prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ada ake probiotika a enzymy si v tej diete uzivala? v podstate vsetky na slovenskom trhuj su slabe a necine. nieto este v davkach uvadzanych vyrobcami
tento enzym sa da inac kupit u nas aj v kamenom obchode- myslim ze v lekarni nie ale v obchode zo sportovou vyzivou. co sa tyka davkovania. 4 tabletky dene tohto enzymu by ti nemalo problemy robit. ak by ti to skodilo, telo by ti to povedalo (hnacka a podobne)
a este by som chcela vediet jednu veco ohladom enzymov kupila som si cez net multienzyme od firmy Scitec Nutrition.
jedna tableta obsahuje:
Každá tableta obsahuje:
Vápnik 144 mg
Fosfor 110 mg
Betaín hydrochlorid 100 mg
Pankreatín 100 mg
Amyláza 50 mg
Proteáza
(enzým z papáí) 50 mg
Bromelaín 600 GDU v 1 g 25 mg
Papaín
(enzým z papáí) 25 mg
Pepsín 25 mg
Hovädzia žlč 15 mg
Lipáza 10 mg
Celuláza 5 mg
chcem vediet, ked tieto enzymy beriem 3x2, ci to nemoze sposobit nieco zle, nieco poskodt, ked na tych enzymoch je napisane neprekracovat doporucenu dennu davku, a ta je 2x2 tablety denne
dakujem rng
Dobrý den RNG
28.7.2009 som ukoncila protikandidovu dietu, vsetko som dodržala-iba posledny den sa nedalo,ale uz 3 dni zase bojujem s kvasinkami, vsetko je ako predtym.
Stalo ma to dost....a vysledok o nicom
Preco?
Nie je to spojene s tym ze kvasinky mi vzdy prichádzaju tyzden pred menzesom a dieta tu nepomoze?
Pri brani liekov na imunitu som ich nemala,ale lekarka mi dalsie nedala a z lekarne mi nepomahaju.
DAKUJEM VAM VOPRED ZA RADU
Roentgenove ziarenie je ako svetlo, ked ho" zhasnes", zmizne. Zostanu v tele len nasledky toho ziarenia, znicene zluceniny, poskodene DNA a RNA, Telo za urcitych okolnosti vie tuto skodu odstranit. Niektore latky v potravinach a doplnkoch, hlavne antioxidanty a adaptogeny v regeneracii pomahaju.
otazkaRNG, telo je schopne absorbovat kazdu vyrazku, kazdy utvar nepotrebny kdekolvek v tele.
co sa stane s rontgenovym ziarenim v tele. kumuluje sa, alebo sa "vytrati"? vdaka
RNG prosím ťa chcem sa ťa opýtať, či mi zmiznú biele bodky pod okom(dve som si vypučil sám, akurát posledné dve sú už veľmi blízko oka a bojím sa tám narábať s ihlou) keď som koli vyrážkam na chrbte začal brať multienzými a jód.Díky moc!