prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
lili, 711, pri velkom zamoreni kvasinkami je vela kvasiniek odrazu vybitych ked pouzivas vsetko, co si napisala. Ked kvasinka odumre, jej obsah(toxiny) sa vyleju von a dostanes na ne reakciu(herxheimer), ktora je podobna, ako priznaky chripky(napuchnute sliznice, vytoky hlienov, horucky. Zmiernit sa to da branim nizsich davok na zaciatku a postupne stupnovat, alebo pitim extra vody, beranim enzymov a absorbentov na zrychlenie ocisty tela.V zriedkavych pripadoch treba na par dni dokonca prerusit davkovanie a obnovit az symptomy prejdu.
adam, neviem co vlastne chces. Na stranke -odkaz odstránený- je uvedene presne zlozenia a aktivity roznych enzymov na porovnanie. Je to nie vo farmaceutickych jednotkach, ale v jednotkach priamej ucinnosti na rozne latky, na ktore jednotlive enzymi su ucinne(Definicie su z enzymatickeho institutu, samozrejme farmacia ich neprijala, ale ostatok potravinarskeho priemyslu ich uz davno pouziva)Ked si kliknes na jednotlive uvedene linky,
Napr na Full Spectrum N*zyme(swanson) je toto:
* Chránená zmes enzýmov 635mg
* Amiláza 5000DU
* Proteáza 10000HUT
* Lipáza 375FIP
* Glukoamiláza 8AGU
* CereCalase 250MU
* Celluláza 250CU
* Peptidáza 1500HUT
* Maltáza 150DP
* Proteáza 5SAPU
* Proteáza 1000HUT
A este silnejsi je napr Doctor's Best.
RNG dobry den !
Chcela by som vas poprosit moja mamka ma 60 rokov a dlhodobo uziva benzodiazepin Frontin.(alprazolam )
Berie stale rovnaku davku 1 mg denne.V poslednom obdobi je stale slabsia a slabsia nema do nicoho chut.MYSLIM SI ZE TO SPOSOBUJE TENTO LIEK A ZE JEJ ODCERPAVA NIECO DOLEZITE Z TELA MOZNO NIAKY VITAMIN ALEBO HORMON.Chcela ho vysadit, ale nedokazala to.Bol by ste taky dobry a napisal mi svoj nazor.
Dakujem za odpoved.
skus si dat vyhladat v Rng prispevkoch - herxheimerova reakcia
dobry den rng chcela by som sa opytat akym sposobom funguje sladovka. chcela by som ju totiz uzivat na vyhojenie zaludka ale ak nehoji , ale znizuje kyseliny a tak umoznuje hojenie potom by som ju uricte nechcela.dakujem
RNG: dakujem za Xty odkaz na Tvoju stranku, ale aj ked pises o enzymoch, je tam par riadkov a VOBEC to nevysvetluje, to co som sa pytal o wobenzyme a ucinnej, lacnejsej nahrade s takymi istymi, ci lepsimi ucinkami, pretoze kazdy pripravok ma nejake ine zlozenie.
To co udavas, ze je slabe - mne napr. pomohlo pri imunite. Neviem, ci pomohla konkretne ta latka, ktoru povazujes za slabu /ale zase, je to Tvoja domnienka, alebo odkial cerpes tu informaciu?/. Ale na SLOVENSKU som nenasiel zatial nic lepsie. Vobec neuvazujem o kupovani zo zahranicia a ani objednavani odtial.
RNG, chcem sa opytat, ci mozem preventivne uzivat denne 1-2x do caju nastruhany suseny zazvor-dumbier.Dakujem.
Od Arizona Natural products nekupujem nic okrem chaparalu. Snad maju aj vytazok z korenov a byle yuccy, ktory je bohaty na creva cistiace saponiny(doma podvod zvany Golden Yacca, kde sa mydlovity(saponiny) vytazok z Juccy shidigery predaval ako maly zazrak na vsetko. Inac je to dobry cistic zanesenych criev.)
aadrika,,
vapnika potrebujes 1500 mg denne, magnezia(horcika) 500-800 mg denne, draslika 3000 az 4500 miligramov denne, takze vzhladom k tomu tie uvedene davky su naozaj minimalne.