, kedze yam je priloha jedla pre mexickych indianov podsobne ako my pouzivame zemiaky.
Hormony v tele reguluju hromadu pochodov, tiez recirkulaciu minerqalov. Pri hormonalnych poruchach su aj poruchy prijmania a vylucovania mineralov, ktore vedu k nedostatkom, tetanii a pri dlhsom hormonalnom neporiadku az k odmineralizovaniu tela=osteoporoza=krehnutie kosti
Preto v case privelkych hormonalnych problemov je dobre si mineraly pre istotu doplnovat nejakym dobrym doplnkom, spercificky navrhnutym na kosti, ako napr Bone essentials zo Swansonu, alebo inych spolocnosti, ale s velmi podobnym zlozenim
Rng chcem ta poprosit.Asi mi klesa hladina cukru v krvi.Lebo ked nejem napr 4-5 je mi dost cudne hlava ma boli,brucho a tak celkovo zle.Ale ked sa najem je mi hned dobre moze to byt tym cukrom?A da sa to neako vyliecit?Alebo ako?Dakujem za odpoved
dobry, mojej tete som odporucila wild yam na prechod - stazuje sa na navaly a neznesitelne potenie na tvari, na co jej este nic nepomohlo.. takze yam uz drzim v rukach a potrebujem este vediet, ci moze zacat s uzivanim hned 3 kapsule denne {zo Swansonu}, lebo je fakt zufala, alebo uzivat spolu s pupalkovym olejom.. a na co su dobre mineraly na kosti pri prechode? pripadne co by jej isto zabralo.. dakujem
citrovital je zialbohu velmi slaba napodobnenina GSE, ani zdaleka nie tak ucinna.
kaciatko, drevenne uhlie, urina ani emzymi nijak nebudu napriek so sodou. Vsetko menovane nepotrebuje zaludocne kyseliny na absorbciu.
RNG, prosim ta co si myslis o Citrovital z lekarne?
ahoj RNG, dakujem za radu, znizi betain na polovicu. Len si lameme hlavy, kde tu sodu bicarbonu rano vtesnat. sestra ma totizto pocas celeho dna presny rezim, berie kopec pripravkov, napr. rano 5.00 drevene uhlie, 7.00 urinoterapia, 8.00 aloe vera, 9.00 enzymy, 9.15 B17 a 9.30 ranajky.neviem, kde tu sodu vtesnat, aby to zaroven nerusilo ucinok nejakeho pripravku. mohla by aj po jedle, lenze potom zas nevychadza ten casovy odstup. a nechcela by som zas, ze by sa nejaky pripravok dostatocne nevstrebal kvoli zasaditemu obsahu zaludka. uz mam v tom chaos. je to trosku problem, bo ma toho vela a musi dodrziavat vsetko presne. dakujem a pekny den prajem.