Otázky na RNG

Zuzka .

RNG dobry den !

Chcela by som vas poprosit moja mamka ma 60 rokov a dlhodobo uziva benzodiazepin Frontin.(alprazolam )
Berie stale rovnaku davku 1 mg denne.V poslednom obdobi je stale slabsia a slabsia nema do nicoho chut.MYSLIM SI ZE TO SPOSOBUJE TENTO LIEK A ZE JEJ ODCERPAVA NIECO DOLEZITE Z TELA MOZNO NIAKY VITAMIN ALEBO HORMON.Chcela ho vysadit, ale nedokazala to.Bol by ste taky dobry a napisal mi svoj nazor.

Dakujem za odpoved.

3majka6

dobry den rng chcela by som sa opytat akym sposobom funguje sladovka. chcela by som ju totiz uzivat na vyhojenie zaludka ale ak nehoji , ale znizuje kyseliny a tak umoznuje hojenie potom by som ju uricte nechcela.dakujem

AdamKrt

RNG: dakujem za Xty odkaz na Tvoju stranku, ale aj ked pises o enzymoch, je tam par riadkov a VOBEC to nevysvetluje, to co som sa pytal o wobenzyme a ucinnej, lacnejsej nahrade s takymi istymi, ci lepsimi ucinkami, pretoze kazdy pripravok ma nejake ine zlozenie.

To co udavas, ze je slabe - mne napr. pomohlo pri imunite. Neviem, ci pomohla konkretne ta latka, ktoru povazujes za slabu /ale zase, je to Tvoja domnienka, alebo odkial cerpes tu informaciu?/. Ale na SLOVENSKU som nenasiel zatial nic lepsie. Vobec neuvazujem o kupovani zo zahranicia a ani objednavani odtial.

RNG

Od Arizona Natural products nekupujem nic okrem chaparalu. Snad maju aj vytazok z korenov a byle yuccy, ktory je bohaty na creva cistiace saponiny(doma podvod zvany Golden Yacca, kde sa mydlovity(saponiny) vytazok z Juccy shidigery predaval ako maly zazrak na vsetko. Inac je to dobry cistic zanesenych criev.)

RNG

aadrika,,
vapnika potrebujes 1500 mg denne, magnezia(horcika) 500-800 mg denne, draslika 3000 az 4500 miligramov denne, takze vzhladom k tomu tie uvedene davky su naozaj minimalne.

RNG

adam, sus scrofa znamena bravcovy. V jednej z literatur som nasiel pancreatin sus scrofa mylne oznaceny ako bovine=hovadzi, omluvam sa .
Pozrel som si este raz latinsky preklad, a tam je to divoka svina, domaca je oznacena sus scrofa scrofa.

Nenavidim velke slova(latinske, grecke) to je len maskovanie jednoduchych vyrazov, aby sa videli "odbornymi", ako napr vacsina symptomatickych diagnoz, kde sa miesto slovenskeho popisu uda popis v latine alebo grectine a nazyva sa to diagnoza.
Napr zhrubnuta vyvysena tvrda koza sa nazyva scleroderma, sclero=tvrdy, derm(a) znamena koza. Ale ked je to v latine alebo grectine, vyzera to ako diagnoza, v slovencine by to vyzeralo "neodborne"

kysucan

Ahoj Rng Pripravujem si objednat chaparral od firmy Arizona naturals pisal si ze od nich objednavas aj Ty mohol by si poradit co sa este dobreho od nich da objednat, este by ma zujimalo ako doma filtrujes vodu ,pouzivas water ioniser alebo water ozonater ,planujem kupit jeden ale neviem sa rozhodnut dakujem