prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Inak mam stitnu ok, aj hormony.
Ale velmi vela cyst v tele.
Rng prosim vas v akej forme sa da brat ten jod, niekto mi uz raz spominal, ze mi chyba jod. Na stitnej zlaze mam dokonca velmi vela malych cysticiek.
sade 8, benefibra je dobry zdroj vlaknin, zialbohu na Slovensku prilis drahy.
elena 679, dovodov na skvrny na zuboch je plno. Od bakterii, cez plesne a dokonca rozne potraviny, chemikalie a lieky(tetracyklin napr)
Vaneska 30, morbus whipple nepoznam, v literature je popisovany ako nakaza z bakterie
tropheryma whipplei, crevna infekcia. Lieci sa dlhodobo roznymi antibiotikami a zrejme rozne antimikrobialne latky by tu mohli byt velmi uzitocne. Preco sa lieci tak dlho, zrejme ma nejaky maskovaci obranny mechanizmus, mozno podobne ako boreliozy a chlamidie, o ktorych je dnes zname, ze maju aj inu formu, mykoplazmy, na ktoru su atb prakticky neucinne, takze v tejto forme p[reziju antibioticku liecbu a po dokonceni liecby sa znova zjavia(relaps)
ATB liecba potklaca probiotika a rak telo prichadza o moznost dostavat hromady protilatok z probiotickej flory. Preto osobne by som daval preferenciu antimikrobialnym latkam, ktore nepotlacaju probioticku floru natolko.
A vyskusal by som aj odmaskovace(NAC, Samento), podobne ako pri chlamidiach, lebo sa mi to vidi dost podobne. A citricidal,lebo ten je ucinny v roznych crevnych infekciach, dokonca aj tych , kde antibiotika zlyhaju.
Symptomy napr z Wikipedie:
Symptoms of Whipple's disease are:
* Arthritis up to 75% or arthralgia. Usually oligo- or polyarticular, symmetric, transient and can be chronic.
* Malabsorption
* Intestinal lipodystrophy (accumulation of fatty deposits in lymph nodes of the intestine)
* Lymphadenopathy
* Abdominal pain
* Diarrhea
* Fever
* Melanoderma
* Neurological symptoms
o Cognitive changes
o Nystagmus
o Oculomasticatory myorhythmia (OMM) (pendular vergence oscillations of the eyes and synchronous contractions of the masticatory but not palatal muscles) is pathognomonic of Whipple disease.[6]
Je to dost vzacna choroba, takze je na nu primalo literatury a moje zdroje ju zatial este nikdy nespomenuli.
dobry den rng prosim vas neviete z coho sa objavuju škvrny na zuboch.da sa toho zbavit? dakujem
miruskaa, ja nie som lekar a tie hodnoty mi nic nehovoria. Celkove na poruchy stitnej zlazy casto pomoze brat jod.
Poruchy mozu byt aj z inych dovodov, parkrat sa tu uvadzalo rozne zamorenie tela a niektore izoflavonidy a ine latky a chemikalie, ktore sa spravaju ako hormony(rozne plasticizery napriklad.)
pre: vsetkym...
ano, ja som objednala cez Delibo a doslo mi do dvoch prac. dni, ale sa divim, ze postova nalepka bola madarska
Dobry den RNG,
chcela by som sa Vas opytat, ak mate vedomost, o ochoreni s nazvom Morbus Whipple? Nasla som o tom len celkom strohe informacie...Na mysli mam predovsetkym mozne symptomy a aky sposob liecby je najvhodnejsi. Dakujem.
Rng este vas by som poprosila o co ide, ak mate o tom poznatky.
Vysetrenie stitnej zlazy. Nikto mi nic nepovedal, lekarka sa ponahlala.
S_DHBG(Roche)
ma byt od 20-140
ja mam 200 nmol/l
o co ide prosim vas, treba to nejako liecit, co sposobuje zvysenie tohto hormonu?
A druhy S_DHEAS(Roche)
ma byt od 2,68 do 9,23
ja mam 5,46, cize to je ok.
Dakujem za objasnenie, popripade nejaku radu.