Otázky na RNG

julisa

RGN čo je to OSTEOCHONDROZA ?, robili mi Rtg chrbtice a v popise som mala napísané práve toto slovo,, dakujem...

pato23

Ahoj RNG!
Chcem sa ta opytat,kedze si viacmenej racionalne a prirodne zalozeny,co si myslis o sungite?je to ozaj zazracny mineral ktory dokaze pohlcovat elektromagneticke polia?dalej cisti vodu atd...a este som sa docital na nete o produkte Mumio ze je to celkom silny adaptogen podla najnovsich vedeckych vyskumov.Co si o tom myslis?
Vdaka za odpoved.

5qo

zapal osrdcovnika je zapal perikardu-t.j teukita okolo srdca je viditelna na echu. este existuje zapal myokardu t.j. horsie ten sa nachadza pod perikardom a tam je zistitelny z biopsie.

Nina26

vlčímak, prosím Ta ako Ti zistili zápal osrdcovníka? Tvoje príznaky sú dosť podobné mojim, hoci už sa mám lepšie - búšenie srdca hlavne v noci, červený nos atd., Na začiatku ma veľmi pálilo na hrudi a v okolí srdca, na vyšetrení mi nezistili nič, len, že srdce pracuje na 40% a mám sa šetriť. Ako Ti diagnotikovali zápal osrdcovníka? Ďakujem

LiLi711

RNG, po tyzdennom uzivani Wild yam, selen, zinok, Bromelanin, Quercetin a vit C, piti 90 kvapiek GSE, vyplach posvy koloidnym striebrom - som dostala mensi zachvat v noci - navaly tepla, nevolnost, bolesti mocoveho mechura a vajecnikov, husty vytok z posvy. 5dni som mala teplotu do 38stupnov. Nadalej pokracujem v uzivani vsetkych doplnkov, a chcem sa spytat, ci mozem tieto reakcie (hlavne teplota a vytok) prisudit doplnkom... Je to normalna reakcia (ocista?) organizmu? Dakujem

boba 77

Ahoj RNG, mám dnes na teba takú záludnú otázku. Kolegiňa má viacero diagnóz ako endometrióza, syndróm PMS, obrátená maternica - môžu mať tieto diagnózy nejakého spoločného menovateľa? Niekoľko rokov užívala HAK a pred rokom s tým sekla.Môžu jej pomôcť enzými, jód a progesterónový krém? Alebo by si doporučil ešte niečo.A čo s prípadnými zrastami pri endometrióze, vie si s tým telo poradiť samo alebo tu už pomôže len chirurgia? ASi veľa otázok naraz, ďakujem za pomoc

RNG

wobenzym je stary, slaby a drahy enzym, ktory po rokoch na trhu zacinaju niektori lekari odporucat.
Dnes su ale na trhu ovela silnejsie enzymi, pozri sa na porovnanie niektorych na -odkaz odstránený-
Odmorenie tela=ocistenie od nepotrebnych latok pomaha celemu telu, tj aj stitnej zlaze.
Okrem enzymov na odmorenie sa pouzivaju aj absorbenty(psylium, pektinym, bentonity, zeolity, aktivne uhlie), rozne ine na odmorovanie jednotlivych organov
Tiez chelacia roznymi organickymi kyselinami a inymi materialmi, ako cilantro, MSM, DMSA,EDTA atd.

Na stitnu zlazu treba ale hlavne jod, najdi si to v temach pod jodova tinktura , kde som doporucil dodavanie jodu podla novsich poznatkov2-6 mg denne aspon 3 mg transdermalne(tj cez kozu) z jodovej tinktury.

:)

dobry den ja som na nete nasla take tabletky vola sa to ze wobenzym a chcela som sa spytat ze ci by to mohlo pomoct upravit zvysene protilatky proti stitnej zlaze ??

Lenuskaaa

Inak cca mesiac dozadu som vysadila ten roaccutane(uzivala som ho len mesiac, ale mal plno vedl. ucinkov), aj som sem pisala, ak si pamatate.
Mozem zacat s tym jodom hned alebo treba nejaky ten mesiacik pockat, kym sa vyplavi roacc.z tela.
Inak davate perfetne rady, ja vas casto citavam a ked niekomu nieco poradim, casom vo vacsine pripadoch zaberie. Vdaka:).