Otázky na RNG

5qo

ada ake probiotika a enzymy si v tej diete uzivala? v podstate vsetky na slovenskom trhuj su slabe a necine. nieto este v davkach uvadzanych vyrobcami

5qo

tento enzym sa da inac kupit u nas aj v kamenom obchode- myslim ze v lekarni nie ale v obchode zo sportovou vyzivou. co sa tyka davkovania. 4 tabletky dene tohto enzymu by ti nemalo problemy robit. ak by ti to skodilo, telo by ti to povedalo (hnacka a podobne)

sade8

a este by som chcela vediet jednu veco ohladom enzymov kupila som si cez net multienzyme od firmy Scitec Nutrition.
jedna tableta obsahuje:
Každá tableta obsahuje:
Vápnik 144 mg
Fosfor 110 mg
Betaín hydrochlorid 100 mg
Pankreatín 100 mg
Amyláza 50 mg
Proteáza
(enzým z papáí) 50 mg
Bromelaín 600 GDU v 1 g 25 mg
Papaín
(enzým z papáí) 25 mg
Pepsín 25 mg
Hovädzia žlč 15 mg
Lipáza 10 mg
Celuláza 5 mg

chcem vediet, ked tieto enzymy beriem 3x2, ci to nemoze sposobit nieco zle, nieco poskodt, ked na tych enzymoch je napisane neprekracovat doporucenu dennu davku, a ta je 2x2 tablety denne

dakujem rng

1ada1

Dobrý den RNG
28.7.2009 som ukoncila protikandidovu dietu, vsetko som dodržala-iba posledny den sa nedalo,ale uz 3 dni zase bojujem s kvasinkami, vsetko je ako predtym.
Stalo ma to dost....a vysledok o nicom
Preco?
Nie je to spojene s tym ze kvasinky mi vzdy prichádzaju tyzden pred menzesom a dieta tu nepomoze?
Pri brani liekov na imunitu som ich nemala,ale lekarka mi dalsie nedala a z lekarne mi nepomahaju.
DAKUJEM VAM VOPRED ZA RADU

RNG

Roentgenove ziarenie je ako svetlo, ked ho" zhasnes", zmizne. Zostanu v tele len nasledky toho ziarenia, znicene zluceniny, poskodene DNA a RNA, Telo za urcitych okolnosti vie tuto skodu odstranit. Niektore latky v potravinach a doplnkoch, hlavne antioxidanty a adaptogeny v regeneracii pomahaju.

otazkaRNG

RNG prosím ťa chcem sa ťa opýtať, či mi zmiznú biele bodky pod okom(dve som si vypučil sám, akurát posledné dve sú už veľmi blízko oka a bojím sa tám narábať s ihlou) keď som koli vyrážkam na chrbte začal brať multienzými a jód.Díky moc!