prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
zastaveny rast je z nedostatku cirkulacie krvi obvykle. Cievy sa daju rozsirit(vasodilatacia, teplom, masazami, cistenie ciev lecitinom)alebo su dokonca prostriedkyn podporujuce tvorenie sa novych ciev.
To je trochu mimo mojich vedomosti. Tema tu uz bezala
milosquo, ja osobne pouzijem aj kvapky striebornej vody do nosa, aj pijem roztok citricidalu, aj beriem oregsanovy olej aj zvysim davky vitaminu C, lebo pes vie, co za nakazu som dostal a nebudem predsa cakat, kym sa rozmnozi a poskodi mi telo.
Ak to v prvy den neustupi, pridam aj olivovy list a betaglukany
Ak to zacne ustupovat pokracujem len s na zaciatku menovanymi aspon tyzden, aj ked uz ziadne priznaky nemam.
Tak sa vyhnem horuckam, lezaniu v posteli, braniu roznych chemikalii(lieky dnes) a nikdy sa ani nedozviem, co to vlastne za nakazu bolo.
A nijak mi to ale nechyba, hlavne nech ju porazim skor, nez by mozno lekari na to mali vobec nejaky verdikt.
RNG, prosim Ta, synovi viac ako pred rokom prestali rast kosti prstu na lavej ruke, asi po pol roku co sme si to vsimli, chirurg povedal, ze uz sa s tym neda nic robit. ale aj tak by som si rada precitala tvoj nazor. mam aj vycitky, ze sme nieco zanedbali, ked sme dali iba na nazor jedneho chirurga a nepytali sme sa viacerych.
dakujem za odpoved a este mam taku trivialnu otazku-bezne nachladnutie co chytim co ja viem kde je vela ludi(priznaky-kasel sopel a podobne) treba vacsinou adresovat ako virus alebo ako bakteriu? respekt. ci ked mam prvotne priznaky je lepsie gse alebo koloidne striebro
aadrika, nevidim tam ziadne spojenie osobne. Nic v literature som nenasiel na to
milan_ba, osobne skusenosti s chagou nemam. Chaparal je velmi ucinny proti virusom, ten som mnohokrat pouzival.
Ale chaga ma mnoho inych pouziti, nie len ako antiviralne, ale aj napr proti rakovinam.
milosqo. Vitamin E doastat aj v zelatinovych tobolkach, kde je tekuty, tie sa daju prepichnut a vytlacit.
Ja osobne pouzivam tekuty z Puritan.com
Koloidne striebro je aj silne antiviralne.
Citricidal/GSE je len dost malo ucinnu proti virusom
Dobry den pan RNG....chcela by som sa opytať že ak sa mi vo zvyšenej miere tvorí zubny kameň či to odkazuje aj na to že sa mi budú tvoriť aj obličkové resp. žlčníkove kamene?? dakujem
dobry den rng...chcel som sa opytat ci mate skusenosti s hubou chaga..je naozaj taka dobra ako draha? myslite ze je ucinejsia jak lacny ale ako hovorite silny chaparal? dakujem sa vas nazor.
sobry den rng nemohol by ste mi poradit ako rozpustit vitamin e v klasickej tabletke tak aby som ho mohol dat napriklad do kokosoveho oleja ,kedze o tekutej forme ecka na slovensku mozem snivat. a este jedna otazka. kedze aj kvalitne koloidne striebro je u nas tazke zohnat chcel by som sa opytat ci je lepsie na vypplachy proti beznem vzduchom siriacim sa nakazam lepsie ako gse a ci staci do nosa a do krku gse...kedze je skor na bakterie(proti virusovym do nosa ma neochrani vobec?).koloidne striebro do nosa mi pomoze len bakterialne alebo aj na virusove? dakujem velmi pekne