Otázky na RNG

kaciatko7

ja osobne uzivam neutralny vit c v neutralnej forme uz cca 5 mesiacov (a to dokonca davky od 5 do 20g denne) a nerobi mi to absolutne ziadne problemy. ak aj zo zaciatku boli hnacky, bolo to vlastne prinosne, lebo sa mi precistil traviaci trakt. ani taketo vysoke davky mi neskodia, jedine, co pocitujem, je zlepsenie zdravotneho stavu, ovela menej som unavena, neviem, co je to nadcha, chripka, kasel (aj ked denne fajcim cigarety), pritom predtym som mala chripku aj 5x za rok. celkovo sa z neho citim lepsie. neviem, preco by mal vit c vo vysokych davkach prekyslovat, pokial sa uziva neutralna forma. vela mojich znamych ho uziva (a urcite nie len davky preventivne) a zatial kazdemu len pomohol.

Snakeman

Chcem sa opytat ci je to dobra volba,robim vzpieranie - Albion Chelated Multi-Mineral od Swanson.alebo je lepsie uzivat mineraly samostatne? Je tam taktiez zelezo a niekde som cital ze dospelym muzom moze uskodit.Tak neviem.Vdaka

bonnie29

dobry den,chcela by som sa opytat co je dobre pri problemoch s ladvinami?muz mal zachvat,dvakrat po sebe..dali mu infuzie,porobili vysetrenia,ale nenasli ziadny kamen..boli ho lavy bok,co by ste odporucili na vylucenie maleho kamienka?ake caje,alebo lieky?dakujem za odpoved

okoloiduca

roman08-s hnackami a s kamenom tu nebolo nic vysvetlene.Bolo to len zatratene a prekricane zastancami vitaminu C.

roman08

adam ale ved predsa existuje aj neutralna forma vitaminu c ktora nieje kysla a prave ta sa odporuca uzivat vo vyssich davkach.

AdamKrt

roman08: ano, o tom sa uz hovorilo. Ale nehovorilo sa o tych dalsich negativach - srdcovo cievne ochorenia, ze neni celkom pravda, ze sa nadbytok vylucuje. Ze je problem so vstrebavanim medi a selenu...

Vysoke davky vitaminu C su zatial v kategorii experimentalnej liecby. Keby som to porovaval k pocitacovemu programu, tak by to bolo iba alfa verzia, nevhodna ani na denne pouzitie - len pre testy.

Tu je este stale dost nezrovnalosti.

Dlhodoby vplyv kysleho prostredia na zaludok, prekyslenie. Dlhodoby vplyv na creva, alebo na kyslost mocu a pripadne mozno sposobene problemy napr. vztastahuci vyskyt rakoviny mocoveho mechura v populacii.

Jednoducho je to dost ruzove a pekne na to, aby to bolo tak pravdive a jednoduche, ako sa to tu casto par ludi snazi prezentovat...

roman08

jurko565 presne ten betain ktory spomina rng si ja objednavam z ciech stranka uz nefunguje ale ak by si chcel dam ti sem mail u nich stoji nieco cez 11 euro.zhajek@seznam.cz.musis ratat este s postovnym takze je lepsie ked si toho objednas viac.inac ponukaju produkty od swansonu a da sa u nich objednat vsetko co je na stranke swansonvitamins.com.