prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry den RNG,
chcela by som sa Vas opytat, ak mate vedomost, o ochoreni s nazvom Morbus Whipple? Nasla som o tom len celkom strohe informacie...Na mysli mam predovsetkym mozne symptomy a aky sposob liecby je najvhodnejsi. Dakujem.
Rng este vas by som poprosila o co ide, ak mate o tom poznatky.
Vysetrenie stitnej zlazy. Nikto mi nic nepovedal, lekarka sa ponahlala.
S_DHBG(Roche)
ma byt od 20-140
ja mam 200 nmol/l
o co ide prosim vas, treba to nejako liecit, co sposobuje zvysenie tohto hormonu?
A druhy S_DHEAS(Roche)
ma byt od 2,68 do 9,23
ja mam 5,46, cize to je ok.
Dakujem za objasnenie, popripade nejaku radu.
z temy herpes na virusy:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym,
vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky
mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a
objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa
mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti,
depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej
sliznice,oci, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych
chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat
aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj
castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar,genitalny herpes,
bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych
zhruba podla ucinnosti:
Zinok, selen ,Lactobacilus Bulgaricus
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym),
l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE,
oreganovy olej,collostrum,citral, lapacho, extrakt z olivovych listov a velmi ucinny
chaparal(larrea tridentata).
Su aj ine silne zname ako betulin a huba chaga, ale zatial su
prakticky nepristupne, lebo ich vyroba a rozsirovanie sa znacne blokuje.
Su to alkoholicky vytazok z brezovej kory a parazitna huba rastuca na breze.
Tinktura, obsahujuca 2 az 5 % betulinu sa da pripravit zmiesanim 3 vahovych dielov alkoholu(96% etylalkohol=lieh) a 1 dielu mletej vrchnej brezovej kory. Pretriasat dobre denne v uzavretej flasi(zavareninova) za 3 tyzdne zliat, nefiltrovat a brat 3x2 lyzicky , najlepsie do mlieka
Klinicky ucinna davka chagy, praskovej je 7 az 10 gramov denne, pouzivane pri viralnych a rakovinach (inonotuus obliquus, rezavec sikmy, cierna huba vyzerajuca ako hruda cierneho blata na brezach). Pravdepodobne sa da najst aj na Slovensku v brezovych lesoch na vychode.
vlcimak, za zapalni su vzdy nejake priciny, ci uz zamorenia, toxiny alebo mikroby. A to vsrko treba adrsovat spravnymi latkami.
Zapal protizapalovymi(curcumin, dumbier, boswelicka kyselina, rozmarinicka kyselina , MSM a rozne enzymi)
Zamorenie absorbentami, chelaciou a tiez enzymami
Nuz a mikroby roznymi antimikrobialnymi.
Z nich zapal osrdcovnika moze byt sposobeny roznymi virusami(pozri temu herpes), tiez roznymi streptokokami, napr zo zubnych infekcii, dokonca aj do krvi preniknutym helikobakterom pilori. Nuz na kazde som tu uviedol v roznych temah plno propstriedkov(herpes, streptokoky, antimikrobialne...)
Ja si typnem na nase vlastne virusy najskor a riesil by som to nasledovne:
2 gramy curcuminu, 2x600 GDU+ bromelainu, roztok z 35 kvapiek citricidalu a organovy olej pre istotu, kebu to bolo toxiny so zaplesnenia alebo candidy.
No a samozrejme radim kazdemu
zinok 25-50 mg
selen 200-400 mcg
jod 3 miligramy denne,
Lecitin na cistenie ciev, 1 lyzica 1-2 x tyzdenne
Probiotika , co najviac kultur(8-15 roznych)v davkach miliardy(bilioms)lebo tie vyrabaju az 70% obrannych latok pre telo
3 gramy vitaminu C, postupne cez den
400 IU vitaminu E(az 800)
pripadne aj enzymi a znovu absorbenty, najme jemne vlakniny, ako pektin a psylium.
prosim vas,ma niekto skusenost s objed. cez Delibo? Vobec nereaguju na mail.
dobrý večer pán RNG, prosím Vás o radu, prečítala som mnoho Vašich príspevkov a patrím medzi tých čo si vážia Váš čas a skúsenosti - zápal osrdcovníka - so všetkými jeho následkami a príznakmi - búšenie srdca hlavne v noci, červený nos atd. je to následok prekonaného dlhodobého stresu,ale teraz to musím riešit a podla možnosti sa rýchlo vyliečiť ale nie s antibiotikami pokial je aj iná možnost, dakujem
5qo, to je vyborne pozorovanie.
Dnes potrebujeme casto ovela viac roznych latok na obranu a podobne, ako nasi predkovia, lebo sme vystaveni ovela viac chemikaliam, priemyselne spracovanym=znicenym) potravinam a epidemiam sposobenym vacsim nahustenim ludi a cestovanim do vsetkych kutov sveta, cim sa miestne choroby roznesu po celom svete.
O tom ze sa dokonca vyvijaju v laboratoriach nove nebezpecne mikroby, to radsej ani nejdem tu diskutovat.
Ja.ajka, ja radim na hormonalne problemy doplnok yamu, senovku grecku, pripadne pupalkovy/borakovy olej, damianu a Dong Quai.
Tieto prispievaju k tvoreniu vlastnych telesnych hormonov, nie nahraziek, ako izoflavony zo soje,z cervenej dateliny alebo dokonca synteticke chemikalie
matulka, ak to nie je zo zubov a jazyka, musi to byt zo zaludka. Tj v zaludku hnije a to sa s plunami dostava pri grgani von, a hnilobne plyny su velmi zapachajuce(halitosis). Naviac sa vytvaraju nielen plyny, ale aj telo zamorujuce hnilobne toxiny a travenie nepracuje tak ako by malo.Takze je cele telo oslabene.
Naprava su kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika