Otázky na RNG

RNG

smila, som rad, ze tie tabulky nezmizli z internetu na veky.
najdes ich tiez na -odkaz odstránený- vdaka administratorovi toho fora a stranky.

RNG

sony dost tazko povedat, kolko sa ti absorbuje spod jazyka do krvi. Dalsia vec je, ze B-12 sa skladuje v peceni(normalne zasoba je vraj 5-15 mg podla literatury), cez zaludok je ucinnost absorbcie pod 2%.
Pilulky pod jazyk a tiez kvapky pod jazyk(liposomicke dorucovanie)odporucaju davky od 1000 mcg az do 5000 mcg.
Ja som napr osobne bral v case ked sa mi triasli ruky 2500 mg minipilulky pod jazyk a kym som pocitil, ze to zabera presli 2 tyzdne. Tj telu trva dost dlho, kym si doplni zasoby v peceni a potom sa zvysia znacne hladiny aj v krvi.
Takto to casto pracuje u mnohych tukorozpustnych doplnkoch, kde prve tyzdne su cas nakladania do tela(loading) a az po tom sa zvysi hladina v krvi na spravnu.
Podobne pracuje napr aj jod, selen, vitamin D-3 a ine.

RNG

adam, pozri na porovnanie niektorych:
-odkaz odstránený-. Tam uvidis, preco je Wobenzyme slaby
Vseobecne, v potravinovych doplnkoch je prudky vyvoj, podobne skoro ako v elektronike. A predstav si 30 rokov stary elektronicky vyrobok....
To ti dufam objasni situaciu.

roman08

anezob toto by mal byt telefon dufam,ze je spravny:+420 720 693 200 a meno toho pana je zdenek hajek ak ti neodpisu skus zavolat.

roman08

a este som zabudol oni v cechach nemaju uplne vsetky produkty toho je strasne vela ale ked napises co potrebujes tak oni to objednaju z ameriky doba dodania je 14 dni.

anezob...,

roman o8,skusala som pred tyzdnom a nic,dnes som skusila 2x tak cakam ci sa ozve.Keby sa to dalo doniest z Prahy manzel by to doniesol,Dakujem ti budem cakat.

roman08

anezob kedy si pisala? ja som si tento tyzden v pondelok objednaval na tento mail a odpisal mi este v ten isty den.skus ten druhy mail co som sem napisal.