Otázky na RNG

RNG

lili, 711, pri velkom zamoreni kvasinkami je vela kvasiniek odrazu vybitych ked pouzivas vsetko, co si napisala. Ked kvasinka odumre, jej obsah(toxiny) sa vyleju von a dostanes na ne reakciu(herxheimer), ktora je podobna, ako priznaky chripky(napuchnute sliznice, vytoky hlienov, horucky. Zmiernit sa to da branim nizsich davok na zaciatku a postupne stupnovat, alebo pitim extra vody, beranim enzymov a absorbentov na zrychlenie ocisty tela.V zriedkavych pripadoch treba na par dni dokonca prerusit davkovanie a obnovit az symptomy prejdu.

RNG

adam, neviem co vlastne chces. Na stranke -odkaz odstránený- je uvedene presne zlozenia a aktivity roznych enzymov na porovnanie. Je to nie vo farmaceutickych jednotkach, ale v jednotkach priamej ucinnosti na rozne latky, na ktore jednotlive enzymi su ucinne(Definicie su z enzymatickeho institutu, samozrejme farmacia ich neprijala, ale ostatok potravinarskeho priemyslu ich uz davno pouziva)Ked si kliknes na jednotlive uvedene linky,
Napr na Full Spectrum N*zyme(swanson) je toto:

* Chránená zmes enzýmov 635mg
* Amiláza 5000DU
* Proteáza 10000HUT
* Lipáza 375FIP
* Glukoamiláza 8AGU
* CereCalase 250MU
* Celluláza 250CU
* Peptidáza 1500HUT
* Maltáza 150DP
* Proteáza 5SAPU
* Proteáza 1000HUT

A este silnejsi je napr Doctor's Best.

Zuzka .

RNG dobry den !

Chcela by som vas poprosit moja mamka ma 60 rokov a dlhodobo uziva benzodiazepin Frontin.(alprazolam )
Berie stale rovnaku davku 1 mg denne.V poslednom obdobi je stale slabsia a slabsia nema do nicoho chut.MYSLIM SI ZE TO SPOSOBUJE TENTO LIEK A ZE JEJ ODCERPAVA NIECO DOLEZITE Z TELA MOZNO NIAKY VITAMIN ALEBO HORMON.Chcela ho vysadit, ale nedokazala to.Bol by ste taky dobry a napisal mi svoj nazor.

Dakujem za odpoved.

3majka6

dobry den rng chcela by som sa opytat akym sposobom funguje sladovka. chcela by som ju totiz uzivat na vyhojenie zaludka ale ak nehoji , ale znizuje kyseliny a tak umoznuje hojenie potom by som ju uricte nechcela.dakujem

AdamKrt

RNG: dakujem za Xty odkaz na Tvoju stranku, ale aj ked pises o enzymoch, je tam par riadkov a VOBEC to nevysvetluje, to co som sa pytal o wobenzyme a ucinnej, lacnejsej nahrade s takymi istymi, ci lepsimi ucinkami, pretoze kazdy pripravok ma nejake ine zlozenie.

To co udavas, ze je slabe - mne napr. pomohlo pri imunite. Neviem, ci pomohla konkretne ta latka, ktoru povazujes za slabu /ale zase, je to Tvoja domnienka, alebo odkial cerpes tu informaciu?/. Ale na SLOVENSKU som nenasiel zatial nic lepsie. Vobec neuvazujem o kupovani zo zahranicia a ani objednavani odtial.

RNG

Od Arizona Natural products nekupujem nic okrem chaparalu. Snad maju aj vytazok z korenov a byle yuccy, ktory je bohaty na creva cistiace saponiny(doma podvod zvany Golden Yacca, kde sa mydlovity(saponiny) vytazok z Juccy shidigery predaval ako maly zazrak na vsetko. Inac je to dobry cistic zanesenych criev.)

RNG

aadrika,,
vapnika potrebujes 1500 mg denne, magnezia(horcika) 500-800 mg denne, draslika 3000 az 4500 miligramov denne, takze vzhladom k tomu tie uvedene davky su naozaj minimalne.