Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

AdamKrt

roman08, Dnes 10:13 - dakujem, stranku RNGho som presiel, ale ma tam iba velmi kratke subjektivne hodnotenie enzymov. Pritom neni enzym ako enzym, mavaju rozne zlozenia enzymov a aj rozne mnozstva. To by chcelo porovnavat, pretoze inac je to porovnanie hrusiek s jablkami.

Taktiez je otazne, ze ak mi s imunitou pomohli urcite druhy enzymov, tak mozem brat ine a to nemusi byt vhodne.

Preto som sa pytal na nahradu Wobenzymu.

Neviem este, ci tie enzymy aj doporucovane su lacnejsie ako Wobenzym. Tam sa da kupit 800 tabletkove balenie a jeden doktor pred rokmi hovoril, ze ho treba brat dlhodobo inac, nez pise letak. Ze staci desat dni brat 3x denne po 3 tablety. Potom do konca mesiaca pauza a znova. Takto ten wobenzym vydrzi na cca 8,8 mesiaca /balenie 800 tabliet/.

Rad by som nasiel silnejsie a lacnejsie enzymy - ale nikde neni nic pisane o rozdieloch a mnozstvach, ci davkovani. Ked porovnam tie enzymy, ako sa maju davkovat, napr. iba 2 kapsule denne, tak balenie vydrzi tak 2 mesiace. No, to zas neni tak o mnoho lacnejsie nez ten Wobenzym...

anezob...,

pre romana o8, Roman prosim ta porad este nieco ako by som mohla objednat vyrobky od swansonu,pretoze aj ked som napisala na adresu na zhajek@seznam.cz,nikto sa neozval.Veelmi by som poyrebovala enzymi aj yam.Dakujem za odpoved.

smilla

Roman08 a ostatni, porovnala som tie tabulky zo stranky rng.nazory.eu s tymi, na ktore som uviedla odkaz. Su rovnake, tak si pozrite moj odkaz, je to dokument v pdf.

smilla

Ano, to sa tu viackrat pisalo, ze citricidal ma ucinnost 2x taku silnu, ako GSE, ale citala som tu, ze GSE ma koncentraciu 33% a na tom citricidale, ktory mam, sa uvadza 34%. Takze logicky by som sa mala riadit tabulkami pre GSE, nie? Na druhej strane si to radsej chcem overit, aby som neuzivala dvojnasobne mnozstvo odporucanej davky. Dakujem vsetkym za reakcie.

roman08

stranka je mimo prevadzky kontakt na mail je obchod@uzdravit.cz alebo zhajek@seznam.cz da sa tam objednat vsetko co najdes na stranke swansonvitamins.com

ms.lucia

RNG nemohol by si nam poskytnut tabulku ucinosti prosim vas?dakujem

roman08: a s akej stranky si ich objednavas.dakujem