prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
5-HTP, ja som bral casto veci po expiracnej dobe. Drviva vacsina ma skutocny expiraciu ovela dlhsiu, nez oficialne na flaske uvedenu. Najma ked boli skladovane v tme a nizsej teplote
ahoj RNG nasiel som aj tvoju osobitu temu ..
Otazka: Kde dostanem betain HCL? Neviem to nikde zohnat tu v lekarnach ani nevedeli co to je a na internete som nasiel jedine toto www.nutrimega.com .. co je z nejakej zahranicnej stranky
Dakujem
p.RNG, mam od znameho doplnok vyzivy 5-HTP. Mal by som na Vas dotaz. Datum spotreby: jun 2009. Aky je Vas nazor ? Mozem ho dobrat aj po termine ? Alebo obsahuje nieco co tomu bráni ? je ich este asi 100 ks. Uschovane to mal v byte v tme v skrini.
eva 44, uvedeny pripravok ma spravne veci v sebe, len primalo na ucinok jednej tablety
Ja odporucam obvykle 2x1 gram yamu....
Pozri na moje zdroje(puritan.com Swansonvitamins.com iherb.com a ine)
PRE RNG:
Dobry den, uzivala som wild yam z obchodu z Lucenca, nakolko mam problem pravdepodobne mam endometriozu. Chcem sa opytat na potravinový doplnok HORMONATUR ŽENY, na Vaš nazor na tento doplnok. multimineral.sk. Dakujem Vam
adam, ked ti to zabera, tak to pouzivaj.
Ja budem pouzivat to, co mne zabera.
:/ Dnes 09:51:
a ako si ho uzival to homeopatikum ? Vela ludi to totiz prehltne a potom to isteze neucinkuje. Ono sa to ma nechat v ustach rozpustat a neprehltat dlho, nechat to v ustach posobit povedzme 10-15 minut. Az potom mozno pripadne prehltnut tie sliny.
Priznam sa, ze to kupovane Oscilococinum malo slabsie ucinky. Ale od homeopatky mam recept, kde ona kupuje toto Oscilococinum a RIEDI ho este vodou v urcitom pomere. Potom pouzivat odstredivku, alebo ukazala ako sa to da pripravit aj rucne bez odstredivky, ale je to fuska.
Je zaujimave, ze takto pripravene liecivo nielen mne, ale aj v rodine nam ucinkuje s omnoho silnejsim ucinkom.
Mimochodom, to ze niekto nedokazal, ze nieco existuje, este nemusi znamenat, ze to to neexistuje. Iba to zatial nenasiel...
Mne je jasne, ze ako liek, nemoze taka mala davka absolutne vobec ucinkovat. Ale homeopati tvrdia, ze to ma vyvolavat reakciu organizmu, ktory ma zacat reagovat, podobne ako u lieku a nastartovat ma samo telo svoj imunitny system. Taky riadeny placebo efekt, ale bez pouzitia psychiky, na oblbnutie tela.
A spravne - neviem, ako mi to mohlo fungovat, ked som k tomu pristupoval, ze tomu neverim a ze si to len dam, aby som dotycnej osobe dokazal, ze to nefunguje. A ono to fungovalo... A tak isto pes, ci dieta. Nikto z nich si to nevsugerovaval, preto teoria o autosugescii a placebo-efekte pada.
RNG: hovoris, ako je vitamin C silny a ze ho beries 24-48 hodin. Dobre, ale ako je mozne, ze ten homepaticky placebo efekt, staci mu zobrat 1x oralne cca 10 kvapiek toho RIEDENEHO Oscilococinuma a ma to lepsi ucinok, nez tie liecive davky vitaminu C ?
Proste nieco tu nehra s dokazovanim, ze je to podvod. Ked to funguje a nevedia to lekari dobre vysvetlit, nemusi znamenat, ze je to podvod. Len nevedia, ako to funguje...
Dumbiierik, zazvor je zdravy, zlepsuje cirkulaciu, ukludnuje zaludok, je protizapalovy a Cinania tvrdia, ze podporuje aj sexualitu. Len si ho kludne davaj do caju. Ja a moja zena ho pouziva do jediel, kde sa len da.
A pri cestovani ho pouzivame miesto kinedrilu.
Miliony ludi v USA a Kanade piju sodu prichutenu dumbierom, Gingerale.
RNG, moju otazku na vasste prehliadli. Prosim vas o odpoved. Bola napisana VCERA 11:08.Dik