prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
prosim vas ako sa z tej tabulky vypocitava to PPM. uz sa to tu rozoberalo ale moc som to nepochopila.dakujem
GSE ma 33% citricidal 60%.takze to davkujes ao GSE.
smilla tabulku na GSE mas tusimze aj na stranke rng.nazory.eu.
adam ja si objednavam produkty z ciech z jednej firmy ktora to objednava zo swansonu enzymy mam tiez od nich su od firmy NOW super enzymes 180caps.za 16,40 euro su oproti tomu keby si ich priamo objednas z ameriky hadam aj o polovicu drahsie ale zase su lacnejsie ako wobenzym. z ciech este musis ratat s postovnym ja ked som objednaval prvykrat tak to bolo 250 korun druhykrat som to mal zadarmo lebo som objednaval nad 3000sk ateraz ked som objednaval ale len za 1000sk tak postovne je len 4 eura.mozes si objednat aj od damiana ale tie su drahsie oproti tymto z ciech.inac co sa tyka zlozenia tak na stranke rng.nazory.eu si mozes porovnat ktore su lepsie a slabsie a tieto su dobre.
GSE ma polovicnu koncentraciu ako citricidal => treba ho dva krat viac
RNG, prosim Ta, mam Citricidal TM 34 % od firmy Higher Nature. Tu je taky podrobnejsi popis : www.worldwideshoppingmall.co.uk
Tu na fore sa viackrat spominalo, ze Citricidal je silnejsi ako GSE, ale tento asi nie. Mam ho pouzivat v koncentraciach, ktore su tu uvadzane pre GSE?
Zaroven ta chcem poprosit, kedze odkaz na tabulku uzivania GSE, ktory tu niekedy bol, nefunguje, nasla som na internete tuto:
www1.avian.nl
je tato tabulka spravna? Dakujem
Ahoj RNG. Chcem sa ťa spýtať, že akú dennú dávku by som mal brať vitamínu B12 pod jazyk. Odporučená je jedna tableta (30mcg hydroxykobalamin a 20mcg kyanokobalamin). Zdá sa mi to dosť málo, keď niekde odporúčajú až 1000mcg za deň. Vopred pekne ďakujem.
Dobry vecer vospolok :)
Existuje nejaka nahrada za Wobenzym ? Pisalo sa tu, ze wobenzym je stary, slaby a drahy. Ze je drahy suhlasim. Wobenzym mi vsak pomohol, lebo som mal problem s imunitou. Daju sa na Slovensku zohnat ine enzymy s lepsim ucinkom, ci rovnakym, ale nizsou cenou ?
Predpokladam, ze na lekarsky predpis ziadne enzymy, ani Wobenzym, nebudu ? Myslim to tak, ze keby to doktor mohol predpisat, ked to pomaha...
Rng este ta chcem poprosit.Ak mam aj plesne ako hovoris.A mam biely jazyk mozem nakazit zenu pri oralnom sexe?Dakujem
Dobrý den RNG
PROSIM O VAS NAZOR
28.7.2009 som ukoncila protikandidovu dietu, vsetko som dodržala-iba posledny den sa nedalo,ale uz 3 dni zase bojujem s kvasinkami, vsetko je ako predtym.
Davala som pozor na jedlo, prala som s pridanim octu...
Stalo ma to dost....a vysledok o nicom
Preco?
Nie je to spojene s tym ze kvasinky mi vzdy prichádzaju tyzden pred menzesom a dieta tu nepomoze?
Pri brani liekov na imunitu som ich nemala,ale lekarka mi dalsie nedala a z lekarne mi nepomahaju.
DAKUJEM VAM VOPRED ZA RADU